Kocamin sozlerimi yanlis, benim dusuncemmi

Kaktus48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
1
0
1
37
Ya ben mi anlamiyorum yardiminiza ihtiyacim var cok mu buyutuyorum asiri bi kiskancmiyim sorularima cevap ariyorum arkadaslar.... sevdigim bi kiz arkadasimin sorununu paylastigimda kocamin tepkisi 'coccagaam' oldu arkadasima karsi!merhametle soyledigi bi laf belki ama, o sozcuk esimin bana karsi kullandigi sevdigim bi sozu ve tahammul edemiyorum, kime olursa olsun bana karsi kullandigi sevgi sozcugunu baskasina dile getirmesine ama iste ben ona bunu yapsam takilmaz bile ben nasil gececegim bu hallerimi abartiyormuyum sevgiler saygilar hepinize

Ya ben mi anlamiyorum yardiminiza ihtiyacim var cok mu buyutuyorum asiri bi kiskancmiyim sorularima cevap ariyorum arkadaslar.... sevdigim bi kiz arkadasimin sorununu paylastigimda kocamin tepkisi 'coccagaam' oldu arkadasima karsi!merhametle soyledigi bi laf belki ama, o sozcuk esimin bana karsi kullandigi sevdigim bi sozu ve tahammul edemiyorum, kime olursa olsun bana karsi kullandigi sevgi sozcugunu baskasina dile getirmesine ama iste ben ona bunu yapsam takilmaz bile ben nasil gececegim bu hallerimi abartiyormuyum sevgiler saygilar hepinize
sadece bana özel kullandığı bir kelimeyse başkasına kullanmasını istemezdim. bunu ona da söylerdim. sadece bana özel olsun derdim. boş bulunup alışkanlıkla o cümleyi kullanmış olabilir. abartmadan laf arasında söyleyebilirsin. tekrarlayacağını sanmıyorum.

pompişim gibi bişey heralde. bende olsam biraz takılırdım heralde. ama büyütme şakayla karışık bi daha söyleme diye uyar ve mıncıkla kocanı

Coccağam ney ya çocuğum falan mı? Bi konu açıyorsun madem ayrıntılı yaz nerden bilelim coccağam ney.
Kelimenin noldugunu bilmiyorum ama rahatsız oluyorsan arkadaşını eşine anlatma bu kadar basit

bence sevimli sevimli hayatım ama bana öyle diyosun başkasına deme öyle falan diyebilirsin rahatsız oluyosan. ama trip falan atmadan tatlı tatlı güleryüzle ben kıskanırım ama kocamı falan deyip

coccağam ne demek ben anlamadım .

hangi dile bu sevgi sözcüğü ?:silah:

O ne demek ki ....:sus:

Coccağam ney ya çocuğum falan mı? Bi konu açıyorsun madem ayrıntılı yaz nerden bilelim coccağam ney.
Kelimenin noldugunu bilmiyorum ama rahatsız oluyorsan arkadaşını eşine anlatma bu kadar basit
Bende cozemedim basta. Snra coccagami, cicegim kelimesine benzettim. Emin degilim tabi, olabilirmiki?
Keske konu sahibi bi aydinlatsaydi bizi eyi olurdu.

Back
X