Kocamın tartışmalarda küsmesi :/

Yerinizde olsam hiç görmezden gelirdim emin olun umursanmadığını anladığında tavırlarına da son verecektir.

Ay ne gıcık ya boşver sen de görmezden gel canım
Gidebildiği kadar buşekilde gitsin bakalım
Bende o sekilde yapiyorum gormezden geliyorum o gelmeden yemegimi yiyip oturuyorum normalde hep onu beklerdim onun yaninda otururdum o yemek yerken ben salona geciyorum bakalim neteye kadr gidecek

Eşim beni üzdüyse
ben de soguk davranırım
hemen ısınamam eskisi gibi olamam
çünkü çok kırılmısımdır
ama küsmem soğuk dururum birkaç saat

kırılmazsam küsmem.

eski eşim bana 6 ay küsmüştü
sonrasında ben ona küstüm boşandık

6 ay nasil dayandiniz

Bana adım atılmassa bende de o huy var özellikle haklıysam haksızsamda kırgın olabiliyorum evde ses yükseliyosa ama bu hem aradaki iletişimimizden kaynaklı hemde ona biraz naz:) normalde cok nadiren ses yükseldigi icin bekliyorum gelip öpsün sarılsın diye eşinizdede o varsa demek:)

Yerinizde olsam hiç görmezden gelirdim emin olun umursanmadığını anladığında tavırlarına da son verecektir.
Şuan öyle yapıyorum
Fazla üstüne gitmiyorum şefkatimi göstermiyorum aman şundan ye aman şunu giy üşütme tarzı yaklasımım yok
Ayaklarını bile yıkardım beyefendinin napıyım zaten cok calısıyo yoruluyor annesi bile üstüne düşmüyo ben o eksiği kapatayım diye dayanamazdım :)
Şuan kendimi mutlu ediyorum sadece
Eşim de ben böyledavrandıgıımda peşimden kosuyo

İnsan severse sevdiğine kıyamaz kızgınlıgı saniyesinde söner yani

Yok öyle bir şey.
Eşimi çok seviyorum. Kaybetme korkum hep vardır ama kızmışsam kızmışımdır. Ondan adım beklerim kendini affettirmesi için. Ama günlerce konuşmamazlık etmem.

Bence hep siz yumuşak taraf olduğunuz için trip atma rolünü eşiniz devralmış. Herkes bir değil ki sizin gibi saman alevi gibi sönsün..

Bende o sekilde yapiyorum gormezden geliyorum o gelmeden yemegimi yiyip oturuyorum normalde hep onu beklerdim onun yaninda otururdum o yemek yerken ben salona geciyorum bakalim neteye kadr gidecek
Ben de yemege cogunlukla onu beklerdim
Şimdi acıkıyorum diyorum yiyorum
Tv izlerken yanına uZanırdım
Şimdi ayrı koltukta uzanıyorum eşime sen rahat uzan diye geçtim diyorum :)

Ya tabiki kızınca bi anda eskiye dönülmüyor özellikle konu ciddiyse
Ama aynı evin içinde yabancı gibi kalıyoruz dört gün beş gün öyle sürüyo sonra yanaşıyor..
Ben buna anlam veremiyorum
Eşler tartısmıssa kim haksızsa ortam yatısınca gider diğerinden özür diler normale dönerler bence öyle olmalı
Sevgili olsak ta küssek mesela aramasak olur ama karı koca konusmayınca komik oluyo :)

6 ay mı :)
Bizimki de küsüyo üç beş gün küs duruyo sonra yanıma geliyo çocuk gibi

Bazen de kaçan kovalanır taktiği işe yaramıyo
Ben uzaklassam eşim de uzak duruyo misal sarılıp öpmüyo sadece cinsel anlamda yaklasıyo küsünce

Ayaklarını yıkamak mı ? Şaka mı yoksa gerçek mi ? Çok yz vermişsin ondan olmuş hep canım üstüne düşme daha

Ya bunun kadın erkek olmakla ne alakası var ki huy bu ben de kavga sevmem tartışma sevmem soğurum küser uzaklaşırım suçluysam da adım atarım ha kavgalarda bi taraf suçlu olsa da iki taraf da birbirini kırmış oluyo genelde o yüzden yine de kırgınlığım küskünlüğüm olabiliyo huyu böyle demek ki alışırsınız

Ya ayni durum bende de oluyo bazenn:) bir tartisma yasariz esimde direkt trip atar kuser falan ama.. o trip atinca bende trip atarim sonra aradan bi kac saat gecer ya ben onun yanina giderimm..ya da o benim yanima gelir barisiriz hemennn:))

Ayaklarını yıkamak mı ? Şaka mı yoksa gerçek mi ? Çok yz vermişsin ondan olmuş hep canım üstüne düşme daha
Yoo bi iki kez yıkadım işten gelmişti çok yorulmustu ayakları
Daha yapmam o benim beklentilerimi yapsın :)
İmza attık garantiledik diye romantizmi öldürüyo eşim her istediğini alıyorum gezdiryorum daha nolsun diyo :) hadi romantizmi geçtim de küsmese

İşte artık kendi haksız olsa dahi gelmez yanıma :)
Anca üç gün filan geçince geliyo

Ya ayni durum bende de oluyo bazenn:) bir tartisma yasariz esimde direkt trip atar kuser falan ama.. o trip atinca bende trip atarim sonra aradan bi kac saat gecer ya ben onun yanina giderimm..ya da o benim yanima gelir barisiriz hemennn:))
Sizde iyiymiş bikaç saat :) bizde üç beş gün sürüyo :)
Sevgiliyken de tartısınca küserdi
İki gün aramazdı ben de aramaZdım sonra dayanamaz bulusurduk :)

İşte artık kendi haksız olsa dahi gelmez yanıma :)
Anca üç gün filan geçince geliyo
Babam da böyledir bi hafta on gün küstüğünü bilirim hem de tüm aileye:) moralsiz keyifsiz hasta halsiz yorgun triplrinde olur hep biri telefonla arasa güler konuşur gayet de enerjiktir telefonu kapatır kapatmaz yine yorgun moduna alır kendini:) bazen suçluluk duygusundan da oluyo galiba ya da uç bastırmak için, yaşlandıkça geçti ama babamda bi de annem umursamıyodu küstüğünü hastaymış gibi nazlıyodu şimdi bitti o huy şükür:)

Sizde iyiymiş bikaç saat :) bizde üç beş gün sürüyo :)
Sevgiliyken de tartısınca küserdi
İki gün aramazdı ben de aramaZdım sonra dayanamaz bulusurduk :)
:))) ya arada bazen boyle kuslukler iyi oluyo aslinda.. genelde yerine gore degisiyo ama su dayanamayip barisma cabalarina girmek guzell oluyo. Ozellikle bunu karsi taraf yani esimm yapinca bazen bilerek inat edip uzatiyorum biraz..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…