Kocamin tlfonu

Iste en zoruma giden o oldu bunuda kisaca soledim sen olsan neler yapmazdin diye sozde esitlik buna cok kiziyorum. ama durum bole olunca bisey diyemedim. Oda korktu annesi icin bundan sonra korkudan hemen acar.
Adalete gelince inan bu hayatta ben henuz hic tanismadim

çok geçmiş olsun , altından başka bir şey cıkmadıgna sevindim sevgiyle kalın

Sagolun kizlar hakkinizida helal edin bosuna vaktinizi aldim. Ama bir taraftanda cok sukur bosuna oldu bidakine iyice emin olmadan telasa vermiyecem.
Cunku inanin bu encok insanin kendine zarar.

Birbirimizi tanımasak ta kadınız hepimiz. O andaki çaresizliğinizi,korkunuzu hissettik,üzüldük.Sonu aldatma çıkmamış,sevindim.

Ohh beee çok sevindim. Yani kocanın suçsuz olduğuna

Valla ne diyim bilemedim mutlu son desem olmaz hastanız var.. Üzüldüm desem tam üzülmedim eşiniz aldatmıyo diye sevindim falan..Neler okuyoruz burda iyyce paronayak olduk belli ki.. Bilemedim kafam karışık.. Acil şifalar..

arkadasim resimdeki senle cocugunsan resmi kaldir ifsa olma tatlim

Aynen paranoyaklasmaya basladigimin farkindayim. Ama insanin kendisini bilmesi iyidir diyorum evlilikte 10 yili devirince insanin uzerine tuaf bir pisikoloji geliyor kendine ve iliskisine guvensizlik gibi. Eskiden bu kadar degildim. Hatta kiskanc bile degildim. Bende bu halimi sevmiyorum. Umarim gecici bir donemdir. Galiba kendimi begenmedigimden esimin de artik begenmemesindenmi korkuyorum mu ne boyle sacma sapan bir pisikoloji

Öyle düşünme canım o psikolojilere zaman zaman hepimiz giriyoruz.. Paronayak olmakta gayet haklısın burda her gün en az 5 tane aldatma konusu açılıyo.. Ne güzel 10 yıldır yaşamamışsın kötü bişey maşallah de evliliğine Allah bozmasın inşallah.. Kendini beğenmeme konusuna gelince de elinden geleni yap kimse için yapma kendin için kendine bak

Ay grupca adamin gunahini aldik oda niye saklamiski ama :) kayinvalideye gecmis olsun rabbim bu mubarek gunde sifasini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…