- 8 Aralık 2023
- 27
- 0
- 1
- 41
- Konu Sahibi citlenbiksu
-
Yerde havlu serili zaten bütün sorun kendisinin yerdeki suları silmemesibence abartmışsınız sürekli yapıyorsanız adamda haliyle dolmuş. nolacak damlayan sudan siz gireceğiniz zaman havlu serin öyle girin illaki kollardan yüzden damlıyor yere engelleyemez ki.
ayak havlusu serin çıkarken ayağıyla yeri kurular geçer çok takıntılısınız çünkü adam haklı
Çalışmıyorum evdeyim başka işim Yok mecbur gibi görüyor.Bende atıyorum bozuk ama ben onun gibi uzatamiyorumKoskoca adam bir zahmet temizlesin ya. Çok haklısınız valla. Zorunda değilsiniz her zaman onun dağınıklığını toplamaya. Bozuk atarsa siz de atın kendisi bilir
Koskoca adam bir zahmet temizlesin ya. Çok haklısınız valla. Zorunda değilsiniz her zaman onun dağınıklığını toplamaya. Bozuk atarsa siz de atın kendisi bilir
Evlilikte sorun olmasın diye bir çok şeyleri görmemezlikten geliyoruz,Sudan sebepsiz gelebiliyor bazı durumlar . Bazen de o ufacık sorunlar büyük bir hale bürünüyor.Burada önemli olan iki kişinin birbirine karşı biraz daha duyarlı olması hepsi bu.Esimin rahatsız olduğu durumları ben yapmıyorumBi salın yahu, temiz elden damlayan sudan bişe olmaz. Çoğu insan bazı davranış modellerini değiştiremiyor kolay kolay. Ben de balkon kapısını tam kapatıp kolunu indirmiyorum mesela, eşim rahatsız oluyor. Eşim de sifonu çekerken klozet kapağını kapatmıyor ben sinir oluyorum. Ama kalkıp bunun için kavga etmiyoruz. Biraz rahatlık iyidir.
Ne mutlu size, ama herkes siz değil ki. Ben oturmuş alışkanlıklarımı değiştirmekte çok zorlanıyorum mesela.Evlilikte sorun olmasın diye bir çok şeyleri görmemezlikten geliyoruz,Sudan sebepsiz gelebiliyor bazı durumlar . Bazen de o ufacık sorunlar büyük bir hale bürünüyor.Burada önemli olan iki kişinin birbirine karşı biraz daha duyarlı olması hepsi bu.Esimin rahatsız olduğu durumları ben yapmıyorum
Ev insanın kendini en rahat hissettiği yer olmalı bana göre böyle yaptığı şeylere sürekli söylenmek vs bunaltıcı olmuştur sanki her hareketi batıyor hissi vermiş olabilir böyle bi sorunda daha sonra temizlemesini söyleyebilirsiniz kendi kendinize söylenmek yanliş anlaşılabilir eşinize bu kötü vs demek yerine ıslak yerler kayıp düşmeye vs sebep olabilir dikkatli olabilir misin tarzı konuşmayi deneyin bende böyle diken üstünde olsam sürekli söylenme olsa tepki verirdimMerhabalar Arkadaşlar
Eşimle geçen hafta tartıştık.Ellerini yıkarken yerler su oluyor bende bazen terliksiz basınca huylaniyorum.Bir kaç kez güzellikle söyledim.En sonunda artık söylenmeye başladım.Kedimiz var aşağı odada yattığı için sese gelmesin diye b bir an önce elimi yıkayım dedim lavaboya gittiğimde yerler suydu ben de söylenmeye başladım .sonra eşim geldi arkamdan birden ne bu kadar söyleniyorsun dedi Yeter artık dedi tartişmaya başladık o günden beri bana trip atıyor. Evde rahat yok. Yeter artık Her hareketim den bir şey buluyorsun ben pismiyim bahanemi arıyorsun.Ben sana hazırlanıp gelmişim(O akşam birlikte olacaktık )Ben ona rağmen sakince davrandım.Eşim seyahatlere gidiyor iş için yine gittiğinde ben aradım onu soğuk bir şekilde konuştu hep bu gün geldi yine tavırlı.Her tartismamiz da beni sorunlu buluyor sen bı piskolaga git diye.Biz birbirimizi seviyoruz Eşim iyi biridir gulet yüzlü sevecen Ama işte en ufak şeylerde trip atıyor.
İnsanın tabiki de alışkanlıkları var ama sevdiğinle aynı ortamı paylaşıyorsan biraz daha fedakar olunması gerek.Yoksa o evlilik huzurlu olmaz.Hersey dışarıdan görüldüğü gibi kolay değil herkes ne yaşadığını biliyor.İnsanoglu her koşulda zor . Bazen diyorum kendi kendime Allah'a şükürler olsun derdimiz yok evimiz var başımızda kimselere muhtacligimiz yok.Ama işte malasef bazen bunları görmüyoruz.Ne mutlu size, ama herkes siz değil ki. Ben oturmuş alışkanlıklarımı değiştirmekte çok zorlanıyorum mesela.
