Kocamin telefon dökümü

Whatsapp webten yazismalarini anlik gorebilirsn yukle takip et konusma sayfalarini kaydet elinde delil olur

Whatsapp webten yazismalarini anlik gorebilirsn yukle takip et konusma sayfalarini kaydet elinde delil olur
Denedim onu ama yapamadim agdan cikinca veri gelmedi.bagli olan surede yazisma olmadi.acaba benmi yanlis yaptim

Hat kimin üzerine bilmiyorum ama kendi üzerineyse döküm isteyebilir yada kaç dakika konuşuyorlarmış net öğrenebilir ona göre kaçışları olmaz en azından
Kac dakika konustuklari var zaten gordum saniye olarak geciyor dökümde

Bu hat sadec e sadece konusma ve msj icin alinmis galiba watsapi falan yok hattin

Aşıri derece merak ediyorum msj iceriklerini kafami hicbirseye toparlayamiyorum.su bardagi elimde saniyelerce donakalmisim bebeğim sokulduda kimildadimhani parayla pulla çözulecek bisey olsa hic acimiycam şuan.

Cok zor bi durum rabbim yardimciniz olsun.. böyle erkekleride allah Islah etsin, evde zaten seni seven bekleyen herseyinle ilgilenen bir kadin var neden disari bakarsin be adamm neyi degisik neyi farkli altındanmı acabaaaa tovbe estagfurullahhhhhh

Denedim onu ama yapamadim agdan cikinca veri gelmedi.bagli olan surede yazisma olmadi.acaba benmi yanlis yaptim
Bilgisayardan mi yapiyorsn kodu tarattiktan sonra tamamdir gelen tum mesjlari goruyor olman lazm kendi telefonndan yazip kontrol et basit bi sistem zatn olmasi lazm

Bilgisayardan mi yapiyorsn kodu tarattiktan sonra tamamdir gelen tum mesjlari goruyor olman lazm kendi telefonndan yazip kontrol et basit bi sistem zatn olmasi lazm
O an tamam baglaniyo zaten ama interneti kapatinca ve sonra tekrar baglaninca da devan ediyormu.ben ettiremedim.carcabuk yapayim derken yanlis yaptim heralde diye dusundum.

olanoldu 1 numarayı bir yere yazın. 2 numarayı facebook başta olmak üzere googleda bile araştırın illa bir şeyler çıkacaktır. 3 telefon numaralarının kime ait olduğunu deşifre eden bir çok uygulama söz konusu.. örneğin; CİA
son olarak whatsapp web sayfasını evde bilgisayar varsa açın orada çıkan barkodu, eşinizin telefonunu alarak whatsapp ayarlarından web kısmını açıp bilgisayardaki barkodu okutun. siz bilgisayar geçmişinizi silene, eşiniz ayarlara girip izlemeyi kaldırana kadar her konuşmayı telefon sizin elinizdeymiş gibi görürsünüz.

Son düzenleme:

Numarayı eşinin telefonuna kaydet belki profil fotoğrafı sadece arkadaşlara açıktır bir o şekilde deneyebilirsin. Onun dısında ankesörlü telefon üzerinden o numaryı arayıp filanca nasılsın filan de .karşı taraf muhakkak ses verecektir eğer kadın sesiyse şüphelenmeye başlayabilrsin. Ama eşine bir süre hiç bişey çaktırma bakalım olay hangi boyuta taşınacak yani tam emin olmadan söyleme derim ben. Bir diğer seçenek eşinin telefonuna whatsap web yükleyip mesajlarını kendi telefonunda görme şansın olabilir.

Bide 15 dk kadar once ozel numaradaan aradim acip hemen kapatti konişmadan.ses vermedi yani
Niye özelden ariyosunki direk arasana düzenli bir erkekle konuşacak halı yokya onlar cekinsin bir zahmet sen niye cekiniyorsun .hatta eşinden ara kimsin diye sor

Niye özelden ariyosunki direk arasana düzenli bir erkekle konuşacak halı yokya onlar cekinsin bir zahmet sen niye cekiniyorsun .hatta eşinden ara kimsin diye sor
+1
Hatta ben olsam eşimle arardım gel beraber sohbet ettiğin kişiyi arayalım diye!Kaçak göçek ne gerek?

Son bir aydir falan oldukça iyi.farkedebilecegim kadar hatta.bana bebegimizle laf flan göndermelere flan başladi iste annene soyle yemek cok guzel olmus gibi gibi kendince bi ahllerde sekilllerde iltifatbari seyler
Tam suçlu psikolojisi ya çok iyi ya çok kötü farkedilme korkusu böyle bir ruh hali aldırır genelde . peşini birakma iyi şeyler çıkacağını pek sanmıyorum ama . Allah yardımcın olsun.

Valla kafam karıştı.. Eşinizin telefonun da gsm uygulaması var.. Orada yazışmalar,konuşmalar var iki numara ile.. Bunlardan birini tanıyorsunuz.. Ama kim, neyiniz, dememişsiniz galiba.. Yine, telefon eşinizin telefonu ama hat konuşma ve yazışma için alınmış diyorsunuz.. Yani siz bilmiyor musunuz? Yoksa karşı tarafınki mi konuşma ve yazışma için alınmış? O kadar okudum kafam karıştı..

Siz gsm uygulamasından tüm dökümü pdf olarak maile yönlendirin.. Eşinizin mailine atarsa kendinize yönlendirip silersiniz.. Elinizde delil olduktan sonra ister takibe alın ister alenen sorun.. Tabi sonrasında adım atacaksınız sorun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…