• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın söylediği söz

Mutfak islerine çok meraklıdır. Aslında bıraksam yapar da herşeyi. Ama ben karışsın istemiyorum çünkü daginikliligi tamamen bana kalıyor. Ve malum her erkek gibi aşırı dağıtıyor.

Simdi ben bu ikinci defa yaşadığım olaya artik daha ciddi nasıl bor tepki vereyim?

Yarin için misafirim var. Hazırlığa eksik malzemem var. Ona hic birşey demeden çıkıp onu mu alıp gelsem. Göz dağı filan mi vereyim. Off bilemedim.

Merhaba hanımlar.

Canım felaket sıkkın. Dün eşimle ortak olarak bu aksam için ev sahibini caya çağırmaya karar verdik. Hic evimize gelmemişti ve konuşmak istediğimiz bazı şeyler vardı.

Ben de özenirim evime gelen misafire özellikle ilk defaysa. Herşeyim hazırdı. Giyindim filan. Esim zaten isten geldiğinden beri çok konuşmuyordu. Pijamalarıyla mac yorumları izliyor. Dedim ki giyin ne zaman gelecekleri belli olmaz. "Yok ben boyle duracağım onlar geldiğinde." Babamlarin yaninda bile durmaz öyle oysa ki.

Neyse dedim. Tabakları hazirlarken yaptığım tatlıdan 2 tane koydum. Esim de o hic güzel bir pasta değil bir tane koy diye tutturdu. Ama kadınların arasında beğenilen bi tatlı sadece o beğenmedi diye neden 1 tane olsun ki. Yapmışım o kadar. Ben de 2 tane koydum eşime de belki onlar beğenir dedim. Cıktı oturma odasına gitti.

Bebegimi uyutmaya çalıştım falan filan derken yanina gittim onla ilgileniyorum. Neyin var? Çok mu yoruldun işte bugün? Hadi bi bana bak. Pijamanı değiştir dememe mi kırıldın? Diye konuşturma çabası sorularımı soruyorum. Hic birine cevap yok. Yani bu sırada bi yandan da öpüyorum filan.
Öylesine. Asla ihtimal vermedigim halde. Sırf dalga geçmek için yoksa 2 pasta koydum diye mi? Diyip güldüm. Derdi oymuş. "Gerizekali 2 pastaya mi kızacağım beni adam yerine koyup dedigimi yapmamana kızdım." dedi. Ben şok oldum. Hemen çıktım yanından. Sinirim tavan yaptı. Cevap bile vermedim.

Ya ben ne diyeyim ne yapayım simdi buna. Şeytan diyor al bebeğini git annene. Misafirlerde gelmedi gelmedi. Gıcık oldum :KK43:

Adın bir erkek yaa ne karışıyorsun kadın işine, sen koy yemeyen yemez resmen gerginliğe yer aramış

Misafirler geldi. Beyefendi de pasa pasa adam gibi giyinip karşıladı. Misafir gelene kadar hic muhatap olmadım. Misafirler varken de gayet normal davrandık farkettirmedik. Sonrasında normale döndüm sandı ama konuşmadığımi görünce biraz dumur oldu sanırım. Ama ne yaparım devamında bilmiyorum. Bakalım ne zaman özür diler...

Hayır ya. Hep demez asla. Bir kere daha demişti çok üzüldüğümü söylemiştim. Bu iki oldu. Bile bile üzmek için dedi yani. :KK43:
Bence biraz soğuk davran misafirler gidince. Ama kavga falan çıkarma sakın. O zaten ya neden soğuk davrandığını sorar ya da hiçbir şey olmamış gibi yakın davranarak tavrını ölçer.. sen de kırıldığıno belli et, biraz uzat ama asla kavga etme. Baktın o kagva çıkarıyor, ben yatıyorum iyi geceler falan de. Kavga cıkarirsan konu daha da buyur ama sen haklisin su an, sadece soguk davran o da hatasini anlayacaktır ;) barışırlen de seninle bir daha böyle konşmaması gerektiğini söyle.

Bence biraz soğuk davran misafirler gidince. Ama kavga falan çıkarma sakın. O zaten ya neden soğuk davrandığını sorar ya da hiçbir şey olmamış gibi yakın davranarak tavrını ölçer.. sen de kırıldığıno belli et, biraz uzat ama asla kavga etme. Baktın o kagva çıkarıyor, ben yatıyorum iyi geceler falan de. Kavga cıkarirsan konu daha da buyur ama sen haklisin su an, sadece soguk davran o da hatasini anlayacaktır :KK66: barışırlen de seninle bir daha böyle konşmaması gerektiğini söyle.

