- 7 Nisan 2016
- 84
- 35
- 3
- 40
- Konu Sahibi blackrose_17
-
benm yaşımda erkek kardeşi ve babası var rahat edemiyorum, sürekli emzirmem gerekiyo , bebekte sürekli uyanıyo zaten 2bucuk haftalık daha, içimden de gelmiyo demekkiSizde onlara katilsaniz? Bebek uyuduktan sonra falan.Odaniza cekilmek yerine.Zor bir donem dogum sonrasi Allah yardimciniz olsun.
Canım benim sende benim gibi depresyona girenlerdensin maleaef.şuan 4 yaşinda kızım arkama baktıgımda kendimi üzüp yıprattiğim içinmpişmamım o paha biçilemez günleri stres içinde geçirdim.erkekler anında baba olmuyorlar biz o bebiş karnımızda ilen bile anne oluyoruz ama eşin zamanla öğrenicek o şuan inan farkında değil.bırak ne yapıyorsa yapsın sen p mis kokulunla keyfini cıkar.öp kokla bol bol resim çek.he birde git onlarla otur.bi akıl verin bayanlar , stresten kaşımaktan tüm vucudumu yara yaptım. yeni doğum yaptım , yurtdısında yasadıgımız için eşimin ailesi yardıma geldi. evde hep beraberiz , doğumdan sonra ruh halim pek iyi değil zaten kimsemde yok burda, eşim de her akşam çaylar diziler ailesiye keyifte, ayrı odalarda akşamlarımz geçiyo, bende bebeğimle tek başıma odamızda geçiriyorım vaktimi, anlatmaya çalısıyorum derdimi ama beni dinlemekten bile kaçıyo, sütüm çok azaldı stresten, nasıl yenebilirim bu durumu ? yani kocamın bu ilgiiszliğini nasıl takmayabilirim? kimsemde yokki burda iki sohbet edip rahatlıyım, sanırım sevgiye de ihtiyacım var , lohusa depresyonunada girmiş olabilirimoff
haklisiniz ama bende sinirleniyorum kus gibi davraniyorumLohusa dönemi zordur hepimiz yaşadık
Kvler söylendi bilemezsin Dedi öyle olmaz böyle olur Dedi kocalar ilgizisizleşti ama geçiyor o dönemler
Onlar size katılmıyorsa siz onlara dahil olun çocuk uyudu mu hemen gidin yanına beraber izleyin beraber yapın keyfi
Çocuk ağladımı anne sen bakarmısın ya da kocanıza hadi babası azıcık pışpışla diyin
Yapacağınız tek şey onların yardımlarını isteyip biraz fazla uyumak rahat etmeye çalışmak
kotu degil, kotu insanlar degiller zaten daha bibucuk yillik evliyim ve yurtdisinda oldugumz icin yeni vakit geciriyoruz. yanlarina gtmeden rahatlamanin bi yolu olsa keskeDoğum yapmış birinin evine cümbür cemaat gidip bir de günlerce kalınmasından nefret ediyorum.
Eşinizin ailesi ile aranız kötü mü?
En azından siz de yanlarına gidin böyle sıkmayın kendinizi.
ama iste insanin elinde degil, yani farkindayim haklisinz ama elimde degil, gecer insallah.Canım benim sende benim gibi depresyona girenlerdensin maleaef.şuan 4 yaşinda kızım arkama baktıgımda kendimi üzüp yıprattiğim içinmpişmamım o paha biçilemez günleri stres içinde geçirdim.erkekler anında baba olmuyorlar biz o bebiş karnımızda ilen bile anne oluyoruz ama eşin zamanla öğrenicek o şuan inan farkında değil.bırak ne yapıyorsa yapsın sen p mis kokulunla keyfini cıkar.öp kokla bol bol resim çek.he birde git onlarla otur.
durmuyoki onlarda cingar cikariyo bebisim zaten benmde icimden gelmiyo vermekal bebeğinide git odaya..arada eşinin eline arada kayınvalidenin eline ver bebeğini..sende o arada biraz dinlen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?