- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
- Konu Sahibi Jeanne darc_
-
Iste en zoruma giden o oldu bunuda kisaca soledim sen olsan neler yapmazdin diye sozde esitlik buna cok kiziyorum. ama durum bole olunca bisey diyemedim. Oda korktu annesi icin bundan sonra korkudan hemen acar.Sözde kadın erkek eşit.O saatte kadının telefonu çalacak ta,açmayacak şüphe uyandıracak ta,eşi susup sabaha kadar kıvranacak ne yapsam da öğrensem diye.O an hesabını sormayacak.Tüküreyim böyle adalete
Kizlar kusura bakmayin dun gece. Uyumadim ama esimin telefon dokumanina baktim o arayan numarayi gorremeyince uyumusum sabah gercek ortaya cikti. Kayinvaldemi acile devlet hastanesine kaldirmislar kardesi yanina tlf almamis arabada yok esime haber vermek icin ordaki bir hasta yakinindan istemis aramis kayinvaldem seker tansiyon baya yukari cikmis suanda bizde hastaneye geldik kadin tansiyonu bir turlu normalle inmemis baska hastaneye ozele goturelim diye bizi aramis kardesi iyi gozukmuyor kadincagiz
Kusura bakmayin ama
Hata bende biraz beklemeliydim
Esimde kotu oldu oda dedi biri rahatsizlandigini anladim arabayla göturmem icin beni aradiklarini dusundum
Ama tabi annem olacagi aklima gelmezdi dedi annesine cok duskundur. Banada sabah guzelikle soledi sadece uykum bolunsun istemedim. Biri rahatsizlansa aile icinde beni ariyorlar. Bende yorgundum. Onemsiz dusundum. Sarildi falan ama oda iyi degil. Annesi icin uykudan degil mezardan kalkar gider
Tekrardan kusura bakmayin bosuna konu isgali oldu
Birbirimizi tanımasak ta kadınız hepimiz. O andaki çaresizliğinizi,korkunuzu hissettik,üzüldük.Sonu aldatma çıkmamış,sevindim.Iste en zoruma giden o oldu bunuda kisaca soledim sen olsan neler yapmazdin diye sozde esitlik buna cok kiziyorum. ama durum bole olunca bisey diyemedim. Oda korktu annesi icin bundan sonra korkudan hemen acar.
Adalete gelince inan bu hayatta ben henuz hic tanismadim
Ohh beee çok sevindim. Yani kocanın suçsuz olduğunaKizlar kusura bakmayin dun gece. Uyumadim ama esimin telefon dokumanina baktim o arayan numarayi gorremeyince uyumusum sabah gercek ortaya cikti. Kayinvaldemi acile devlet hastanesine kaldirmislar kardesi yanina tlf almamis arabada yok esime haber vermek icin ordaki bir hasta yakinindan istemis aramis kayinvaldem seker tansiyon baya yukari cikmis suanda bizde hastaneye geldik kadin tansiyonu bir turlu normalle inmemis baska hastaneye ozele goturelim diye bizi aramis kardesi iyi gozukmuyor kadincagiz
Kusura bakmayin ama
Esimde kotu oldu oda dedi biri rahatsizlandigini anladim arabayla göturmem icin beni aradiklarini dusundum
Ama tabi annem olacagi aklima gelmezdi dedi annesine cok duskundur. Banada sabah guzelikle soledi sadece uykum bolunsun istemedim. Biri rahatsizlansa aile icinde beni ariyorlar. Bende yorgundum. Onemsiz dusundum. Sarildi falan ama oda iyi degil. Annesi icin uykudan degil mezardan kalkar gider
Valla ne diyim bilemedim mutlu son desem olmaz hastanız var.. Üzüldüm desem tam üzülmedim eşiniz aldatmıyo diye sevindim falan..Neler okuyoruz burda iyyce paronayak olduk belli ki.. Bilemedim kafam karışık.. Acil şifalar..Kizlar kusura bakmayin dun gece. Uyumadim ama esimin telefon dokumanina baktim o arayan numarayi gorremeyince uyumusum sabah gercek ortaya cikti. Kayinvaldemi acile devlet hastanesine kaldirmislar kardesi yanina tlf almamis arabada yok esime haber vermek icin ordaki bir hasta yakinindan istemis aramis kayinvaldem seker tansiyon baya yukari cikmis suanda bizde hastaneye geldik kadin tansiyonu bir turlu normalle inmemis baska hastaneye ozele goturelim diye bizi aramis kardesi iyi gozukmuyor kadincagiz
Kusura bakmayin ama
arkadasim resimdeki senle cocugunsan resmi kaldir ifsa olma tatlimKafama takildi kizlar size sorayim dedim. Esimin tlf caldi az once bizde uzanmis uyumak uzereydik bir numara aradi esim tlf acmadi. Bende kim diye merak ettim caldirdim esim kizdi arama dedi. Uyuyorum gecenin bu saatinde konusamam dedi. Ben israr edincede bu saatte arayan iyi niyetli degildir zaten huzurumu bozamam cok istiyorsan sabaha arariz dedi. 20 dk oldu uyumasini beliyorum. Biraz suphecilik gelicek ama icime kurt dustu. Basini yastiga koymadan uyuyan adam halada dalmadi. Uyumasini bekliyorum
Aynen paranoyaklasmaya basladigimin farkindayim. Ama insanin kendisini bilmesi iyidir diyorum evlilikte 10 yili devirince insanin uzerine tuaf bir pisikoloji geliyor kendine ve iliskisine guvensizlik gibi. Eskiden bu kadar degildim. Hatta kiskanc bile degildim. Bende bu halimi sevmiyorum. Umarim gecici bir donemdir. Galiba kendimi begenmedigimden esimin de artik begenmemesindenmi korkuyorum mu ne boyle sacma sapan bir pisikolojiValla ne diyim bilemedim mutlu son desem olmaz hastanız var.. Üzüldüm desem tam üzülmedim eşiniz aldatmıyo diye sevindim falan..Neler okuyoruz burda iyyce paronayak olduk belli ki.. Bilemedim kafam karışık.. Acil şifalar..
Öyle düşünme canım o psikolojilere zaman zaman hepimiz giriyoruz.. Paronayak olmakta gayet haklısın burda her gün en az 5 tane aldatma konusu açılıyo.. Ne güzel 10 yıldır yaşamamışsın kötü bişey maşallah de evliliğine Allah bozmasın inşallah.. Kendini beğenmeme konusuna gelince de elinden geleni yap kimse için yapma kendin için kendine bakAynen paranoyaklasmaya basladigimin farkindayim. Ama insanin kendisini bilmesi iyidir diyorum evlilikte 10 yili devirince insanin uzerine tuaf bir pisikoloji geliyor kendine ve iliskisine guvensizlik gibi. Eskiden bu kadar degildim. Hatta kiskanc bile degildim. Bende bu halimi sevmiyorum. Umarim gecici bir donemdir. Galiba kendimi begenmedigimden esimin de artik begenmemesindenmi korkuyorum mu ne boyle sacma sapan bir pisikoloji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?