- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Valla ekleme yapmadan duramadim bu yoruma.Beni teline salak diye kaydeden eşin nosunu telime bile kaydetmem silerim.
sizde ona uygun bir isim bulup kısaltmasız açık açık kaydedin telefonunuza en iyi intikam bu olurKocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
Aynen sende öküz yaz telefonaMadem öyle , Ben de eşimi ÖKÜZ diye kaydederim.
sen de onu oyle kaydet.Kocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
Kocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?