Daha öncede şaka yoluyla söyledim, o zaman bile bana çıkmıştı ve birazda inada bindirdi durumu öyle olunca da bende doldum artık.Ev insanın kendini en rahat hissettiği yer olmalı bana göre böyle yaptığı şeylere sürekli söylenmek vs bunaltıcı olmuştur sanki her hareketi batıyor hissi vermiş olabilir böyle bi sorunda daha sonra temizlemesini söyleyebilirsiniz kendi kendinize söylenmek yanliş anlaşılabilir eşinize bu kötü vs demek yerine ıslak yerler kayıp düşmeye vs sebep olabilir dikkatli olabilir misin tarzı konuşmayi deneyin bende böyle diken üstünde olsam sürekli söylenme olsa tepki verirdim
Benim eşim de banyo yaptıktan sonra banyo çok İslanmis oluyor. Duşa kabinin içini anlarımda dışı niye ıslak ayak izi oluyor. Hayır parmak uçlarıyla bassa ne olur paspas ta ıslaniyor haliyle biraz. Ben çok dikkat ederim o benim gibi değil ama. Off alışıyor insan yaMerhabalar Arkadaşlar
Eşimle geçen hafta tartıştık.Ellerini yıkarken yerler su oluyor bende bazen terliksiz basınca huylaniyorum.Bir kaç kez güzellikle söyledim.En sonunda artık söylenmeye başladım.Kedimiz var aşağı odada yattığı için sese gelmesin diye b bir an önce elimi yıkayım dedim lavaboya gittiğimde yerler suydu ben de söylenmeye başladım .sonra eşim geldi arkamdan birden ne bu kadar söyleniyorsun dedi Yeter artık dedi tartişmaya başladık o günden beri bana trip atıyor. Evde rahat yok. Yeter artık Her hareketim den bir şey buluyorsun ben pismiyim bahanemi arıyorsun.Ben sana hazırlanıp gelmişim(O akşam birlikte olacaktık )Ben ona rağmen sakince davrandım.Eşim seyahatlere gidiyor iş için yine gittiğinde ben aradım onu soğuk bir şekilde konuştu hep bu gün geldi yine tavırlı.Her tartismamiz da beni sorunlu buluyor sen bı piskolaga git diye.Biz birbirimizi seviyoruz Eşim iyi biridir gulet yüzlü sevecen Ama işte en ufak şeylerde trip atıyor.
Psikologluk olduğunuzu sanmıyorum da yerde su olunca noluyor avucuyla boşaltmıyor ya sonuçtaMerhabalar Arkadaşlar
Erkekler genelde çok dikkat etmiyorlar,ama kadınların en ufak bir dağinikliklari sorun oluyor.Bizler güzellikle bile rica etsek bizi hemen abartiyoruz diye görüyorlar.Valla tribine alisamiyorumBenim eşim de banyo yaptıktan sonra banyo çok İslanmis oluyor. Duşa kabinin içini anlarımda dışı niye ıslak ayak izi oluyor. Hayır parmak uçlarıyla bassa ne olur paspas ta ıslaniyor haliyle biraz. Ben çok dikkat ederim o benim gibi değil ama. Off alışıyor insan yasiz de alışırsınız
Tabiki de sorun olmaz ama bu işi göz göre göre yapması insanı çileden çıkartıyorPsikologluk olduğunuzu sanmıyorum da yerde su olunca noluyor avucuyla boşaltmıyor ya sonuçta
Bence esinize cok müdahale etmeyin. Lavabonun altina emebilen paspas alin. Bunun icin kalp kirmaya gerek bence, güzellikle söyleyin. Yerlere bi kova su mi döküyor anlamadim ki. Lavabonun yanina havlu koy bi tane yakin degilseMerhabalar Arkadaşlar
Paspas da var havlu da var daha önce guzelliklede söyledim.Ben elimden geldiğince onu kırmadan uyardım en sonunda patlama noktasına geldim.Bence esinize cok müdahale etmeyin. Lavabonun altina emebilen paspas alin. Bunun icin kalp kirmaya gerek bence, güzellikle söyleyin. Yerlere bi kova su mi döküyor anlamadim ki. Lavabonun yanina havlu koy bi tane yakin degilse
Uyarmayı bırakırsanız belki o da bırakır ben biraz eşinizle empati yaptım açıkcası böyle ufak tefek şeylere takılan insanlar beni bunaltır eşiniz de bunalabilir ve o bunalma aşk sevgi tanımazTabiki de sorun olmaz ama bu işi göz göre göre yapması insanı çileden çıkartıyor
Tabiki de sevgi tanımaz belli süreden sonra insan uzaklaşır.Eşim TV izlemeden uyuyamiyor bende TV sesiyle uyuyamıyorum ,onu rahat bırakıp diğer odaya gidiyorum yatmaya buda zamanla aramızda soğukluk yaratacağından korkuyorum.Esim seyahatlere gidiyor işi için zaten Ayın 2 Haftası evde oluyor.Ve sürekli elinde telefon tablet TV kumandasi var sofrada otururken wc de ben bunlara ses çıkartmiyorum benim bı yerleri ıslatma demem sorun oluyor .Dışarıdan bu tip olayları okuyunca ne olmuş sanki deniliyor yaşanınca çok farklı insan bir yere kadar dayanıyor.Uyarmayı bırakırsanız belki o da bırakır ben biraz eşinizle empati yaptım açıkcası böyle ufak tefek şeylere takılan insanlar beni bunaltır eşiniz de bunalabilir ve o bunalma aşk sevgi tanımaz
Paspas var, ayak havlusu var.Olay detaylı düşünmek değil ki,her seferinde yerlerde su olduğunu gormek onları silmek insanı yoruyor belli müddet sonra. Güzellikle şakayla karışık denilip karşı tarafın seni takmayip aynı şeyi yapmasi insanı geriyormusluktan fayansların açıktao ldugu su damlayan yerleri belirleyip zevkinize göre paspas havlu birşeyler serin bari
adam dikkat etse bile bi kere iki kere eder ben bile lavaboya girip çıktıgımda o kadar detaylı düşünmüyorum
Merhabalar Arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?