Doğru anadolunun bağrından hatrı sayılır bir meslek sahibi dışarıdan harika insananadolunun bağrından kopmus beyaz atletli bi adam gibi sanki
Kpeder de kötü adedersiniz k.rı gibiBurnundan kil aldirma valla bu adamlar ne ki ne bekliyolar karsisindakinden anlamiyorum. O kendi cukurlugudur.
Değişmez diyorsunuz yani çok çabalıyorum başka nasıl bi taktik bulmalıyım hiçbişey işe yaramaduBu hareketlerine artik sasirmamaniz lazim 13 senedir ayniymis yani. Aksi bir sey yaparsa korkun dunyanin sonu geldi diye. Cunku esin klasik yurdum hodugu.
Karı bir küfür mü ki hem sansürlediniz hem de iğrenç kayınpederi betimlerken kullandınız?Kpeder de kötü adedersiniz k.rı gibi
İşte buna çok güldüm:))) ondan bir tane de bizim evde varDoğru anadolunun bağrından hatrı sayılır bir meslek sahibi dışarıdan harika insan
tek takıldığınız burası oldu heralde sizce normal bir kelimemi karı lafı ben ne için konu açıyorum siz nelere takılıyorsunuzKari gibi nedir ya küfür gibi birde sansurlemisin hemde çok tuhaf bir adam için e sende kadınsın keşke azıcık düşünüp öyle yazsan atalar ne güzel demiş boğaz kırk düğüm kırk düşün bir konuş diye
Teşekkürler bende öyle yapıyım diyorum ama zorlanıyorum kpeder de hep arkadan atan bi dedikocuAkılmı vermiş oluyo babası küçücük çocuga kızla gezsin evlensin daha şimdiden boş boş konuşan insandan nefret ediyorum hiç duymayın umursamayın
Hiç eşinle kötü olma he he de geç umursama onların istedigi huzursuzluk zaten Hiç birşey sizden kıymetli degilTeşekkürler bende öyle yapıyım diyorum ama zorlanıyorum kpeder de hep arkadan atan bi dedikocu
Teşekkürler umursamamaya zorlanıyorumbunu nasıl beceriyo insanlar gerçekten çok isterdimHiç eşinle kötü olma he he de geç umursama onların istedigi huzursuzluk zaten Hiç birşey sizden kıymetli degil
+1000Karı bir küfür mü ki hem sansürlediniz hem de iğrenç kayınpederi betimlerken kullandınız?
Siz de bir kadınsınız, karısınız vs.!
13 yıldır böyleyseniz normal bence bunlar.!
Kpeder de kötü adedersiniz k.rı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?