Kavga çıkaracak biri değildir asla. Susar takmaz. Verdiği tepkide aynen öyleydi. Çektim kapıyı çıktım. Bakkala gidiyorum :p ama o bilmiyor ve farketmedi mi nedir aramadi.

Mutfak islerine çok meraklıdır. Aslında bıraksam yapar da herşeyi. Ama ben karışsın istemiyorum çünkü daginikliligi tamamen bana kalıyor. Ve malum her erkek gibi aşırı dağıtıyor.

Simdi ben bu ikinci defa yaşadığım olaya artik daha ciddi nasıl bor tepki vereyim?

Yarin için misafirim var. Hazırlığa eksik malzemem var. Ona hic birşey demeden çıkıp onu mu alıp gelsem. Göz dağı filan mi vereyim. Off bilemedim.
Bu saatte çıkmana karışıyorsa cıkma. Kızmıyorsa da soğuk bir sekilde ben markete gidiyorum de. Bence ya karşına alıp konuş ya da bir süre soğuk davran ama tera gitme. Çünkü ilk hatanda o da ayni seyi yapacaktır. Haber vermeden ckma evden

Çok geç çıktım artik... Göndermezdi izin istesem.. off bir daha asla böyle bor laf demesin istiyorum. :(

Çok geç çıktım artik... Göndermezdi izin istesem.. off bir daha asla böyle bor laf demesin istiyorum. :KK43:
Canım o zaman konuş kendisiyle. Ama bak yine diyorum, kavga etmeden. Kırıldığını anlaması lavgadan daha etkili. Tabi hemen affetme. Gerçekten kırıldığını anlasın

Mutfakta sabane beeee diyip kış kışlasaydın ciddiye alacak kadar vakit vermemiş olurdun. Boşver önemsiz birsey işte unutur 2 gun sonra

Pijamayla beklemesinde bişey göremedim zile bastıklarında bi pantolon gömlek geçiriverir üstüne. Tam erkek kafası işte.

Ama gerizekalı hiiiiiç olmamış. Ben çok kırılırdım

adamın muayyen gunuydu zaar :D
töbe töbe
it ürüdü ye say gec bosver
sen umursamadıkca ona en buyuk laf olur tartısıp sakın haklıyken haksız duruma dusurme kendını

Misafirin yaninda pijamayla durulmaz ustelik ev sahibinin yaninda.Sizi tamamen hakli buldum yinede araniz bozulmasin diye yanina gitmissiniz ama onun yaptigina bakin.Cok sinir bozucu gercekten

Gidip gelmemi ruhu bile duymamış galiba. Bıraktığım yerde duruyor adam. Ve tabi konuşmuyoruz

gerizekalı ne demek ya karşısında askerlik arkadaşı var sankiiiEn Büyük KK

Buda herseye karısan koca.. bende gelmeyen misafirine gicik oldmm

Boyle ufak tefek tartışmalar oluyor. Bazen bende bu tarz sıkıntılar yaşayabiliyorum ama zamana bırakıyorum. Çünkü zaman geçtikçe daha sakin düşünüyorum ve öfkeyle hareket etmiyorum. Bu ikimiz içinde daha iyi oluyor.

Ne boş adamlar var ya.Sen k*çını yay maç yorumu izle bir haltmış gibi.Karın orda sorumluluklarıyla uğraşsın.Sen gel üstüne hem onun işini aksat hem de motivasyonunu boz.Üstüne hakaret et, trip at.Karın da gelsin seni öpsün ne oldu desin.Ben mi çok tahammülsüzüm?

Üzüldüm senin adina. Allah bilir sende sessiz sakin birisisindir. Hep biz sessizler eziliyoruz zaten, benim esim öyle ikram islerine falan karismaz ama seninki gibi hic ortada bisey yokken trip atar.

Kızlar ya acayip gaza getiriyosunuz ne var gerizekalıda çözemedim ben bu bence gerçekten gerizekalı olduğunu düşündüğü için söylenen bi şey değil laf öyle gelmiş ağzına çıkıvermiş sizler konuşurken kocalar için ayı, hödük,odun vs diyorsunuz (ben dahil) hatta gerçekten öyle olduklarını düşünerek diyoruz ama Problem yaratmıyor bu kadar. Abartmayalım.

Belli ki yorulmus dinlenmek istiyo ama misafire gel demişler dönemiyo lafından üstüne gitme evine dön tülaaayyy ne marketi gece gece

Back
X