kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

Hemen iletişime geçtim zaten şu an bile ozelden yazışıyoruz kazen bey ile...

aaaaa ne kadar ayıp..sende onu telefonuna öküz diye kaydet..

Yine fake bir üye konusu sanırım...
Geçmiş olsun toptan.

Son durum nedir?
Eğer istem dışı bir çakışma olmuş ise bu nasıl olabilir onu anlayamadık?

Arkadaşın nicki ad ve soyadından oluşuyor :belki deşifre olmamak için yeni bir üyelik almış yazmıştır .Bu kadar büyütmeye gerek yok .Ayrıca büyük bir devlet meselesi çözmüyoruz fake olsa ne olmasa ne görüşümüzü yazar geçeriz.Bazıları konulara yanlızca hafiyelik yapmak için geliyor gibi birşey ..

Benim önerim.Kocayı AYI diye kaydetmek ve hatta bir de üstüne numaraya resim atayın. O aradığında ekrana Ayı resmi ile Birlikte gelsin.

Yani kimsenin umurunda değil zaten ama konu sahibi ısrarla özür beklediği için olay bu kadar büyüdü.

Gerçek konu sahibi kiki44 de çıkıp bir açıklama yapsın...içime dert oldu dun geceden beri...sanki devlet meselesi veya bir muhbir yakalamış gibi davranıyor bazılarıı...bir yorum yazdım şu hale bak...gerçek olsa ne olmasa ne deyip geçicem ama içine sinmiyor insanın...benim konum yaşadıklarım gerçek....akasya tarafından linkim verilip hedef gosterildim ve inanırlığ sarsıyorsunuz böyle yaparak...biraz mantıklı olalım...acaba gerçekten hata yaptık mı acaba diye duşunmez mi insan...ayrıca kocam beni salak diye kaydetmemişti.benzer bulduğum konu şuydu... Eşim beni telefonuna ilk eşimin soyadı ile kaydetmişti...

Yani kimsenin umurunda değil zaten ama konu sahibi ısrarla özür beklediği için olay bu kadar büyüdü.
Çınku gerçek ve ozel konumu herkesle paylaştım ve hesabım adres gosteriliyor haksız yere...akasya hanım kimsenin umurunda değil ama sizin çok umrunuzda belli ki araştırmadan beni suçlayıcı şekilde neden linkimi paylaştınız o halde

Ilk eşinizin soyadı ile miBu da ayrı bir olay.

Evet sanalda yazışıyoruz ve siteden çıktığımız andan itibaren iletişimi sonlandırabiliriz.Kimliğimizi de kimse bilmiyor ama böyle olması benim için burda yazdıklarımı,okuduklarımı önemsizleştirmiyor.

Herşeyden önce zaman ayırıyoruz,konuları düşünüp acaba nasıl faydalı olabilirim,kırmadan nasıl ifade edebilirim diye beynimizi zorluyoruz ve sonra bir bakıyoruz ki konu fake yada aynı kişi farklı nickler ile yazmış...vb.

Bakın başka bir üyenin burda yıllarca annem öldü diye bizi aldattığını ama annesinin hayatta olduğunu öğreniyoruz.Aman boşver sanal değil mi? Denmedi.Birçoğumuz kandırıldığımıza üzüldük.İçimizde bu üye ile uzun uzun yazışan ona yardım etmeye çalışan onun için üzülenler vardı.

Site yönetimi konu sahibini uyardı başka bir üyenin isteği üzerine.Konu sahibi uyarıyı kabul etmiyor.Şimdi benim kafamdaki tek soru ikinci üyelik alınmış mı?Yok alınmamış mı ,değil?

Eğer konu sahibi haklı ise ki kendisi bu konuda ısrarcı o zaman biz onu suçlayarak zulmetmiş oluyoruz.Ayrıca bu bir yanlışlık ise düzeltilmeli bugün ona yarın bize olabilir.Herkesin içinde uyarı almak kimliğimiz belli olmasa bile hoş bir durum değil çünkü yalancı yerine konduğun için güvenilirliğin zedelenmiş oluyor.

Ama ben yönetimin bu konuda hata yapma ihtimalini düşük buluyorum.Yıllardır kalabalık bir siteyi yönetecek bilişim bilgisine sahiptirler ve farklı bilgilere ualaşabilecek ayrıcalıktadırlar diye düşünüyorum.

Konu bu hali ile kalırsa ben acaba bu üyeye ayıp mı yaptık yada site yönetimi bazen haksız uyraılarda da bulunabiliyor mu diye emin olamayacağım?

Ama bu elbette hayatımı etkilemeyecek :)))))

Esmanın olayı beni iyice şok etti zaten,annem kanserden öldü dedi fakat annesi hayatta çıkmış bir kez daha şok oldum,üstelik annede biliyormuş.

Öküz, gerizekalı vs. bunların hiçbiri işe yaramaz arkadaşım. Bu adamı telefonuna direkt "bamya" diye kaydet. Sonra bak neler oluyor.

Esmanın olayı beni iyice şok etti zaten,annem kanserden öldü dedi fakat annesi hayatta çıkmış bir kez daha şok oldum,üstelik annede biliyormuş.
Bende şok oldum dün akşam okuyunca.

Bu durum ne zaman anlaşıldı acaba?Benim hatırladığım o üye geçen yıldan beri bir sürü benzer konular açtı.Yönetim bize dün ilan etti ama onlarda heralde emin olmak için beklemişlerdir.
Annesi bu kızcağızın tedavisi için birşey yapmıyor mu acaba?

En son kanserim diye konu açmıştı galiba o konuda artık yönetim açıklama yapmak zorunda kaldı,annesi konusunda fikrim yok,profil fotografıda kendine ait değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…