Kocamın yakın kız arkadaşı

Bu devirde insan en yakınına bile güvenemezken siz bütün bunların yaşanmasına nasıl müsaade ettiniz. Kocamın hiç bir şekilde kız arkadaşı olamaz net.

aldatma olsun olmasin size davranislari hic hic degil.
karisiyla cocuguyla resim cekmiyo arkadaslariyla cekinio cok sacma.
size ve coxuguna sarilip opmuo arkadasim dedigini opuyo cok cok haklisiniz yani bence burnundan getirin

Seni seviyorum neymiş ya saçma sapan şeyler kendi öz kardeşşne yazmıyordur eşiniz veya kardeşi ona. Saçma salak bir durum. Bir gitsinler işine. Uyutta gel ne. Benim hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca bekar bir kadın neden evli bir adamla bu kadar samimi. Eşiniz ne yapmaya çalışıyor. Hiç akrabası mı yok kardeş edinmiş falan. Çok saçma

Hislerinize güvenin. İç güdü bence çok önemlidir. Bir kadın olarak bir erkeğin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını kesinlikle anlarsınız örneğin. Bu durumda da içinizde böyle bir his varsa bilin ki o his doğrudur. Belki ortada söze ya da eyleme dökülmüş bir şey yoktur. Ama o his doğrudur. Birbirlerine karşı duygusal arkadaşlık dışında hisler besliyor olabilirler.

Cinsiyet gözetmeksizin hiç bir arkadaşıma "Gel sarsın geceler." minvalinde bir mesaj atmadım, böyle taleple gelen arkadaş da görmedim.

Seni seviyorumlar, kalpler fazla vıcık vıcık değil mi arkadaşlık için?

Bana da çok rahatsız edici geldi gereksiz bir samimiyet kardeşim dedi diye kardeş olunmuyor kesinlikle mesafe koyması lazım hele ki siz durumdan bu kadar rahatsizken bir tarafta eşi bir tarafta arkadaşı o yuzden hic düşünmeden tabiki esinin hassasiyetine karşı hareket etmeli net bir çizgi çizmeli karşı tarafa o da bundan sonra duracağı yeri bilir diye düşünüyorum.Ayrıca aynı durumda siz olsanız sizin arkadaşınız olsa eşiniz de bunu normal ve hoşgörüyle mi karsilardi merak ediyorum

Ben hep şuna inanırım karşı cinsten aralarında kan bağı yoksa kardeş olmaz mutlaka birinden birinin gönlü biyerde kayar hep de öyle olmuştur.

abla az kaldı eşim değil de ben aldatıyorum diyeceksin he. bu kadar saf mısın gerçekten.

taksi yollayayım geceler sarsın gel den sonra direk anlamalıydın, işine mi gelmiyor anlamadım ki bariz aldatılıyorsun bence.

sert olmuş olabilir ama senin için diyorum valla

Eşiminde kız arkadaşları vardır benimde erkek arkadaşlarım ama nerden baksam en az 10 yıllık arkadaşlarımız hep daha biriyle böyle konuşmadım bu ne samimiyet.

Benim eşimin bu yakınlıkta kız arkadaşı olamaz, hatta hiç olamaz da neyse.

Arkadaşıysa bile normal değil ilişkileri, evli bi erkek liseli genç gibi kanka ayarında arkadaş edinemez.

Kadının hislerine güvenirim. Aldatma olmasa dahi su testi sanki su yolunda kırılacağa benziyor. Umarım yanılıyorumdur

Ben aşırı rahat bir kadınımdır, geniş bile diyebilirsiniz. Eşim istediği arkadaşıyla istediği gibi görüşür. Benim de bir sürü çok yakın erkek arkadaşım vardır.

Eğer yazdığınız mesajlar doğruysa ("sarsın geceler", vb.) kesinlikle normal değil. Ayrıca aşırı kıro ya, bu ne böyle. Liselerde yaşanan, adı konulmamış aptal ilişkilere benziyor. Kesinlikle eşiniz kendine çekidüzen vermeli.

