kocamın sorumsuzlugu

yarennim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
68
15
18
40
merhaba arkadaslar benım sorunum kacamın sorunları bı turlü çözemiyorum bana hiç bir şeyini anlatmiyor maaşini bile söylemiyor eve dogru dürüst para getirmiyor neden dedigimde zamanı var diyo ben kaynanamla oturuyorum ayrı ev istiyorum 10 senedir ayrı ev istıyorum ama beni sürekli oyalıyor ben ayrı ev istiyorum ama korkuyorum çunkü eşimin sorumsuzlugu beni korkutuyor eşim muhasebe şefi ama hiç para yok eşim in maaşini nasıl ögrene bilirim nolur bana yardım edınnn...

Maaşını neden Söylemez bir koca. 10 sene. Nasıl dayandın? SGK Web sitesinden eşinin tc numarasını girerek öğrenebilirsin brüt aldığı ücreti.hizmet Dökümü sorgula yaparsan öğrenebilirsin

Siz de çalışsa niz
Belki ona bağlı Yaşamaz siniz
Çıkarsınız ayrı eve Çocuklarınızı alıp
Ister gelir ister gelmez.. ;)

nasıl bir ilişkiniz var merak ettım doğrusu.
maasını öğrensen ne işe yarayacak adam boyle alışmış işte. ne yıyorsunuz ne içiyorsunuz ee kocan bırsey getırmıyorsa para vermıyorsa.
maasından once oğrenmen gereken cok sey var bence. muhasebe şefiymiş 1500 2000 alır muhtemelen. hadı gectın aldıgı parayı ne yapıyor

Kazandığı parayı napıyormuş? Allah aşkına 10 yıl nasıl durdun öğrenmeden, erkekler para muhabbeti yapmayı sevmezde, aynı evi paylaşıyorsan, herşeyin ortaksa, bal gibide söyleyecek, söyleteceksin..
10 yıl olmuş daha neyin zamanından bahsediyor:KK51:

nasıl bir ilişkiniz var merak ettım doğrusu.
maasını öğrensen ne işe yarayacak adam boyle alışmış işte. ne yıyorsunuz ne içiyorsunuz ee kocan bırsey getırmıyorsa para vermıyorsa.
maasından once oğrenmen gereken cok sey var bence. muhasebe şefiymiş 1500 2000 alır muhtemelen. hadı gectın aldıgı parayı ne yapıyor
Arkadaşım muhasebede şef falan değil 2.750 tl alıyor.

10 sene olmuş, doğru düzgün para getirdiği yok diyorsun.
sorduğunda "zamanı var" diyormuş.
10 sene geçmiş daha neyin zamanı ya, şaka gibi :KK11:

bir 10 sene daha geçmesi gerekiyor herhalde.
ya da tövbe estağfurullah Allah gecinden versin ana/babasının vefatını bekleyip o eve mi konmak istiyor?

T.C.kimlik no.su ile cilt no falan SGK dökümünü alabilirsin, ama asgariden yatırıyorsa iş yeri, anlayamazsın.

Biraz geç kalmışın sanki sorgulamada şimdi sorsan nerdn cıktı dicek o bile kavga sebebi olacak sana haçlık veriyor mu ihtiyaçların için birde kayınvalden ike aran nasıl

merhaba arkadaslar benım sorunum kacamın sorunları bı turlü çözemiyorum bana hiç bir şeyini anlatmiyor maaşini bile söylemiyor eve dogru dürüst para getirmiyor neden dedigimde zamanı var diyo ben kaynanamla oturuyorum ayrı ev istiyorum 10 senedir ayrı ev istıyorum ama beni sürekli oyalıyor ben ayrı ev istiyorum ama korkuyorum çunkü eşimin sorumsuzlugu beni korkutuyor eşim muhasebe şefi ama hiç para yok eşim in maaşini nasıl ögrene bilirim nolur bana yardım edınnn...
bu senin nasıl kocan oluyor bu şartlarda?
soy adını taşıyorsun, yatağına giriyorsun diye hayatını, maaşını bilmediğin bir adamın karısı mısın gerçekten?

Kazandığı parayı napıyormuş? Allah aşkına 10 yıl nasıl durdun öğrenmeden, erkekler para muhabbeti yapmayı sevmezde, aynı evi paylaşıyorsan, herşeyin ortaksa, bal gibide söyleyecek, söyleteceksin..
10 yıl olmuş daha neyin zamanından bahsediyor:KK51:
ben

Back
X