Kocamın tartışmalarda küsmesi :/

Babam boyle.kaprisli annemi gunlerce yalvartir ama benim gozlemlerime gore annem bir defa haddini bildirseydi boylesine yuz bulmazdi.o ne yahu 5 yasinda cocuk oluyor 60 yasinda adam.pohpohlamayin su herifleri

Ben de yemege cogunlukla onu beklerdim
Şimdi acıkıyorum diyorum yiyorum
Tv izlerken yanına uZanırdım
Şimdi ayrı koltukta uzanıyorum eşime sen rahat uzan diye geçtim diyorum :)
Artik bende oyleyim eskiden gunde bi kac kez arardim be yapiyosun ne zaman geliceksin diye artik hic aramiyorum ne zaman gelirse gelirken o beni ariyo bisey istiyomusun diye yoruldum cunku artik surekli pesinden kosmaktan

Taviz verme canım ya sen onun eşisin çocuk gibi davranmamayı öğrensin

Once guzel bir aninizda konus bu konuyu.
Duzelmezse o kusmeden evvel sen küs. Ayni hareketleri sen yap. O zaman anlar

Şükür ki baban düzelmiş :)
Bizimki de düzelseydi bi
Ya ben ne annemde ne babamda görmedim böyle şeyler hani tartısma onlarda da oluyodu ama ne babam aşırı kızar küserdi ne annem..birbirlerine söylenip susarlardı sonra normale dönerlerdi

:))) ya arada bazen boyle kuslukler iyi oluyo aslinda.. genelde yerine gore degisiyo ama su dayanamayip barisma cabalarina girmek guzell oluyo. Ozellikle bunu karsi taraf yani esimm yapinca bazen bilerek inat edip uzatiyorum biraz..:)))
Ne güzel senin eşin yapıyormuş canım
Normalde nasıl duygusal mıdır? Benimki duygusal değil de mantıgı sever özel günlerimizi dahi önemsemiyor sevmiyorum kutlamayı diyor ondan galiba

Babam boyle.kaprisli annemi gunlerce yalvartir ama benim gozlemlerime gore annem bir defa haddini bildirseydi boylesine yuz bulmazdi.o ne yahu 5 yasinda cocuk oluyor 60 yasinda adam.pohpohlamayin su herifleri
Valla ben ne annemde ne babamda görmedim bu tarz şeyleri canım..
Onlar da arada tartısırlardı ama ne annem ne babam aşırı kızar küserdi..birbirlerine söylenip susarlar sonra normale dönerlerdi
İşte eşim hep beni haksız gördüğü için tartısmada hem kızar hem küser

Artik bende oyleyim eskiden gunde bi kac kez arardim be yapiyosun ne zaman geliceksin diye artik hic aramiyorum ne zaman gelirse gelirken o beni ariyo bisey istiyomusun diye yoruldum cunku artik surekli pesinden kosmaktan
Aynı ben de..
Eskiden acayip üstüne titrerdim galiba hata ettim çünkü tek taraflı olmuyo
-yemegini yedin mi
-ilacını içtin mi
-bi agrın var mı
-yoruldun mu kıyamam sana gibi cümleleri duymak istiyorum duyamıyorum cok mu şey istiyorum ki

Once guzel bir aninizda konus bu konuyu.
Duzelmezse o kusmeden evvel sen küs. Ayni hareketleri sen yap. O zaman anlar
Zaten konusunca tartısma cıkıyo o konular ikimizi de geriyo canım
O yüzden o küsünce ben de konuşmuyorum yanaşmıyorum
Öyle üç beş gün geçiyo sonradan yanıma yaklasmaya calısıyo
Bense küslük istemiyorum hani gerginlik olcaksa en fazla bir gün sürsün sonra normale dönelim istiyorum

benim esimin huyu da boyleydi canim. Kus gecirdigimiz bayram bile oldu.
İşte o ayri yatmadan ben yattim, sofradan kalkti ben yemege devam ettim, keyfime baktim. Dunyam yikilmis gibi davranmadikca umursamadikca 1 gune indi sure

hiç çekilmez küsen erkek bizim karşı komşumuzda öyleydi her şeye küserdi eşine adam öldüğünde bile küs gitmiş

Umursama diyorsun dimi
evet canim sen normal hayatina devam et. Tv izliyosan o an izle, yemek yiyorsan ye, o da anlasin ki bu cocukca tavrini tinlamiyorsun. Konusarak kendini ifade etmeyi ogrensin. Kuserek kendini ifade etmesinin işe yaramadigini, tesir etmedigini gorsun.

Sonradan konusmaya calısıyo canım ben umursamadıgımda..ama zaman geçmiş oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…