- 22 Aralık 2015
- 6
- 3
- 1
- 43
- Konu Sahibi Jeanne darc_
-
numarayı mutlaka al ve ulaş haberi olmadanGece 12 gibi muhasebecisi aradi ona bile donmedim dedi. Bilmedigim numaraya niye döneyim uyuyormus hala hala uymadi yahu bu hali beni delirtiyor niye uyuyamiyorsa
Gizliden falan arama,telefonuna kim arıyor programını yükle.oraya numarayı gir esin uyuyunca.cikar kesin.ama numarayi kendi telefonuna kaydetme sakin.çıkmaz yoksa.Malesef esim kavgada ne yapacagini bilemedigimden uzerine gidemiyorum
Malesef onada dedim biseye hakkim yok benim. Kiskaclik konusundan nefret ediyor kendisine kesinlikle guvenmeliymisim o dunyanin en mukemmel sadik kocasiymis. Yok guvenmez uzerine gider hatta suphenip suclarsam. Biseyi deyince gercek olur hesabi korktugun 40 defa soledigin sey basina gelir diyor kendileri off canimi bazen cok sıkıyorbence onun deil sizin sinirlenmeniz lazım
Aaa ohaInanmiyorum uyudu ama tlf yastiginin altina koymus
Uyudu ama tlf yastiginin altindaBence korkmayin...hataniz olur korkupta tepkinizi gostermezseniz...eger bir kadinsa ortaligi nasil ayaga kaldiracaginizi hayal edin..bunu ögrendiginizde naparsinuz? ..suphe dustuyse icinize bu sekilde hareket edin...sabah numarayi silicek..nie diye sordugunuzda bi sekilde kiviracak sonra siz bu isin icinden cikamicaksiniz...ne yapiyosaniz simdi yapin..hic biseyden korkma..soyle beni uyku tutmuyor numarayi yazcam simdi aramasamda de. Konus kaldir...sence niye uyumuyo aceba..korktugundan olabilirmi
Var bunda bir is. Numarayi senden gizliyor resmen.Uyudu ama tlf yastiginin altinda
Daha önce benzer durumlarla karşılaştın mı?Inanmiyorum uyudu ama tlf yastiginin altina koymus
bu nasıl cesaret? sizi ne kadar saf bilmiş.bide olur diye gözünü korkutuyor.ben olsam uyandırıp çoktan konuşmuştum.Telefonu yastığın altına koymak nedir Allah aşkına.Neyse ne !! Dürüst olsun.Inanmiyorum uyudu ama tlf yastiginin altina koymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?