kocamın tavrını kaldıramıyorum

yurtdısında yasıyorum gönderememki, evet ya resmen keyif uapıyolar, tabi benmde kimsem olmadığı için kıskanıyorum belki birazda, anlatıyorum ama umrunda değil eşimin , aslında iyi bi insan ama tipik koca işte anlamıyo kadın duygularından, türkiye de olsam bende kendi çevremle vakit geçirerek rahatlardım belki ama şuan çok sıkıntılıyım

Siz kendinize dert mi arıyorsunuz? Ne var bunda anlamadım ben. Luzumsuz kapris yapıyorsunuz. Siz de onlara katılın niye kendinizi soyutluyorsunuz ?

yurtdısında yasıyorum gönderememki, evet ya resmen keyif uapıyolar, tabi benmde kimsem olmadığı için kıskanıyorum belki birazda, anlatıyorum ama umrunda değil eşimin , aslında iyi bi insan ama tipik koca işte anlamıyo kadın duygularından, türkiye de olsam bende kendi çevremle vakit geçirerek rahatlardım belki ama şuan çok sıkıntılıyım

Annesi de sizde mi? Ben yerinde olsam annesine şikayet ederdim hiç ilgilenmiyor doğum yapmış karısıyla, sütüm kesilecek anne diye, madem anlamıyor kendisi, ama bir kere değil, her fırsatta annesini sıkıştırırdım :-) Hepsine nazlanırdım ayrı ayrı. Keyif yapmaya mı geldiler çocukla ve senle ilgilenmeye mi canım, sıkıştır kvyi, belki der gelini iyi görmedim oğlum az ilgilen diye, bir umut :KK51:

durmuyoki onlarda cingar cikariyo bebisim zaten benmde icimden gelmiyo vermek
Ama siz çocuğu hiç vermeyince onlar kendi halinde takılır tabi, keyif yapmaya gelmiş gibi olurlar gözünüzde. ben de öyle anladım önce ama 7/24 siz kendiniz ilgilenmeye çalışırsanız çok bitkin düşersiniz, güvenin ne olur, en azından kvye güvenin arada emanet edin bebişinizi, eşinizle o arada oturup da sohbet edin.. aslında şu an kvnin evde olması bile nimet olabilir, bunu değerlendirin. madem iyi insanlarmış da... çok bunaltmışsınız kendinizi. sık sık kvyi yardıma çağırın, o sizin ruh halinizden de anlar..

canım bende benzer şeyler yaşadım lütfen birşeyleri çok fazla içinde tutma hayatımın pismanligi benim o günler olan hep bana ve kızıma oldu

Ama siz çocuğu hiç vermeyince onlar kendi halinde takılır tabi, keyif yapmaya gelmiş gibi olurlar gözünüzde. ben de öyle anladım önce ama 7/24 siz kendiniz ilgilenmeye çalışırsanız çok bitkin düşersiniz, güvenin ne olur, en azından kvye güvenin arada emanet edin bebişinizi, eşinizle o arada oturup da sohbet edin.. aslında şu an kvnin evde olması bile nimet olabilir, bunu değerlendirin. madem iyi insanlarmış da... çok bunaltmışsınız kendinizi. sık sık kvyi yardıma çağırın, o sizin ruh halinizden de anlar..
mutlaka kafama takıcak bişeyler buluyorum zaten :( yurtdısında tek basıma çok zormuş çocuk yapmak

mutlaka kafama takıcak bişeyler buluyorum zaten :KK43: yurtdısında tek basıma çok zormuş çocuk yapmak
zordur tabi zor olmaz mı hiç, tahmin edebiliyorum :KK43: ama o insanlar geldi madem değerlendirin bunu. giderlerse çok ararsınız evde bir duş almaya ya da kocanızla iki çift laf etmeye bile emanet edecek birilerini. Kvden yardım alın, sık sık onu dahil edin bebek bakımına, siz yapın ama yanınızda olsun sohbet edin vs, biraz varlığına alışınca yirmi dakikacık yarım saatcik de olsa emanet edin, ne de olsa deneyimli koca kadın, siz çekilin kocanızla mesela mutfağa, bahçeye, balkona, evinizde uygun neresi boşsa, başbaşa bir şeyler için, konuşun, sohbet edin günde bir iki defa en azından.. Başladığı gibi gider, bu düzene alışmayın ve çok mükemmeliyetçi olmayın. Çok yorulacaksınız zaten...

canim hic takma kafana bebegim olmadan once esimin bir yere gitmesini istemezdim simdi kizimla vakit geciriyorum esime diyorum hadi sen git bi yerlere biz keyfimize bakcaz diye..

Bir de tabi ki doğum sonrası depresyon konusunu da ihmal etmeyin, bir uzmanla görüşün o değerlendirsin derim. Belki ondan her şeyi takıyorsunuz...

Giyin cik odadan bi kahve yap yada sevdigin bisey otur salonunda odana kapanma kendi krndine kuruyosun bak bunalmissin. Esin kv cagirmiyo mu gel demiyolarmi? Benimde evim cok kalabalikti iki kaynim Kv kp vardi o dikisli halimle odamda oturmadim bunalirim dedim onlar utansin lohusanin evine gelmeselerdi dedim kapanmadim odama disarida ciktim bebegi kaynanamin kucagina verdim cay ictim dinlendim o yikadi bezini degistirdi uyuttu arada iyi olur kollarin dinlenir canim yorma kendini otur sende onlarla arada bebegin ihtiyaclarini aksatmadan yapabilirsin

bakın bugün pazar bi ara yürüyüşe çıktık geldik, simdi hep beraber dısarı cıktılar, eşime sen gitme dedim ama bende ailemle vakit geçrmek istiyorım dedi, tamm git dedm bende ne diyim zorla tutamam, ve çıktı gittiler, bende bebişle tek evdeyim, umrunda bile değil okdr söylediklerim, napsam ben bu adama? çok mu büyütüyorum? annem yaşasaydı hiç durmazdım zaten hemen soluğu baba evinde alırdım heralde çok darlandım

Back
X