• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın söylediği söz

O değil de misafirler neden gelmedi? :KK64:
Kaç tane tatlı koyacağınızı tartışırken o tatlıların yenmemesi de ayrı olay :)
Alın çayınızı tatlınızı hemde iki dane :KK53: homurdanarak yiyin karşısında, "seni beğenmeyenler utansın ne güzel tatlısın sen öyle" diye tatlıyla konuşun gıcıklığına :KK48:
Bence bu tür şeylerin uzatılmaması gerek, yani o tatlı güzel değil bir tane koy dediğinde "amaan hayatım ya bende seni zevkli sanırdım, bi tek beni seçerken zevkli davranmışsın bu güzelim tatlı yenmez mi" diye ortamdaki sert havayı dalgaya almış olurdun.
Erkekler anca somurtmayı bilir, iş yine kadına düşüyor, hem laf sokcan hem gülümsücen kural budur. :p

Erkeklik damarı gabarmış :) danışılmak hoşlarına gider erkeklerin evde ama gerizekalı demek ne demek üzüm üzüme baka baka karar bilin mi yavvvvrucum de gül geç onun gerizekalı demesiyle gerizekalı olmazsın ;) baktın laf yapıo ben sana saygıda kusur etmiosam sende etmiceksin sevgi evlenmeden önce saygı evlendikten sonra daha çok işe yarıyor ayakta tutuyor bazı şeyleri haberin olsun kocacımmmm bir gerizekalıdan beklenmedik laflar duyuyorsun dimi şu an aşkitom de geç :))

Uzatmak dogru degil evet. Ama kabullenilecek bir sey de oldugunu dusunmuyorum. Ya altinda baska bir neden var ya da siz kendisini cok simartmissiniz.
Bana sorar saniz somurtmayin. Hem sunu sunu yapiyorum hem kimsenin yaninda boyle otur mazken bugun oturucani soyluyosun hem gelip seni sevip satasiyorum verdigin cevaba bak. Tamam simarinca tatli oluyorsun ama trip atinca degil. Hic hosuma gitmiyor bu iki oldu ve ucuncude yine boyle anlatir miyim bilmiyorum de. Isyerinde bisi olduysa da ben senin karinim anlatmalisin bana. Sorunu cozmem icin degil, hem paylasmis olmak icin hem de gerektigi yerde benim senin ihtiyaclarini anlayabilmem icin anlatmalisin de.
Seviyorsa zaten cit cikarmadan dinler bu laflarinizi. Tekrardan benzer bir sey olursa yine benzer bir konusma yapmanizi ama biraz sert tavır takinmanizi oneririm. Ama trip degil. Defalarca tekrar ederse artik orda naparsiniz ve bu durumun nedeni nedir bilemem ..

Derdi bu muymuş yani :KK12: sensin gerizekalı seni düşünüp iki tatlı koyanda kabahat, bundan sonrada tatlıyı dışarda yersin artık deseydin en azından ben öyle derdim :KK51: neyseki benimki 2 tane koydum diye kızabilir az oldu diye :KK48:

Ya kizlar her koca karisinin her yaptigini begenicek die birsey yok.tatliyi begenmemis olabilir bir tane istediyse bir tane koyun.bunda ne varki.aksama kadar calisip yorulmus bi es eve gittiginde kafa dinlemek ister.belki cani biseye sikildi.ayrica cok sert elestiren bayanlar var siz bence esinizle konusun tatli dille tabiki.surat asmak erkeklerin en nefret ettigi sey die dusunuyorum.belki o an misafir agirkayacak ruha sahip degildi.hersey olabilir.siz bence esinize birazdaha duyarli davranin.ve konusarak halledin.

Bence esiniz daha once sizinle ilgili baska seye takilmis.

Allah akıl fikir versin bu erkek milletine ... Hemen öyle anne evine gitmeyide aklına getirme. Sonra bunu diline dolar kocan. Güçlü ol sende sakinleştiğinde cevabını ver

Merhaba hanımlar.

Canım felaket sıkkın. Dün eşimle ortak olarak bu aksam için ev sahibini caya çağırmaya karar verdik. Hic evimize gelmemişti ve konuşmak istediğimiz bazı şeyler vardı.

Ben de özenirim evime gelen misafire özellikle ilk defaysa. Herşeyim hazırdı. Giyindim filan. Esim zaten isten geldiğinden beri çok konuşmuyordu. Pijamalarıyla mac yorumları izliyor. Dedim ki giyin ne zaman gelecekleri belli olmaz. "Yok ben boyle duracağım onlar geldiğinde." Babamlarin yaninda bile durmaz öyle oysa ki.

Neyse dedim. Tabakları hazirlarken yaptığım tatlıdan 2 tane koydum. Esim de o hic güzel bir pasta değil bir tane koy diye tutturdu. Ama kadınların arasında beğenilen bi tatlı sadece o beğenmedi diye neden 1 tane olsun ki. Yapmışım o kadar. Ben de 2 tane koydum eşime de belki onlar beğenir dedim. Cıktı oturma odasına gitti.

Bebegimi uyutmaya çalıştım falan filan derken yanina gittim onla ilgileniyorum. Neyin var? Çok mu yoruldun işte bugün? Hadi bi bana bak. Pijamanı değiştir dememe mi kırıldın? Diye konuşturma çabası sorularımı soruyorum. Hic birine cevap yok. Yani bu sırada bi yandan da öpüyorum filan.
Öylesine. Asla ihtimal vermedigim halde. Sırf dalga geçmek için yoksa 2 pasta koydum diye mi? Diyip güldüm. Derdi oymuş. "Gerizekali 2 pastaya mi kızacağım beni adam yerine koyup dedigimi yapmamana kızdım." dedi. Ben şok oldum. Hemen çıktım yanından. Sinirim tavan yaptı. Cevap bile vermedim.

