Kocamın yeğenleri

Çok pişmanım z

çok pişmanım zaten bu evi aldığımız için. Salak kafam git otelde mis gibi tatilini yap.resmen iş bitmiyor. Bir de misafir
Aynen zaten kaç yıl yaşıyoruz ki yılda 2 bin lira tatile ayırsak ölene kadar bi yazlık parası etmez. Sizden çok başkasına yarıyor.

Ay n
Ay nerde ya, amcaları afedersiniz B..k larını yerken, el üstünde tutarken, ben öyle davransam düşünemiyorum. Komşunun torunu var, 4 yaşında onu sevmişim de bunun 9 yaşındaki yeğeninin yanında. Saçmalığa bak. 4 yaşındakiyle bir tuttu 9 yaşındakini.

Valla alditmayacaksiniz , kimse sizden degerli degil , kim ne derse desin , bi kere gereken cevabi verseniz boyle kullanamazlar sizi zaten
Size mi sorucam sevecegim cocugu size ne deseydiniz bikac gun surat asar sonra birsey olmamis gibi davranirlardi
Siz kendinizi savunmazsaniz degerinizi hissettirmezseniz kimse size deger vermez

Bizim yazlik yok ona ragmen her yaz yikilmak isteyen oluyor evimize. Tabiiki babamin ailesi. Annemin ailesinden oyle talep olmaz cunku. Bizimkiler geldiler mi para goturuyorlar bir de babam gizli para veriyor. Zengin falan da degiliz. Para verdikleri de 40 yasinda yegenleri coluklu cocuklu. Bence dikkat edin ben artik disimi gosteriyorum. Hic kimse gelmeyecek evimize diyorum. Simdilik iyiyiz bakalim biri gelirse burnundan getiricem arsizim artik o konuda. Bastan yuz vermeyin derim bu yegen ayaklarina da esiniz alismasin. Sonra dayi dayi diye yoluyolar insani

hasta ol yat birkaç gün . amcaları görsün hizmetlerini madem..

Hazırlamayın

Ortaokula giden kardeşini de alıp ekmek almaya gitsin abla da yumurta vs pişirsin kahvaltı onlardan

Öğlen hep birlikte makarna kısır tost artık ne uyarsa onu hazırlayın herkes ucundan tutsun

Kim daha hızlı vs diye yarış olsun biri domates doğrasın biri ayran yapsın

Akşam da eşin mangal yapsın organizesi de pişirmesi de ondan

Makine varsa bulaşıkları birine görev olarak verin makine yoksa iki kişi birlikte yıkasın her öğün dönüşümlü

Mesela kahvaltıyı iki küçük öğleni eşinle sen akşamı abla gibi gibi

Ne bileyim kızlar metraklıdır pasta börek çörek hadi senin elinden vs deyin

Kapıyı vs de örtmeyin örtün diye açıkça söyleyin

Yeğenler küçük mü,?

Eğer 1 hafta 10 gün neyse kaldilarsa yeter artık bi şekilde söyleyin ailelerine .kendi çocuğum var Kuzenleri gelse öyle sanırım rahat ederim cocugumda eglenir neşe olur hep beraber diye ama çocuğum yokken açıkçası bende istemezdim zsten kalmışlar yeter bence .Bu değil eşimin yegenleri kardeşlerim olsa fazla gelir artik .sıcakta evimde yemek bulasik ugrasmamak için anneme gitcem başka şehire :)

Çok sinir bozucu bir durum.
Tamam belki başka türlü tatil yapma fırsatları yoktur böyle bir fırsat olunca da gelmek istemiş heves etmişlerdir fakat bu ne vurdumduymazlık? Misafirliğe gittiğimde bile yapılacak bir şey var mı ? Ne yapabilirim? Demeden duramıyorum.
Ailelerine de pes. Hiç mi uyarmamışlar yük olmayın bir işin ucundan da siz tutun diye
Bak işte böyle insanları bıktırıp çalacakları kapıyı da kapattırıyolar insana.

Kesinlikle sorumluluk verin laf cambazlığı yapın. Birazdan mutfağı toparlayıp havuza gidicez kızlar sıvayın kolları işimiz bitince de giyin mayolarınızı diyin

Eşinizle konusun ben kafa dinlemek ve tatil yapmak için geldim diye bakmak zoruında değilsiniz hem de 3 çocuk ayrıca sorumluluk da var Allah korusun bir şey olsa sizden bilirler.

Ya bunlar bir değişik, iki büyük kız hiç konuşmuyor bir tek amcaları ile arada sırada. Kibirli kibirli dolaşıyorlar. Kendi aralarında iyi konuşuyorlar ama. Bu yüzden zaten enayi hissediyorum ya. Elinden geldiğince ilgili oldum ama yine de çok soğuklar

1 hafta olmus yeter 3 cocuk..calisan insansiniz kafa dinlemek istersiniz..esinize acikca soyleyin o da uygun bir dil.bulup yollasin cocuklari..bazi seylerin ayipi olmaz.hic kabul etmeseniz neyse ama sonucta kabul etmissiniz.1 hafta yeter.. dozunda fedakarlik 2 taraf icin de her zaman iyidir..esinize is dusuyor.

Siz ne kadar daha yazlıktasınız , onların kalacağı gün belli mi yoksa gidin sizi ne zaman postalarlarsa o zamana kadar kalın mantığıyla mı yolladılar.....
Yok gidecekler de ben doldum. Belki de erken doldum ama napayım elimde değil. Ruhum sıcaklarla birlikte avazı çıktığı kadar bağırmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…