Kocamin tlfonu

Ben olsam gizlice numarayi alir kaydederdim.
Sonra ben uyumus taklidi yapardim.
Bakalim uykusu olan adam dirilip birden telefonin pesinemi dusucek kimbilir.

bence onun deil sizin sinirlenmeniz lazım
Malesef onada dedim biseye hakkim yok benim. Kiskaclik konusundan nefret ediyor kendisine kesinlikle guvenmeliymisim o dunyanin en mukemmel sadik kocasiymis. Yok guvenmez uzerine gider hatta suphenip suclarsam. Biseyi deyince gercek olur hesabi korktugun 40 defa soledigin sey basina gelir diyor kendileri off canimi bazen cok sıkıyor

Bence korkmayin...hataniz olur korkupta tepkinizi gostermezseniz...eger bir kadinsa ortaligi nasil ayaga kaldiracaginizi hayal edin..bunu ögrendiginizde naparsinuz? ..suphe dustuyse icinize bu sekilde hareket edin...sabah numarayi silicek..nie diye sordugunuzda bi sekilde kiviracak sonra siz bu isin icinden cikamicaksiniz...ne yapiyosaniz simdi yapin..hic biseyden korkma..soyle beni uyku tutmuyor numarayi yazcam simdi aramasamda de. Konus kaldir...sence niye uyumuyo aceba..korktugundan olabilirmi

Uyudu ama tlf yastiginin altinda

Esin normalde cabuk uykuya dalar mi? Aksi takdirde o da o numaranin ortaya cikmasindan tedirgin olmus olabilir.
Sen artik onun uyumasini bekleyip, numarayi bir yere not edeceksin. Sabaha kadar o numara ucabilir sen de sadece supheyle kalirsin.

Yastiginin altina koymussa hersey hayal.
Numarayi almak kolay olmuycakti o belli.
Keske uyumus gibi yapsaydin davranislarini gozlemlerdin bari.

Yarinda beraber aramiycaksiniz oda belli. Yada bi kac isrardan sonra tamam diycek ve telefon acicak senle beraber. Ya arkdasi olucak baskasinin numarasindan! aramis olan yada yanlis numara. Calstigi yerden sormus olucaksin yani.

Ayni sey bana oldu...neyle karailasacagimi bilemedigimden icin cesaretsizlikden ..telefonu alip uyukren onun parmagiyla kilidi acma cesaretini bulamadm....simdi ise cok daha beterim..kafam suphe dolu..herseyi inkar ediyo ve berbat haldeyim...biraz daha bekle ve sonra al telefonu..numarai arama ama whatsappden cia den bir kontrol et

Kizlar tlf aldim numarayi watsaptan kaydettim bir kadin 2 cocuga sarilmis genc bir kadin.
Hic bir insan olesine girmiyor hayatimiza❤❤ yazmis durumunu
Bisey anlamadim umarim yanlis numaradir

Esinin uykusu agirsa 1 saat falan bekle derin uykudayken telefonu alip hemen ekrandan o numaranin fotografini cek kendi telefonunla ve geri yastigin altina koy. Yazarak almaya calisirsan o heyecanla numarayi yanlis girebilirsin arti zamanla yarisiyo olcaksin. Ama arama sabah esinin tepkisini olc. Dedigi gibi beraber aranacak mi ya da numara silinecek mi bi bak bakalim. Eger silerse ya da aramiycam diye kizarsa supheyle kalakalirsin. Bu ihtimallere karsi numaranin elinde olmasi iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…