- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bende o sekilde yapiyorum gormezden geliyorum o gelmeden yemegimi yiyip oturuyorum normalde hep onu beklerdim onun yaninda otururdum o yemek yerken ben salona geciyorum bakalim neteye kadr gidecekAy ne gıcık ya boşver sen de görmezden gel canım
Gidebildiği kadar buşekilde gitsin bakalım
Eşim beni üzdüyseMisal bir tartışma yaşıyoruz
Haklı da olsam haksız da olsam kızmıssam hemen unuturum sönerim yani ona kızgınlıgım bi anda olur bi anda söner
Eşimse kendi haksız bile olsa günlerce soğuk durabiliyor benden adım bekliyo hep
Niye küsmek olur ki çocuk gibi
Ya da insan severken kinlenebilir mi
İnsan severse sevdiğine kıyamaz kızgınlıgı saniyesinde söner yani
Neden erkekler böyle düşünmüyo da sinirlenince tam sinirleniyo sanki çok büyük bir hata yapmısım gibi günlerce soğuk durabiliyo
6 ay nasil dayandinizEşim beni üzdüyse
ben de soguk davranırım
hemen ısınamam eskisi gibi olamam
çünkü çok kırılmısımdır
ama küsmem soğuk dururum birkaç saat
kırılmazsam küsmem.
eski eşim bana 6 ay küsmüştü
sonrasında ben ona küstüm boşandık
Bana adım atılmassa bende de o huy var özellikle haklıysam haksızsamda kırgın olabiliyorum evde ses yükseliyosa ama bu hem aradaki iletişimimizden kaynaklı hemde ona biraz naz:) normalde cok nadiren ses yükseldigi icin bekliyorum gelip öpsün sarılsın diye eşinizdede o varsa demek:)Misal bir tartışma yaşıyoruz
Haklı da olsam haksız da olsam kızmıssam hemen unuturum sönerim yani ona kızgınlıgım bi anda olur bi anda söner
Eşimse kendi haksız bile olsa günlerce soğuk durabiliyor benden adım bekliyo hep
Niye küsmek olur ki çocuk gibi
Ya da insan severken kinlenebilir mi
Neden erkekler böyle düşünmüyo da sinirlenince tam sinirleniyo sanki çok büyük bir hata yapmısım gibi günlerce soğuk durabiliyo
Yapıcam bunu aynen burnu sürtsün :)aynen sorarsa sen resmimizi kaldırınca konuşmak istemediğini düşünüp engelledim de
Şuan öyle yapıyorumYerinizde olsam hiç görmezden gelirdim emin olun umursanmadığını anladığında tavırlarına da son verecektir.
Ben de yemege cogunlukla onu beklerdimBende o sekilde yapiyorum gormezden geliyorum o gelmeden yemegimi yiyip oturuyorum normalde hep onu beklerdim onun yaninda otururdum o yemek yerken ben salona geciyorum bakalim neteye kadr gidecek
Ya tabiki kızınca bi anda eskiye dönülmüyor özellikle konu ciddiyseYok öyle bir şey.
Eşimi çok seviyorum. Kaybetme korkum hep vardır ama kızmışsam kızmışımdır. Ondan adım beklerim kendini affettirmesi için. Ama günlerce konuşmamazlık etmem.
Bence hep siz yumuşak taraf olduğunuz için trip atma rolünü eşiniz devralmış. Herkes bir değil ki sizin gibi saman alevi gibi sönsün..
6 ay mı :)Eşim beni üzdüyse
ben de soguk davranırım
hemen ısınamam eskisi gibi olamam
çünkü çok kırılmısımdır
ama küsmem soğuk dururum birkaç saat
kırılmazsam küsmem.
eski eşim bana 6 ay küsmüştü
sonrasında ben ona küstüm boşandık
Ayaklarını yıkamak mı ? Şaka mı yoksa gerçek mi ? Çok yz vermişsin ondan olmuş hep canım üstüne düşme dahaŞuan öyle yapıyorum
Fazla üstüne gitmiyorum şefkatimi göstermiyorum aman şundan ye aman şunu giy üşütme tarzı yaklasımım yok
Ayaklarını bile yıkardım beyefendinin napıyım zaten cok calısıyo yoruluyor annesi bile üstüne düşmüyo ben o eksiği kapatayım diye dayanamazdım :)
Şuan kendimi mutlu ediyorum sadece
Eşim de ben böyledavrandıgıımda peşimden kosuyo
Yoo bi iki kez yıkadım işten gelmişti çok yorulmustu ayaklarıAyaklarını yıkamak mı ? Şaka mı yoksa gerçek mi ? Çok yz vermişsin ondan olmuş hep canım üstüne düşme daha
İşte artık kendi haksız olsa dahi gelmez yanıma :)Ya bunun kadın erkek olmakla ne alakası var ki huy bu ben de kavga sevmem tartışma sevmem soğurum küser uzaklaşırım suçluysam da adım atarım ha kavgalarda bi taraf suçlu olsa da iki taraf da birbirini kırmış oluyo genelde o yüzden yine de kırgınlığım küskünlüğüm olabiliyo huyu böyle demek ki alışırsınız
Sizde iyiymiş bikaç saat :) bizde üç beş gün sürüyo :)Ya ayni durum bende de oluyo bazenn:) bir tartisma yasariz esimde direkt trip atar kuser falan ama.. o trip atinca bende trip atarim sonra aradan bi kac saat gecer ya ben onun yanina giderimm..ya da o benim yanima gelir barisiriz hemennn:))
Babam da böyledir bi hafta on gün küstüğünü bilirim hem de tüm aileye:) moralsiz keyifsiz hasta halsiz yorgun triplrinde olur hep biri telefonla arasa güler konuşur gayet de enerjiktir telefonu kapatır kapatmaz yine yorgun moduna alır kendini:) bazen suçluluk duygusundan da oluyo galiba ya da uç bastırmak için, yaşlandıkça geçti ama babamda bi de annem umursamıyodu küstüğünü hastaymış gibi nazlıyodu şimdi bitti o huy şükür:)İşte artık kendi haksız olsa dahi gelmez yanıma :)
Anca üç gün filan geçince geliyo
:))) ya arada bazen boyle kuslukler iyi oluyo aslinda.. genelde yerine gore degisiyo ama su dayanamayip barisma cabalarina girmek guzell oluyo. Ozellikle bunu karsi taraf yani esimm yapinca bazen bilerek inat edip uzatiyorum biraz..:)))Sizde iyiymiş bikaç saat :) bizde üç beş gün sürüyo :)
Sevgiliyken de tartısınca küserdi
İki gün aramazdı ben de aramaZdım sonra dayanamaz bulusurduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?