Kocamin telefon dökümü

peki o altında yazdığı diğer kişiler kim onu anlamadım ben. yani **'la gösterilen yerler?

Denedim onu ama yapamadim agdan cikinca veri gelmedi.bagli olan surede yazisma olmadi.acaba benmi yanlis yaptim
herkes whatapp web i öneriyor ama sanırım bilmedikleri bir şey var. whatsapp web sadece telefon bilgisayarın yakınındayken çalışır. Yani şöyle yap sen o kodu tarat, sayfadan güvenli çıkış yapmadığın sürece kalır. Akşam onun yanında otururken bakabilirsin. Eşinin telefonu yakınında olacak yani. ama son zamanlarda bildirim gitiğini falan duydum o yüzden önce bi kendi telefonunda dene

Bence en iyi çözüm CIA. Fakat CIA için bile üçüncü bir kişinin telefonuna kayıtlı olması lazım. Eğer bu hattı sırf eşinizle konuşmak için aldıysa orda eşinizin telefonunda kayıtlı isim çıkar. Bunu denedikten sonra baktınız çıkmadı o zaman arasanız da hat gizli olduğu için açmaz. Yani numaramı kimse bilmiyor ki zaten der açmaz. Açsa bile anlayabilir. Hoş anlarsa anlasın sizin çekinecek bir şeyiniz yok. Ama Allah sabır versin gerçekten zor.

sizi 2018 Temmuz ağustos anneleri topiğine beklerim

Bence güvendiğin bir erkekten yardım al ona arat sanki bir ürün tanıtımı yapıyormuş gibi konuşsun ne iş yaptığını falan öğrenirsin böylelikle sonrada önce ne yapmak istediğine karar ver daha sonada eşinle konuş inkar edecektir muhtemelen elinde kanıtların olsun .

reklamlarıyla bizi bunaltan 118 80 gibi hatlar varya oraya bir sorsan belki işe yarayabilir.
Gsm operatörü nedir?
bir tanıdığım var telekominikasyon sektöründe çalışıyor eğer aynı operatörse ona sorabiliriz ?

Numra sorgulama programlari var ama suan tam uygulamanin adini bilmiyorum. Numarayi yazinca sana adi soyadi veriyo. Bide kadin oldugunu nasil anladiniz? Saatlerce benim esim gruptaki arkadaslariylada msjlasiyo erkek grubu yani he konusma olarak eve gec gelip konusmasi falan biraz tuhaf tabi. Bisey yapabildinizmi son durum nedir?

Kim ariyor diye bi uygulama var onu deneyin

Öğrendiniz mi bişiler kimmiş o kadın bi gelişme var mı? Mesajları okurken stresten karnıma ağrılar girdi vallahi.. erkeklerden nefret ediyorum eşime bakıyorum aldatırsan açık söyle boşaltım seni
Öğrendiniz mi bişiler kimmiş o kadın bi gelişme var mı? Mesajları okurken stresten karnıma ağrılar girdi vallahi.. erkeklerden nefret ediyorum eşime bakıyorum aldatırsan açık söyle diyorum başım çok ağrıdı lütfen gelişmelerden haber verin lütfen

Kadınmıymış

öğrenmiş kadınmış kendisi de tanıyormuş zaten
sınavları bittikten sonra ilgilecekmiş ikisiyle de

Kodu tarattiktan sonra telefonn yakinda olmasina gerek yok bi arkdasim yapmisti kodu taratip esi isteyken gelen msjlari goruyordu

Kodu tarattiktan sonra telefonn yakinda olmasina gerek yok bi arkdasim yapmisti kodu taratip esi isteyken gelen msjlari goruyordu
whatsapp webi ben de kullanıyorum. bazen bilgisayar başında otururken rahatlık olsun diye. Uzaklaştığım zaman gidiyor. Kodu taratmadan girmeniz zaten mümkün değil. Ama benim bildiğim bu şekilde, uzaktayken girilmesi mümkün değil. Arkadaşınız başka bir program kullanıyorsa biz de öğrenelim. çünkü bu süper olurdu gerçekten

Clone whatsap mı neydi bir aratın play store de.
Kodu tarattıktan sonra bir kaç gün uzaklarda bile olsam bakabilmiştim sonra nasıl olduysa kesildi ama..

ben devamlı olarak whatsapp web kullanıyorum iş telefonum ankara ofisteyken ben istanbulda evimden bilgisayardan aynı whatsappı kullanabiliyorum. kodu bir kez okutmak yeterli yani. öyle telefon hep yanında durmak zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…