Kadının itiraf edeceği ne malum bence mesajlara ulaşmalıBence ara kendi numarandan bakarsın kadınsa açık açık sor ses kaydı al bu arada kadın kabul ederse kocanında artık evemi almassın ağzimami ..... orası sana kalmış ama ben ara niye çekiniyosunki kocan utanmadan öyle birşey yapıyorsa sen doğrulamak içinmi utanıcaksım
Aldatip aldatmadigini bilmiyorum ama taniyorum bayani
Azda olsa baglantili iş yaptigi birikim ki?
o kadar sık mesajlaşması normal olan biri mi?
Azda olsa baglantili iş yaptigi biri
Gpt diye bir uygulama var o mu indirdim mail istiyorkızlar yalnız bu uygulama sizin hangi numarayı telefonunuza nasıl kaydettiğinize bakarak bu verileri topluyor, yani siz indirdiğinizde kişi listenize ulaşır ben uyarayım da
olanoldu bulabildiniz mi?
İnşallah düşündüğünüz gibi değildir. Güzel sonuçlanmasını diliyorumSuan önemli bi sinavim var onu atlatayim sonra sira onlara gelecek.
Nasıl olucak silinmiş mesajlara nasıl ulaşıcakkiKadının itiraf edeceği ne malum bence mesajlara ulaşmalı
Canimm bi casuz programi var indir uygulamayi gizle sonra o gün bütün konuşmaları müzik olan yere kaydediyor muhtemelen esin farketmeyecek müzik dinlemese eğernumara gizli kim olduğunu bilmiyorsunuz ama kadın olduğunu sizi aldatığını düşünüyorsunuz
ne acaba programin adiCanimm bi casuz programi var indir uygulamayi gizle sonra o gün bütün konuşmaları müzik olan yere kaydediyor muhtemelen esin farketmeyecek müzik dinlemese eğer
Arama kaydecidi procallbox diye bi uygulama istersen uygulamayi gizleyebilirisnJ
ne acaba programin adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?