Konunu eşime okudum kesin aldatıyor dedi

Ay hiç hoş değil bu davranışlar. Erkek arkadaşımla 8 yıldır tanışıyorum 2 yıla yakındır sevgiliyiz. Aşağı yukarı 9 yıldır tanıdığı bir arkadaşı var liseden. Benden bir yıl daha fazla süredir arkadaşlarmış yani. Kızı ilk gördüğümden itibaren ısınamadım bir çekememezlik sezdim. Neredeyse tüm arkadaşlarıyla tanıştım bir o kızdan fazlasıyla negatif elektrik aldım. Neyse yine de yakın arkadaşı evham yapıyorum diye üzerine gitmedim bunun. Ama kız bir şekilde sindiremedi çocuğun ilişkisini. Hatta öncesinde ayda bir falan konuşurlarken sevgilisi olduğunu söyleyince 2 günde bir aramaya başladı. Haftasonu için plan yapıyoruz biliyor ona rağmen günün ortasında arayıp 2 saat telefonda gereksiz gereksiz konuşuyor. Lise buluşmalarında hep benim erkek arkadaşımın dibinde. Ayrı durdukları bir fotoğraf yok. Kız canı sıkıldıkça gidiyor benimkinin iş yerine orada saatlerce oturuyor daha neler neler. İlişkinin başında olduğumuz için bir süre ses etmedim ama sonradan yeter artık dedim çocuğa. Annem rahatsızdı bir gün hastaneye götüreceğim arabam tamirde erkek arkadaşım götürecek bizi lise arkadaşlarıyla da o gün için planları vardı. Dedi ben gelemiyorum böyle bir durum var. Kız aradı patladı senin annen olsa neyse onun için beni mi ekiyorsun sen varsın diye geliyorum buluşmalara vs. bağırıp çağırıyor çocuğa. Yeter artık dedim ya o ya ben kızın bu davranışlarına da normal arkadaş davranışı diyorsan ben seninle beraber olmak istemiyorum senin arkadaşlık anlayışın buysa diye. Kızın onu arkadaş olarak görmediği ve sadece arkadaşlık ilişkisi olmadığı çok barizdi. Zaten sonradan çıktı kızın ondan hoşlandığı falan anlatmış herkese bir benim mal anlamamış . Delirdim ama kızı bulsam boğabilirim dedikleri kafamda yankılanıyordu. Neyse kızı aradı sıvadı bir güzel dedim bir daha en ufak bir arasın sorsun bir şey olsun evli olsak on çocuğumuz da olsa arkama bakmam bırakırım seni. Sadece bu değil bunun gibi birini daha yok kardeşim, yok çok yakın arkadaşım diye bir sok hadi hayatına gör napıyorum dedim.

Demem o ki bir şeyler hissediyorsanız hislerinize güvenin. Biz kadınlar anlıyoruz bir şekilde bu gibi şeyleri hissediyoruz. Bir şey olmasa bile çok küçük bir ihtimal siz yanılıyor olsanız bile sizden sonra tanıştığı biriyle bu kadar yakın olması iğrenç ötesi bir şey. Gözünüze soka soka resmen böyle bir şey olması cidden rezillik. ya siz çok müsamaha gösterdiniz ya da bilmiyorum diğer ihtimali söylemeyeim şimdi.

Çok güzel bir hesabını sorun ikisine de baktınız hala oturmayan bir şeyler var yol verin gitsin. Mide bulandırıcı gerçekten eşinizin bu yaptığı.

Şüpheleriniz de haklısınız. Karşı cins sonuçta. Millet yıllarca abi, abla dedikleri kişilerle evleniyor. Savaşın ve o arkadaşlığın bitmesini isteyin. Eşinize sahip çıkın.

Bence evlendikten sonra ne kadının ne de erkeğin karşı cinsle yakın arkadaşı olması çok sakıncalı. Benimde yakın iyi erkek arkadaşlarım vardır ama evlendikten sonra arkadaşlığımıza mesafe koyacağımızı hatta görüşmeyeceğimizi de bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…