Kocamin telefon dökümü

Cia tarzı programlar rehberinizi ele geçiriyor bilginiz olsun.
Meraklı insanlar yüzünden artık rehberde görünmesin dediğimiz telefonlarımız bile ulaşılabilir oldu.
Konu sahibi eşine sorsana bu kim diye. O kadar aksiyona gerek var mı?

Esim cok pis bir inkarxidir her konuda oylexir ama.ayni yataktada bassam tanimiyorum der oderece.ben kendim ogreneyim kim oldugunu ve yuzlestireyim istiyorum acikcasi

of çok kötü bir durum.
kesinlikle eşinizle konuşun.
konuşmadan önce numarayı kendinize kaydedin, görüşme dökümlerini de.
kadına wp'dan bakın kimmiş.
yolun sonu belli gibi.
zor.

Biyerde okumustum faturalı ise ad soyadın bas harfleri çıkıyor ziraatte falan bi bak belki tümünü bulursun

Kadın evli olduğunu biliyorsa önlem almış olabilirler canım
Kanıtınız olsa bile İNKAR edecek eşiniz
O yüzden sağlam delil gerekli

Belki WhatsAppta kendi fotoğrafıda yoktur bu çare değil
Arkadaşların dediği gibi ankesörlü telefondan aramak en mantıklısı

Peki aldatıyora ne yapacaksınız?

Benim numaram veri tabanlarinda yoktur.zamaninda silmistim.herhangi bir programla kimde nasil kayitliyim vs bulunamaz.
Bu sekilde yapabilirsiniz tedirgin oluyorsaniz

facebook arama kısmına yazın numarayı ya da instagramdan rehberinizdeki kişileri senkronize edin. tanımadığınız birisi varsa odur büyük ihtimalle zaten bakarsanız az çok anlarsınız.

cia ya da gbt gibi appler kullanışlı oluyor ama kendi rehberimiz de ele geçiyor. yine de zor durumda kalınca kullanılabilir.

Benim numaram veri tabanlarinda yoktur.zamaninda silmistim.herhangi bir programla kimde nasil kayitliyim vs bulunamaz.
Bu sekilde yapabilirsiniz tedirgin oluyorsaniz

Nasıl yaptınız bunu
Açıkçası rahatsız edici numaranın kafaya göre dağıtılması

Yok benim tanidigim.biri cikti zaten

Aldatip aldatmadigini bilmiyorum ama taniyorum bayani

Bence ara kendi numarandan bakarsın kadınsa açık açık sor ses kaydı al bu arada kadın kabul ederse kocanında artık evemi almassın ağzimami ..... orası sana kalmış ama ben ara niye çekiniyosunki kocan utanmadan öyle birşey yapıyorsa sen doğrulamak içinmi utanıcaksım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…