Merhaba hanımlar.
Canım felaket sıkkın. Dün eşimle ortak olarak bu aksam için ev sahibini caya çağırmaya karar verdik. Hic evimize gelmemişti ve konuşmak istediğimiz bazı şeyler vardı.
Ben de özenirim evime gelen misafire özellikle ilk defaysa. Herşeyim hazırdı. Giyindim filan. Esim zaten isten geldiğinden beri çok konuşmuyordu. Pijamalarıyla mac yorumları izliyor. Dedim ki giyin ne zaman gelecekleri belli olmaz. "Yok ben boyle duracağım onlar geldiğinde." Babamlarin yaninda bile durmaz öyle oysa ki.
Neyse dedim. Tabakları hazirlarken yaptığım tatlıdan 2 tane koydum. Esim de o hic güzel bir pasta değil bir tane koy diye tutturdu. Ama kadınların arasında beğenilen bi tatlı sadece o beğenmedi diye neden 1 tane olsun ki. Yapmışım o kadar. Ben de 2 tane koydum eşime de belki onlar beğenir dedim. Cıktı oturma odasına gitti.
Bebegimi uyutmaya çalıştım falan filan derken yanina gittim onla ilgileniyorum. Neyin var? Çok mu yoruldun işte bugün? Hadi bi bana bak. Pijamanı değiştir dememe mi kırıldın? Diye konuşturma çabası sorularımı soruyorum. Hic birine cevap yok. Yani bu sırada bi yandan da öpüyorum filan.
Öylesine. Asla ihtimal vermedigim halde. Sırf dalga geçmek için yoksa 2 pasta koydum diye mi? Diyip güldüm. Derdi oymuş. "Gerizekali 2 pastaya mi kızacağım beni adam yerine koyup dedigimi yapmamana kızdım." dedi. Ben şok oldum. Hemen çıktım yanından. Sinirim tavan yaptı. Cevap bile vermedim.
Ya ben ne diyeyim ne yapayım simdi buna. Şeytan diyor al bebeğini git annene. Misafirlerde gelmedi gelmedi. Gıcık oldum