kocamın tavrını kaldıramıyorum

blackrose_17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
84
35
3
40
bi akıl verin bayanlar , stresten kaşımaktan tüm vucudumu yara yaptım. yeni doğum yaptım , yurtdısında yasadıgımız için eşimin ailesi yardıma geldi. evde hep beraberiz , doğumdan sonra ruh halim pek iyi değil zaten kimsemde yok burda, eşim de her akşam çaylar diziler ailesiye keyifte, ayrı odalarda akşamlarımz geçiyo, bende bebeğimle tek başıma odamızda geçiriyorım vaktimi, anlatmaya çalısıyorum derdimi ama beni dinlemekten bile kaçıyo, sütüm çok azaldı stresten, nasıl yenebilirim bu durumu ? yani kocamın bu ilgiiszliğini nasıl takmayabilirim? kimsemde yokki burda iki sohbet edip rahatlıyım, sanırım sevgiye de ihtiyacım var , lohusa depresyonunada girmiş olabilirim off

Lohusa depresyonu oyle kendi kendinize asabileceginiz bir durum degil mutlaka uzman yardimi almalisiniz o ayri konu
Ama esinizin ilgisizligine valla doktorlar care bulur mu bilemiyorum, anlatmayi denediniz mi kendisine? Anlatmaniza ragmen mi boyle? Takmamak icin kitap okumanizi tavsiye ederim, fazla fazla okuyun ki onu dusunmeye firsat kalmasin
Bu arada esinizin ailesini de gonderin evlerine gitsinler, belli ki ise yaramiyorlar esinizle keyif yapmaya gelmisler size destek olmaya degil
Gule gule buyutun bebisinizi omru uzun olsun saglikli olsun insallah

yurtdısında yasıyorum gönderememki, evet ya resmen keyif uapıyolar, tabi benmde kimsem olmadığı için kıskanıyorum belki birazda, anlatıyorum ama umrunda değil eşimin , aslında iyi bi insan ama tipik koca işte anlamıyo kadın duygularından, türkiye de olsam bende kendi çevremle vakit geçirerek rahatlardım belki ama şuan çok sıkıntılıyım

Sizde onlara katilsaniz? Bebek uyuduktan sonra falan.Odaniza cekilmek yerine.Zor bir donem dogum sonrasi Allah yardimciniz olsun.
benm yaşımda erkek kardeşi ve babası var rahat edemiyorum, sürekli emzirmem gerekiyo , bebekte sürekli uyanıyo zaten 2bucuk haftalık daha, içimden de gelmiyo demekki

Tamam sizde katılın onlara belkı size oyle gelıyodur depresyondayken alınganda olursunuz cunku

sizde ne kadar ses etmesenizde sanırım hastane de hasta yatarken tek başına bırakır çocuğunuzla ilgilenirsiniz ancak o zaman anlar.

yeni doğum yapmış kadının evine koca koca adamların gelipte günlerce kalmalarına hastayım zaten..
boşver ne güzel işte bebeğinle vakit geçir odanda takıl nasıl olsa gidecekler..yurtdışındaymışsınız eşinde özlemiştir ailesini hem onları yalnız bırakıp senin yanına gelse ayıp olur zaten..

Canım benim sende benim gibi depresyona girenlerdensin maleaef.şuan 4 yaşinda kızım arkama baktıgımda kendimi üzüp yıprattiğim içinmpişmamım o paha biçilemez günleri stres içinde geçirdim.erkekler anında baba olmuyorlar biz o bebiş karnımızda ilen bile anne oluyoruz ama eşin zamanla öğrenicek o şuan inan farkında değil.bırak ne yapıyorsa yapsın sen p mis kokulunla keyfini cıkar.öp kokla bol bol resim çek.he birde git onlarla otur.

Dogum sonrasi yardima gelen k.Peder ve esin erkek kardesi baski basinabasina sacmalik.Az durun madem birkac sonra sevmeye,gormeye gelin.Anne veya k.validenin bircok yonden cok faydasi olur.Fakat emzirme,lohusalik vs durumlarini dusununce ziyareti ileriki bi tarihe atmakta fayda var.

Lohusa dönemi zordur hepimiz yaşadık
Kvler söylendi bilemezsin Dedi öyle olmaz böyle olur Dedi kocalar ilgizisizleşti ama geçiyor o dönemler
Onlar size katılmıyorsa siz onlara dahil olun çocuk uyudu mu hemen gidin yanına beraber izleyin beraber yapın keyfi
Çocuk ağladımı anne sen bakarmısın ya da kocanıza hadi babası azıcık pışpışla diyin
Yapacağınız tek şey onların yardımlarını isteyip biraz fazla uyumak rahat etmeye çalışmak

haklisiniz ama bende sinirleniyorum kus gibi davraniyorum

Doğum yapmış birinin evine cümbür cemaat gidip bir de günlerce kalınmasından nefret ediyorum.
Eşinizin ailesi ile aranız kötü mü?
En azından siz de yanlarına gidin böyle sıkmayın kendinizi.
kotu degil, kotu insanlar degiller zaten daha bibucuk yillik evliyim ve yurtdisinda oldugumz icin yeni vakit geciriyoruz. yanlarina gtmeden rahatlamanin bi yolu olsa keske

ama iste insanin elinde degil, yani farkindayim haklisinz ama elimde degil, gecer insallah.

Canım havalar nasıl orda arada sütunu sağkköy biberona çık dışarı gez artık koca adı verilen sahsiyetten hayır gelmez boşver onu sen 2 buçuk ay sonra bebeğin öyle tatlıbisey olcakki kkoçan aklına bile gelmez ailesinde bi an önce postala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…