Kocamın tutumu

Bende sizin gibiydim üzülmekten ne geçti elime hastalanmaktan başka söz verdim kendime giden senelerime acıyorum her zamanda söylüyorum kendinide parçalasan eş ailelerine YARANAMASIN aslında burdaki hanımlara benim teşekürüm önce ben demeyi ögrendim hep takip etim burayı çıkın alışveriş yapın boş boş gezin kafanızı dagıtın önce ben deyin
Teşekkürler rahatlamak dertleşmek için yazmıştım iyi geldi bunalıyorum anlatacak kimsemde yok yeni bir çevredeyiz daha kimseyi tanımıyorum

Pardon ama sizde bir tuhafsızın belli. Gayet iyi yorumlar yapılmış ama bunların gerçekçi olması sizi rahatsız etmiş. Sürekli bi cephe alma halindesiniz. Evliliğinizdede böyleyseniz gidişatınız 13 yılın devamı olur sanırım. Olumsuzlukları kabullenmeyi öğrenin. Ve onları nasıl olumlu hale getireceğinize dair düşünmeye başlayın.

Kari gibi nedir ya küfür gibi birde sansurlemisin hemde çok tuhaf bir adam için e sende kadınsın keşke azıcık düşünüp öyle yazsan atalar ne güzel demiş boğaz kırk düğüm kırk düşün bir konuş diye
kari olmak kotu degil ama bir adam icin kari gbi olmak kufurden kotu :) cunku anladiniz.. Buyutecek bse mi

Değişmez diyorsunuz yani çok çabalıyorum başka nasıl bi taktik bulmalıyım hiçbişey işe yaramadu
çabaladığın için kıymetin yok zaten.

ya boşa ya da o yokmuş gibi yaşa.

ben felakete uğradım diyen 13 yıllık hödüğe asıl felakete uğrayan benim deseydin.

çabaladığın için kıymetin yok zaten.

ya boşa ya da o yokmuş gibi yaşa.

ben felakete uğradım diyen 13 yıllık hödüğe asıl felakete uğrayan benim deseydin.
Yanlış anlamışşsınız kpeder kendi düşmüş eşimide kattı eşim sadece babasına lüzumsuz konuşuyorsun herkes duyuyo dedi ikimiz yalnız konuşuyoruz sandın dedi

Yanlış anlamışşsınız kpeder kendi düşmüş eşimide kattı eşim sadece babasına lüzumsuz konuşuyorsun herkes duyuyo dedi ikimiz yalnız konuşuyoruz sandın dedi
pardon.
eşinin ailesini savunması konusuysa, değişmez.
o yüzden ailesi hakkında tek kelime etme.

Belki benim cevremde bulunan insanlar cok kötü ama ben tür laflari cok duydum. Yani gelin hakkinda atip tutan kv ve kp.
13 yildir evlisiniz, artik tanimaniz gerekirdi karşınızdaki insanlari. Adam seni sevmiyor ve bunu oğluna acik acik söylemiş.

Kendi huzurunuz icin takmamayi öğrenin. Zaten ayrilma gibi bir ihtimaliniz yok...
Takmayin

Pardon ama sizde bir tuhafsızın belli. Gayet iyi yorumlar yapılmış ama bunların gerçekçi olması sizi rahatsız etmiş. Sürekli bi cephe alma halindesiniz. Evliliğinizdede böyleyseniz gidişatınız 13 yılın devamı olur sanırım. Olumsuzlukları kabullenmeyi öğrenin. Ve onları nasıl olumlu hale getireceğinize dair düşünmeye başlayın.
Cephe değil bıkınlık çaresizlik diye
Belki benim cevremde bulunan insanlar cok kötü ama ben tür laflari cok duydum. Yani gelin hakkinda atip tutan kv ve kp.
13 yildir evlisiniz, artik tanimaniz gerekirdi karşınızdaki insanlari. Adam seni sevmiyor ve bunu oğluna acik acik söylemiş.

