- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Artik bende oyleyim eskiden gunde bi kac kez arardim be yapiyosun ne zaman geliceksin diye artik hic aramiyorum ne zaman gelirse gelirken o beni ariyo bisey istiyomusun diye yoruldum cunku artik surekli pesinden kosmaktanBen de yemege cogunlukla onu beklerdim
Şimdi acıkıyorum diyorum yiyorum
Tv izlerken yanına uZanırdım
Şimdi ayrı koltukta uzanıyorum eşime sen rahat uzan diye geçtim diyorum :)
Taviz verme canım ya sen onun eşisin çocuk gibi davranmamayı öğrensinYoo bi iki kez yıkadım işten gelmişti çok yorulmustu ayakları
Daha yapmam o benim beklentilerimi yapsın :)
İmza attık garantiledik diye romantizmi öldürüyo eşim her istediğini alıyorum gezdiryorum daha nolsun diyo :) hadi romantizmi geçtim de küsmese
Şükür ki baban düzelmiş :)Babam da böyledir bi hafta on gün küstüğünü bilirim hem de tüm aileye:) moralsiz keyifsiz hasta halsiz yorgun triplrinde olur hep biri telefonla arasa güler konuşur gayet de enerjiktir telefonu kapatır kapatmaz yine yorgun moduna alır kendini:) bazen suçluluk duygusundan da oluyo galiba ya da uç bastırmak için, yaşlandıkça geçti ama babamda bi de annem umursamıyodu küstüğünü hastaymış gibi nazlıyodu şimdi bitti o huy şükür:)
Ne güzel senin eşin yapıyormuş canım:))) ya arada bazen boyle kuslukler iyi oluyo aslinda.. genelde yerine gore degisiyo ama su dayanamayip barisma cabalarina girmek guzell oluyo. Ozellikle bunu karsi taraf yani esimm yapinca bazen bilerek inat edip uzatiyorum biraz..:)))
Valla ben ne annemde ne babamda görmedim bu tarz şeyleri canım..Babam boyle.kaprisli annemi gunlerce yalvartir ama benim gozlemlerime gore annem bir defa haddini bildirseydi boylesine yuz bulmazdi.o ne yahu 5 yasinda cocuk oluyor 60 yasinda adam.pohpohlamayin su herifleri
Aynı ben de..Artik bende oyleyim eskiden gunde bi kac kez arardim be yapiyosun ne zaman geliceksin diye artik hic aramiyorum ne zaman gelirse gelirken o beni ariyo bisey istiyomusun diye yoruldum cunku artik surekli pesinden kosmaktan
Yok artık üstüne titremek yok canımTaviz verme canım ya sen onun eşisin çocuk gibi davranmamayı öğrensin
Zaten konusunca tartısma cıkıyo o konular ikimizi de geriyo canımOnce guzel bir aninizda konus bu konuyu.
Duzelmezse o kusmeden evvel sen küs. Ayni hareketleri sen yap. O zaman anlar
benim esimin huyu da boyleydi canim. Kus gecirdigimiz bayram bile oldu.Zaten konusunca tartısma cıkıyo o konular ikimizi de geriyo canım
O yüzden o küsünce ben de konuşmuyorum yanaşmıyorum
Öyle üç beş gün geçiyo sonradan yanıma yaklasmaya calısıyo
Bense küslük istemiyorum hani gerginlik olcaksa en fazla bir gün sürsün sonra normale dönelim istiyorum
Umursama diyorsun dimibenim esimin huyu da boyleydi canim. Kus gecirdigimiz bayram bile oldu.
İşte o ayri yatmadan ben yattim, sofradan kalkti ben yemege devam ettim, keyfime baktim. Dunyam yikilmis gibi davranmadikca umursamadikca 1 gune indi sure
hiç çekilmez küsen erkek bizim karşı komşumuzda öyleydi her şeye küserdi eşine adam öldüğünde bile küs gitmişMisal bir tartışma yaşıyoruz
Haklı da olsam haksız da olsam kızmıssam hemen unuturum sönerim yani ona kızgınlıgım bi anda olur bi anda söner
Eşimse kendi haksız bile olsa günlerce soğuk durabiliyor benden adım bekliyo hep
Niye küsmek olur ki çocuk gibi
Ya da insan severken kinlenebilir mi
İnsan severse sevdiğine kıyamaz kızgınlıgı saniyesinde söner yani
Neden erkekler böyle düşünmüyo da sinirlenince tam sinirleniyo sanki çok büyük bir hata yapmısım gibi günlerce soğuk durabiliyo
evet canim sen normal hayatina devam et. Tv izliyosan o an izle, yemek yiyorsan ye, o da anlasin ki bu cocukca tavrini tinlamiyorsun. Konusarak kendini ifade etmeyi ogrensin. Kuserek kendini ifade etmesinin işe yaramadigini, tesir etmedigini gorsun.Umursama diyorsun dimi
EvetOğlak burcu mu eşiniz
Ne kötü bir durumhiç çekilmez küsen erkek bizim karşı komşumuzda öyleydi her şeye küserdi eşine adam öldüğünde bile küs gitmiş
Sonradan konusmaya calısıyo canım ben umursamadıgımda..ama zaman geçmiş oluyo :)evet canim sen normal hayatina devam et. Tv izliyosan o an izle, yemek yiyorsan ye, o da anlasin ki bu cocukca tavrini tinlamiyorsun. Konusarak kendini ifade etmeyi ogrensin. Kuserek kendini ifade etmesinin işe yaramadigini, tesir etmedigini gorsun.
Oğlaklar hep böyle mi yaa. Ben de bi oğlak var Allahım nasıl bir inat var. O inadı kıramadım
fazlasıyla hemde canım ki bunu yapan 50 kusur yaşında adamdıNe kötü bir durum
Çok çocukça cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?