Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet istiyorKocam iPhone 11 kullanıyor telefonunda gizli uygulamalar diye bir bölüm var üzerine bastığımda yüz tanıma istiyor.Gizlenmiş uygulama olmasa bile yüz tanıma ister mi bilgisi olan yazabilir mi lütfen...
Çok teşekkür ederim peki açmanın başka bi yolu var mı gizli uygulamalarıEvet istiyor
Yeni güncelleme sonrası geldi o gizli sekme. Ben kullanmadığım halde bana da geldi. İstersem oraya atabiliyorum uygulama. Henüz boş ama Face id istiyor benden. Halbuki öyle ayarlamadım.
Hayır faceid gerekliÇok teşekkür ederim peki açmanın başka bi yolu var mı gizli uygulamaları
Hayır face id den başka yokÇok teşekkür ederim peki açmanın başka bi yolu var mı gizli uygulamaları
Benim Android telefonumda da Güvenli klasörüm var, içi boş ama açmak istersem şifremi girmemi istiyor.Kocam iPhone 11 kullanıyor telefonunda gizli uygulamalar diye bir bölüm var üzerine bastığımda yüz tanıma istiyor.Gizlenmiş uygulama olmasa bile yüz tanıma ister mi bilgisi olan yazabilir mi lütfen...
Evet çöp kutusunda falan oluyor ama burda kilitlenir falan diye emin olmadan yapmak istemedimHayır face id den başka yok
Ama ısrarla girerseniz belki parola ister ekran kilidindeki parola
O da belki
Emin olunca yapayuım dedim teşekkür ederimFace id okumuyorsa parola istiyor. Parolayı bilince giriyorsun
Gizli uygulama olmasa da Face id ister. Girmekte ısrar ederseniz face id yerine parola isteyecektirKocam iPhone 11 kullanıyor telefonunda gizli uygulamalar diye bir bölüm var üzerine bastığımda yüz tanıma istiyor.Gizlenmiş uygulama olmasa bile yüz tanıma ister mi bilgisi olan yazabilir mi lütfen...
Tabiki daha kolay ama suçlar gibi harekette bulunmak istemedim ben deAçmak için neden alternatif yol ariyorsunuz ki ? Eşinize bu nedir merak ettim bi okut yüzünü de gorelim deseniz daha kolay olmaz mi ?![]()
Teşekkür ederimmGizli uygulama olmasa da Face id ister. Girmekte ısrar ederseniz face id yerine parola isteyecektir
Kilitlense de 1 dk sonra açılıyorEvet çöp kutusunda falan oluyor ama burda kilitlenir falan diye emin olmadan yapmak istemedim
Şimdi baktım evet istiyor da erkekler genelde orada uygulama gizlemiyor tabak gibi ortada zaten orasıKocam iPhone 11 kullanıyor telefonunda gizli uygulamalar diye bir bölüm var üzerine bastığımda yüz tanıma istiyor.Gizlenmiş uygulama olmasa bile yüz tanıma ister mi bilgisi olan yazabilir mi lütfen...