Kendi huzurunuz icin takmamayi öğrenin. Zaten ayrilma gibi bir ihtimaliniz yok...
Takmayin
çok çok haklısınız açığa çıkmş oldu herkesin bildiği takmamaya çalışıyorum eşimle yüzleştiğimde cevap veremedi akşam tavır yaptım birkaç kez barışmaya çalıştı ağzı olan konuşuyor dedi kavga etmişler lüzumsuz konuştu diyor ama oda çok mahcup oldu babası ve kendi ifşa oldu napacağını bilmiyor

cehalet. gelini icin sen de dustun cukura diye ogluna soylenen babaya puuuu diyorum. bu kadin soyadinizi tasiyor 13 yil olmus torunlarinin annesi. cehalet tam olarak budur.

Sizin çocuğunuz üzerinde ne gibi bir hakkı var bu adamın peki ? Doğuran siz yapan siz..
13 yıldır sesinizi çıkarmadan sustuğumuz için üzerinize geliyorlar. Alıştırdiginiz için.
O ailesine toz kondurmuyorsa, siz de kendinize kondurmayin lütfen..

Sizin çocuğunuz üzerinde ne gibi bir hakkı var bu adamın peki ? Doğuran siz yapan siz..
13 yıldır sesinizi çıkarmadan sustuğumuz için üzerinize geliyorlar. Alıştırdiginiz için.
O ailesine toz kondurmuyorsa, siz de kendinize kondurmayin lütfen..
hiç bir hakları yok bi gün bile bakmadılar hep arıza ayrıca karısını hizmetçi gibi kullanan biri

mrb ben 13 yıllık evliyim kocam evlendiğiğmiz günden beri ailesine çok düşkün hep benikötüleyip onlara ağlayıp kendini acındırdı ben farketmemiş gibi göründüm hep ben suçlu hiçbir zaman hiçbir konuda beni savunmadı ağladı durdu geçen ablası gülerek nesi var dediğinde her zamanki hali diyip gülüştüler neymiş surat yapıyomuşum hep bahane bu babası aradı geçen akşam milrofon açık konuşuyorlar neymiş benim büyük oğlan kızlarla gezicekmiş tanıcakmış öyle evlencekmiş kendiside felaket çukuruna düşmüş eşime sende düştün bari o düşmicekmiş veben bunu duydum eşimle yüzleştiğimde kaçamak cevaplar verip annemle babam tartışmış onun için dedi diyor sende bizi karıştırma diyebilirdin dedim o an babasına evde herkes bu dediklerini duyuyo sen ikimiz konuşuyoruz sanıyorsun galiba amma lüzumsuzsun dedi yüzleştiğimdede ağzı olankonuşuyo dedi ama babasına ailesine toz kondurmaz suçlu hep ben bu duyduğumdan sonra napıyım
duymazdswn gel lafını dahi etme
benim kp de böyle dengesiz konusur
adını agzıma dahi almam
eşime cok soylenırdım eskiden
eşim babasına güzellikle soylerdı ama adam anlamaz yıne aynı sekılde konusur

eşime kızardım sustur babanı dıye
eşim de koca adam değişmez derdi
eşimi şimdi şimdi çok iyi anlıyorum

çünkü eşim soylese de değişmedi

sen de o adamı yok say

hiç bir hakları yok bi gün bile bakmadılar hep arıza ayrıca karısını hizmetçi gibi kullanan biri
Hep böyle olur zaten. Gelin çocuk doğurur hizmet eder ama hor görülür. Malzeme gibi kullanılır arada. Benim kayinpederin mantığı aynı..
Ama ben susmam, haksızlığa gelemiyorum. Sessiz kalmayın daha fazla..

Adam koskocaaa 13 yıl değilmemiş.
Hala umudunuz varsa bravo :KK9:

ama kendi kızının prenses muamelesi görmesini istiyor kızı ve damadı gelince napcaklarını şaşırıyorlar keza çocuklarına da eşim bunları görüyor söyleniyor ama sonuç sıfır

Back
X