Kocamin telefon dökümü

Kadının itiraf edeceği ne malum bence mesajlara ulaşmalı

Erkekler özel numara bile arasa ses veririr konuşur mutlaka
Kadın ise bı bekler karşı taraftan ses versin diye çok suphelendim bende
Ama bulunca bosanmayacaksanoz
Kurcalamayin
Huzurunuzda kacmasin

Konuşma dökümünun resmini alın. Ne olur ne olmaz kanıt olsun. Birde kimmiş kadın çok merak ettim.

Tanişmişligimiz flan yok ben taniyorum sadece kadini ama eminim oda beni biliyordur ögrnemistir onca ayda.sukadarini soyliyeyim 2 numara vardi birini tanimiyorum ama digeri gayette tanidigim biri.nadiren gece gorusmeleri var.disarda ildugu sattlere denk gelen.

Suan önemli bi sinavim var onu atlatayim sonra sira onlara gelecek.

kızlar yalnız bu uygulama sizin hangi numarayı telefonunuza nasıl kaydettiğinize bakarak bu verileri topluyor, yani siz indirdiğinizde kişi listenize ulaşır ben uyarayım da

olanoldu bulabildiniz mi?
Gpt diye bir uygulama var o mu indirdim mail istiyor

Numarayı faceye yazıp arat. Belki profile numara kaydetmişse facesi çıkar. Eşim yabancı numaraları ilk oraya yazıp bulur. Bulamadığını başka şekilde bulur. Bilgi işlemci, her yolu biliyor

Hangi operatör olursa olsun bildiğime göre belli bir noya eşinin telefonundan mesaj atıyorsun ve sana bir kod geliyor, o kodla netten tüm mesajlarını kimle ne konuştuğunu görebiliyorsun. Ordan numarasını bulabilirsin. Bence bi araştır bunu derim

Konu sahibi kimmiş ogrendinmi merak ettim...

Bu durumda sinava konsantre olmanizda cok zor acikcasi inşallah netlesir durum bir an once

Boşanmayı düşünmüyorsanız hiç birşey araştırmayın , sormayın, konuşmayın lütfen. Affettikçe iyice uçmaya başladı erkekler. Hep daha fazlası daha fazlası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…