- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
- Konu Sahibi Jeanne darc_
-
Uykusu agir aldim tlfonu ama kadin resmi var watsapta birde durumuna uyuz oldum sabaha ariycam onla yoksa bana kizarYastiginin altina koymussa hersey hayal.
Numarayi almak kolay olmuycakti o belli.
Keske uyumus gibi yapsaydin davranislarini gozlemlerdin bari.
Yarinda beraber aramiycaksiniz oda belli. Yada bi kac isrardan sonra tamam diycek ve telefon acicak senle beraber. Ya arkdasi olucak baskasinin numarasindan! aramis olan yada yanlis numara. Calstigi yerden sormus olucaksin yani.
İnternetten geçmiş dökümana bakabilirsin onlıne işlemlerden,aradığı ve mesaj attığı numaraları görürsün.Kizlar tlf aldim numarayi watsaptan kaydettim bir kadin 2 cocuga sarilmis genc bir kadin.
Hic bir insan olesine girmiyor hayatimiza❤❤ yazmis durumunu
Bisey anlamadim umarim yanlis numaradir
Bence numarayı ve resmi eşinin sen uyurken silemeyeceği bir yere kaydet. Sona bir güzel uyu. Eşinin sabahki durumuna göre düşünürsün gerisini.Kizlar tlf aldim numarayi watsaptan kaydettim bir kadin 2 cocuga sarilmis genc bir kadin.
Cocuklari olabilir bir bayan neden bu saatte arasin ki yanlis numara ihtimali cok mantikli gelmiyor acikcasi sabah esinize aratın bence.Kizlar tlf aldim numarayi watsaptan kaydettim bir kadin 2 cocuga sarilmis genc bir kadin.
Uykusu agir aldim tlfonu ama kadin resmi var watsapta birde durumuna uyuz oldum sabaha ariycam onla yoksa bana kizar
Uykusu agir aldim tlfonu ama kadin resmi var watsapta birde durumuna uyuz oldum sabaha ariycam onla yoksa bana kizar
Whatsapp web'de silinen konusmalarda gözüküyor mu?Telefon hazir elindeyken whatsapp webi indirebilirsin aslinda. Whatsapp web diye bi program var. Lazim olanlar sadece bi akilli telefon bide bi bilgi sayar/ laptop.Indirdigin an whatsappta ne yaziliyosa aninda laptopada geliyor. Bunu gecen gun bi uyemizde yaptik ve indirdikten 3 saat sonra eteklerden taslar dokulmeye basladi. Esinin telefon hangi marka?
Whatsapp web'de silinen konusmalarda gözüküyor mu?
Bide bence sabah esine hic bir sey soyleme hatirlatma, bi sure boyle caktirmadan takip et. Eger sabah sorgularsan bisey varsa hepten saklayacaktir. Sessiz sakin takip et sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?