kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

Beni teline salak diye kaydeden eşin nosunu telime bile kaydetmem silerim.
Valla ekleme yapmadan duramadim bu yoruma.
Aklima Cagla Sikel ve Emre Altug geldi.
Emre Altug "Ben Cagla'yla tek gecelik bir iliski yasarim diye düşünmüştüm." Demişti.
Cagla Şikel de " Ben onu tek gecelik bile düşünmemiştim." Diyip guzel sokmustu lafi.
Konu sahibi de benzerini yapmali.

MAL diye kaydet bence..telefonunda öyle kayıtlı oldugun sürece engelle onu..ne sana ulasabilsin ne sen ara onu derdi varsa aksam eve gelince söylesin

terbiyesiz ,hatsiz odun sende onu öyle kaydet...hatta daha ağır cümleler bile kullanabilirsin...

sizde ona uygun bir isim bulup kısaltmasız açık açık kaydedin telefonunuza en iyi intikam bu olur

kötü söz sahibine aitmiş bence kendisi salak kocan ayrıca değiştirene kadar arama o arayıncada açma teli belki aklı başına gelir

Ben de esimle tartistigimda yaparim isim degisikligini ama atiyorum askimsa siler ahmet yaparim hic bu kadar ileri gitmemistim

Siz de onu dingil diye kaydedin bkalim hos muymus.

sen de onu oyle kaydet.

yuhhh ya bu ne terbiyesizlik böylee sende onu öyle kaydet görsün nasıl bişeymiş nasıl bir şey bu erkekler ya korkuyorum artık evlilikten

sizin telde ne diye kayıtlı eşiniz ...

kısasa kısas yapacaksınız..hoş değiştirtirse bile boş! insan ne kadar kızarsa kızsın neden eşini böyle kaydeder ki?

bende grzkl diye kaydeder o benim adımı değiştirmeden hayatta değiştirmezdim
bazıları güzel konuşmaktan sorun nedir demenden anlamaz
bunu yapana aynısını iade etmek lazım
kısasa kısas

Sende onu gerizekali diye kaydet

çare 1 büyük harflerle SAYGISIZ ÖKÜZ diye kaydet.
çare 2 diyelim ki karışık grupta telefonunu koy onun,kv nin yanında onu deli gibi sevi3enlerin yanında onu çaldır telefonu da onu seven arkadaşını eline ver tiksinsin kocandan

Yerinde olsam doğru yazmışsın salak olmasam senin gibi biriyle evlenmezdim derdim haklısın beni böyle kaydetmeye bunu yazdığını görünce birkez daha ne kadar salak olduğumu anladım derdim çokta kafaya takmamaya çalış sen umursadıkça değiştirmez gül geç inan bana umursamamak en büyük ceza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…