Kocamın yakın kız arkadaşı

12 yılın hatrı için bu kardeşliği bitirmesini kesin bir dille iste yok bitmezse bence baba evinden dönme o adamdan sana hayır gelmez aralarındaki ilişki tek kelimeyle iğrenç...

Seni seviyorum nasıl bir muhabbetten sonra yazılmıştı? Bu arada sarsın geceler nedir ya???

Yani adı konmamış olsa bile hoş vakit geçiriyorlar, gururlarını oluşuyorlar belli ki. Allah'ın malları ne olacak. Tavrımızı çok net koyun. unutmazmis ya hani eşiniz siz de ona diyin acaba o nasıl unutturacak o mesajları. Gram taviz vermeyin ahlaksız ergenler. Def etsin o kızı hayatından. Zaten aldatma gibi bir şey varsa def edemeyecektir. Sinirim bozuldu. Muhabbete bak. Yırtık.

Konu sahibini iyice kuruntulandırmak istemem ama yazmadan da duramadım. Ben bu kanka, kardeş ayaklarından çekmiş bir insanım. Tee üniversite yıllarında 2 yıllık sevgilimi, bana "kankam, kardeşim" diye tanıttığı, aşırı derecede samimi davranan, ölsem aklıma dahi gelmeyeceği bir kızla yatakta bastım. Yakın arkadaş olmak başka, benim de yakın erkek arkadaşlarım var birlikte oturup bir kahve içtiğimiz, yemek yiyip sohbet ettiğimiz. Ama bunu kanka, kardeş adları altına gizleyip baya samimi davranan tiplerden kıllanıyorum. Eski sevgilimle kankası olacak tip de böylelerdi. Kaldı ki siz evlisiniz yani ben evliyken bu kadar gereksiz samimiyetlere izin vermezdim. Hoş değil, baya baya flörtleşme var aralarında. Bunu aldatma olarak tanımlayıp tanımlamamak sizin bileceğiniz iş.

Bu arada o "sarsın geceler" bir şarkı sözünde geçiyor. Şarkı da manidar, bilmiyorum benim burnuma kötü kokular geldi. Konu sahibi, yerinizde olsam bu işin peşini bırakmazdım.

Sen bana geç kaldın, ben sana erken
Soyunsun gün, sarsın geceler, vaktimiz varken

Gereksiz samimiyet ben evli insanlarin kadin erkek farketmez bu denli samimiyetlerini ii niyetli bulmuyorum ayrica bu devirde ne kardesi Alah askina oz abiye guven yok !

O nasıl bir muhabbet ya ne kardeşi bunlar bildiğin flörtleşiyor. Benimde evli erkek arkadaşlarım var mesajlaşmam bile saçma

Sizde bir kardeş ! bulsanız bu kadar haddi aşan , tepkisi ne olurdu acaba ?

Farzedelim ki eşiniz doğru söylüyor, ne olursa olsun araya sınır koymalı.

Evliyken bu kadar haddi aşan yakınlaşma olmaz, olmamalı.

Bu seçimi yaptırdığımız beni seciceginden eminim.ama arkadaşlığı bitince çoksa uzulucek ben aslında net olarak bişey varmı yokmuş onu öğrenmek istiyorum
aman üzülürse üzülsün senin üzülmenden daha mı önemli. Üzüntüden kanser olacak hali yok ya boşver. Hiç normal değil. Aldatmıyorsan bile ben eşimin böyle bir arkadaşı olsun istemiyorum de.

Tabikide aldatıyor ben iki yıldır evliyim benden önce eşimin hızlı bir geçmişi var yurtiçi yurtdışı ama evlendikten sonra erkek kız hiçbir arkadaşıyla görüşmüyor ya kendine güvenmiyor yada benden korkuyor o kızı hangi akılla arkadaş edinmişsin kendine bence masum deeğiller

Kıskanç biri olmama rağmen benim kocamın öz kardeşi olsa anca böyle bir arkadaşlığa müdehale etmezdim. Diğer türlü yolda görür selamlaşır, beni de alır toplu görüşürüz o başka ama bu evinize girip çıkıyor ve eşinizle mesajlaşır halde kur şeklinde.
Malesef bazen böyle başlayan ilişkilerde iki taraftan veya tek tafaflı bu mesafe açılmadığı için içten içe kur hali olabilir. Bu iyi niyetli bile olsa hoş değil.
Ben olsam kızla görüşürdüm birebir yakından tanırdım ve bu tarz mesajları imalı şekilde ifade edersim. Sevgili vs var mı nedir ne değildir başbaşayken tanıddım. Ve söylerdim arkadaşlığınızdan hoşlanmıyorum diye. Sonuçta öecburi bir duruö var mı ? Aynı işyerinde çalışmıyorlarsa görüşmese de olur. Kaldı ki siz hayatındayken böyle bir arkadaşlık kurulmuş müdehale etmekte gecikme var gibi.
Arasında birşey var veya yok ama amacını ve haddini aşan durumlar. Hakkınızda hayırlısı.

bizim isyerinde bir kiz evli bir servis soforuyle iliski yaşıyordu. ama görseniz abim asagi abim yukari. bir piknik oldu orda adamin esiyle cocuguyla tanıştı. cocuguyla oyunlar oynadi falan. uzaktan gorsen isyerindeki kardesi kivamindaki kizin ogluyla oynamasi olarak gorulur. esle de tanisildi uzaktan baksan kardes dersin....

dersin de gercekler oyle olmuyor. bence o kiza ilgi duymus. uzun sure sizle oldugu icin sizden ayrilamamis evlenmeden once. simdi hem onunla flort hem sizle evli cocuklu ohh ne rahat. bir kere esinden baska birine o kadar deger vermesi bile cileden cikmak icin yeterli sebep

Evli erkeklerin bekar kız arkadaşları olmamalı .. Aynı şekilde kadınlar için de geçerlidir.. İsterseniz geri kafali deyin ne derseniz artık ... Kardeş ayağı g.... Ayağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…