Kocamın tutumu

duymazdswn gel lafını dahi etme
benim kp de böyle dengesiz konusur
adını agzıma dahi almam
eşime cok soylenırdım eskiden
eşim babasına güzellikle soylerdı ama adam anlamaz yıne aynı sekılde konusur

eşime kızardım sustur babanı dıye
eşim de koca adam değişmez derdi
eşimi şimdi şimdi çok iyi anlıyorum

çünkü eşim soylese de değişmedi

sen de o adamı yok say
bencede gizliden yapıyordu ifşa oldular

mrb ben 13 yıllık evliyim kocam evlendiğiğmiz günden beri ailesine çok düşkün hep benikötüleyip onlara ağlayıp kendini acındırdı ben farketmemiş gibi göründüm hep ben suçlu hiçbir zaman hiçbir konuda beni savunmadı ağladı durdu geçen ablası gülerek nesi var dediğinde her zamanki hali diyip gülüştüler neymiş surat yapıyomuşum hep bahane bu babası aradı geçen akşam milrofon açık konuşuyorlar neymiş benim büyük oğlan kızlarla gezicekmiş tanıcakmış öyle evlencekmiş kendiside felaket çukuruna düşmüş eşime sende düştün bari o düşmicekmiş veben bunu duydum eşimle yüzleştiğimde kaçamak cevaplar verip annemle babam tartışmış onun için dedi diyor sende bizi karıştırma diyebilirdin dedim o an babasına evde herkes bu dediklerini duyuyo sen ikimiz konuşuyoruz sanıyorsun galiba amma lüzumsuzsun dedi yüzleştiğimdede ağzı olankonuşuyo dedi ama babasına ailesine toz kondurmaz suçlu hep ben bu duyduğumdan sonra napıyım
13 yıldır bir şey yapmadığına göre yine bir şey yapmamaya devam et. Sanki biraz kendine saygı duy, arkanda durmayan adamla evli kalma. Kendini insanlara ezdirme desek yarın avukat mi arayacaksın.

Eşinizin ailesine çok takılmayın çünkü çoğu kişi aynı yani bu konuda yalnız değilsiniz. Düzen kural bu demekki ne yapsak ne etsek te sevemiyorlar bizleri. Bunun için üzülmeyin, açın güzel bir müzik dinleyin, bi pasta yapın, çocuğunuza yönelin. Hatta eşinizle tartışmak yerine elinize bir kitap alın okuyun ve onu farketmemiş gibi davranın. Kötü bişey yaparsa yada söylerse üzüldüğünüzü gösterin ama ağlamayın yada bağırmayın mesela, Eşinize birgün (aşırı olmasın) ilgili davranın, öbür gün kitaba gömülün farketmeyin. Ailesiyle ilgili kötü konuşmayın, keşke şöyle yapmasalardı çok üzüldüm deyin en fazla. İnşallah minicikte olsa faydası olur bunların.

:halay:
Eşinizin ailesine çok takılmayın çünkü çoğu kişi aynı yani bu konuda yalnız değilsiniz. Düzen kural bu demekki ne yapsak ne etsek te sevemiyorlar bizleri. Bunun için üzülmeyin, açın güzel bir müzik dinleyin, bi pasta yapın, çocuğunuza yönelin. Hatta eşinizle tartışmak yerine elinize bir kitap alın okuyun ve onu farketmemiş gibi davranın. Kötü bişey yaparsa yada söylerse üzüldüğünüzü gösterin ama ağlamayın yada bağırmayın mesela, Eşinize birgün (aşırı olmasın) ilgili davranın, öbür gün kitaba gömülün farketmeyin. Ailesiyle ilgili kötü konuşmayın, keşke şöyle yapmasalardı çok üzüldüm deyin en fazla. İnşallah minicikte olsa faydası olur bunların.
teşekkürler önerileriniz için

sen kendine bak zehir saçıyorsun:kusmuk:
Keşke kendi cinsini bu kadar aşağılık görüp de hakaret kabul edenlere gerçekten zehir sacabilseydim. Kadın düşmanlarını yine kadınlar yetiştiriyor ne yazık ki. Önce bir karı kelimesinin anlamını öğrenin bence. Cehalet her kötülüğün başı zira.

Hakkettiği çukur odur ondan düşmüştür deseydin..

Keşke kendi cinsini bu kadar aşağılık görüp de hakaret kabul edenlere gerçekten zehir sacabilseydim. Kadın düşmanlarını yine kadınlar yetiştiriyor ne yazık ki. Önce bir karı kelimesinin anlamını öğrenin bence. Cehalet her kötülüğün başı zira.
okusan onun açıklamasını görürdün zaten Nirvana şeklinde yorumlarla ne yapmaya çalışıyorsunuz siz bu tartışmayı sabaha kadar sürdürürsünüz biliyorum onun için heee hee deyip geçiyorum

Kpeder de kötü adedersiniz k.rı gibi
Size az bile yapıyorlar .
Ya nefret ediyorum şu laftan !
Karı olmak aşağılanacak bir şey mi ? Kötü insanlara yakıştırılacak bir sıfat mı?
Tencere ve kapak olmuşsunuz eşinizle böyle devam.

Valla suç kp de değil ona bu lafları veren eşinde. Hesap soracaksan ona sor :işsiz:

sanırım sizler 2- 3 hesap almış üyelersiniz inşallah tespit edilirsiniz saldırıya geçtiniz açıklamasını yaptığım halde yönetim görmeli

okusan onun açıklamasını görürdün zaten Nirvana şeklinde yorumlarla ne yapmaya çalışıyorsunuz siz bu tartışmayı sabaha kadar sürdürürsünüz biliyorum onun için heee hee deyip geçiyorum
Nirvana şeklinde yorumlar??? Nirvana'nın ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım ama böyle cümleler kurmadan önce en azından googledan bir aratma yaparsanız komik duruma düşmezsiniz.

Nirvana şeklinde yorumlar??? Nirvana'nın ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım ama böyle cümleler kurmadan önce en azından googledan bir aratma yaparsanız komik duruma düşmezsiniz.
Sen kendini ansiklopedi falanmı sanıyon seni konumda istemiyorum yeterince can sıktın git başka yerde ukalalık yap ha bu arada sen şimdi ukala ne demek biliyomusun dersin biliyom ukala eşittir se

Sen kendini ansiklopedi falanmı sanıyon seni konumda istemiyorum yeterince can sıktın git başka yerde ukalalık yap ha bu arada sen şimdi ukala ne demek biliyomusun dersin biliyom ukala eşittir se
Yani sen karar veriyorsun kimin yorum yapıp yapmayacağına. Ya yazmayayım dedim ama dayanamadım biliYOM, istemiYOM yazan birinden zaten Nirvana yorum lafı da beklenir :)(

Back
X