Ya ben ne diyeyim ne yapayım simdi buna. Şeytan diyor al bebeğini git annene. Misafirlerde gelmedi gelmedi. Gıcık oldum :KK43:
ayy çok gıcık yaa, tavrını koy sana nasıl gerizekalı der.Özür dilemeden sakın affetme, hem bunda dediğini yapmayacak ne var karışmasın kadın işine ister 1 tane ister 10 tane koyarsın, bunun lafının geçmesi bile çok komik.Bence aşağılık kompleksi var eşinizde

Bundan dolayı kendini adam yerine konulmamış hissetmesi de çok vahim.

Merhaba hanımlar.

Canım felaket sıkkın. Dün eşimle ortak olarak bu aksam için ev sahibini caya çağırmaya karar verdik. Hic evimize gelmemişti ve konuşmak istediğimiz bazı şeyler vardı.

Ben de özenirim evime gelen misafire özellikle ilk defaysa. Herşeyim hazırdı. Giyindim filan. Esim zaten isten geldiğinden beri çok konuşmuyordu. Pijamalarıyla mac yorumları izliyor. Dedim ki giyin ne zaman gelecekleri belli olmaz. "Yok ben boyle duracağım onlar geldiğinde." Babamlarin yaninda bile durmaz öyle oysa ki.

Neyse dedim. Tabakları hazirlarken yaptığım tatlıdan 2 tane koydum. Esim de o hic güzel bir pasta değil bir tane koy diye tutturdu. Ama kadınların arasında beğenilen bi tatlı sadece o beğenmedi diye neden 1 tane olsun ki. Yapmışım o kadar. Ben de 2 tane koydum eşime de belki onlar beğenir dedim. Cıktı oturma odasına gitti.

Bebegimi uyutmaya çalıştım falan filan derken yanina gittim onla ilgileniyorum. Neyin var? Çok mu yoruldun işte bugün? Hadi bi bana bak. Pijamanı değiştir dememe mi kırıldın? Diye konuşturma çabası sorularımı soruyorum. Hic birine cevap yok. Yani bu sırada bi yandan da öpüyorum filan.
Öylesine. Asla ihtimal vermedigim halde. Sırf dalga geçmek için yoksa 2 pasta koydum diye mi? Diyip güldüm. Derdi oymuş. "Gerizekali 2 pastaya mi kızacağım beni adam yerine koyup dedigimi yapmamana kızdım." dedi. Ben şok oldum. Hemen çıktım yanından. Sinirim tavan yaptı. Cevap bile vermedim.

Ya ben ne diyeyim ne yapayım simdi buna. Şeytan diyor al bebeğini git annene. Misafirlerde gelmedi gelmedi. Gıcık oldum :KK43:

Boşan.

Kızlar ya acayip gaza getiriyosunuz ne var gerizekalıda çözemedim ben bu bence gerçekten gerizekalı olduğunu düşündüğü için söylenen bi şey değil laf öyle gelmiş ağzına çıkıvermiş sizler konuşurken kocalar için ayı, hödük,odun vs diyorsunuz (ben dahil) hatta gerçekten öyle olduklarını düşünerek diyoruz ama Problem yaratmıyor bu kadar. Abartmayalım.
Ben kesinlikle salak dahi dememisimdir..oda bana diyemez..arkasindan derimde :))) yuzune demem, sonu yok cunku, bugun aptalla, salakla baslar bi bakarsiniz seneler gecmis arada saygi sifir olmus..

Allahım çok şükür diyorum eşim için boyle insanlarin oldugunu gorunce :KK51: Allah sabir versin canim sana :KK17:

Merhaba hanımlar.

Canım erkeklerde olur bazen öyle şeyler istemeden kalp kırarlar. Emirin ol kafası işe falan takılıdır ama ne olursa olsun öyle dememesi gerekiyor . Bence sakin sakin konuş .

nee gerizekalı mı ?? en nefret ettiğim kelimedir !!!

Belki cani baska birseye s1k1ldida acisini sizden cikardi. Ama buyuk saygisizlik etmis insan esiyle aslinda hic kimseyle öyle konusamaz. :KK11:

O değil de misafirler neden gelmedi? :KK64:
Kaç tane tatlı koyacağınızı tartışırken o tatlıların yenmemesi de ayrı olay :)
Alın çayınızı tatlınızı hemde iki dane :KK53: homurdanarak yiyin karşısında, "seni beğenmeyenler utansın ne güzel tatlısın sen öyle" diye tatlıyla konuşun gıcıklığına :KK48:
Bence bu tür şeylerin uzatılmaması gerek, yani o tatlı güzel değil bir tane koy dediğinde "amaan hayatım ya bende seni zevkli sanırdım, bi tek beni seçerken zevkli davranmışsın bu güzelim tatlı yenmez mi" diye ortamdaki sert havayı dalgaya almış olurdun.
Erkekler anca somurtmayı bilir, iş yine kadına düşüyor, hem laf sokcan hem gülümsücen kural budur. :p
Ne guzel soyledin kiz:KK19:ne demisler datlu dil demisler haklisin ben catlayacagima o catlasin degilmi ama:KK70:bende arada boyle yapiyom valla benimkide laf sokar bazen,bende dalgaya alirim azcikta isve cilve tabi adam :KK53:mort o zevki tattirmayacan :KK70:

Back
X