- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
- Konu Sahibi Jeanne darc_
-
Aynen. Zaten aramalarda görünecek numara, sabah silmiş olursa şüphelenin ama kalkıp ona söylemeden aramayın sabah arar öğrenirsiniz.Birlikte ararız demiş napıp edip ondan önce uyanın bence ama arkasından iş çevirmeyin derim ben
Kafama takildi kizlar size sorayim dedim. Esimin tlf caldi az once bizde uzanmis uyumak uzereydik bir numara aradi esim tlf acmadi. Bende kim diye merak ettim caldirdim esim kizdi arama dedi. Uyuyorum gecenin bu saatinde konusamam dedi. Ben israr edincede bu saatte arayan iyi niyetli degildir zaten huzurumu bozamam cok istiyorsan sabaha arariz dedi. 20 dk oldu uyumasini beliyorum. Biraz suphecilik gelicek ama icime kurt dustu. Basini yastiga koymadan uyuyan adam halada dalmadi. Uyumasini bekliyorum
Arayamam cok kizar ama zoruma gidiyor benim tlf calsa ne yapardi acaba oAynen. Zaten aramalarda görünecek numara, sabah silmiş olursa şüphelenin ama kalkıp ona söylemeden aramayın sabah arar öğrenirsiniz.
Oyle yapicam uyumuyorki nefes alisindan anliyorum hala dalmadi. Habersiz alsam olay bende patlarCIA programı var mı sizde oraya numarasını yazınca çıkar büyük ihtimal, ya da kendi telinize çaktırmadan kaydedin watsap varsa oradan fotosunu falan görürsünüz yüklüyse :))
Yok uykusunu bolemezmis. Ki hala uyumadi. Bu saatte arayanda iyi bir niyetle araymazmis. Bu ne demekse soracam sinirlenecekbu saatte arayana geri dönülür.önemlidir diye.ne demek konuşamam.gizlisimi varki
deseydiniz belki önemli bişeydir neden aramıyosun 1 dk lık bişey. iyi niyetle aramayanın niyetini öğrenmeye cesareti yokmuYok uykusunu bolemezmis. Ki hala uyumadi. Bu saatte arayanda iyi bir niyetle araymazmis. Bu ne demekse soracam sinirlenecek
Malesef esim kavgada ne yapacagini bilemedigimden uzerine gidemiyorumaçıkçası eşim böyle davransa bizde kavga çıkar çok mu kıskancım ne
Gece 12 gibi muhasebecisi aradi ona bile donmedim dedi. Bilmedigim numaraya niye döneyim uyuyormus hala hala uymadi yahu bu hali beni delirtiyor niye uyuyamiyorsadeseydiniz belki önemli bişeydir neden aramıyosun 1 dk lık bişey. iyi niyetle aramayanın niyetini öğrenmeye cesareti yokmu
Oyle yapicam uyumuyorki nefes alisindan anliyorum hala dalmadi. Habersiz alsam olay bende patlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?