- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Aynen zaten kaç yıl yaşıyoruz ki yılda 2 bin lira tatile ayırsak ölene kadar bi yazlık parası etmez. Sizden çok başkasına yarıyor.Çok pişmanım z
çok pişmanım zaten bu evi aldığımız için. Salak kafam git otelde mis gibi tatilini yap.resmen iş bitmiyor. Bir de misafir
Ay nerde ya, amcaları afedersiniz B..k larını yerken, el üstünde tutarken, ben öyle davransam düşünemiyorum. Komşunun torunu var, 4 yaşında onu sevmişim de bunun 9 yaşındaki yeğeninin yanında. Saçmalığa bak. 4 yaşındakiyle bir tuttu 9 yaşındakini.Gonderemiyorsaniz yapmayin
Yrmek yapin tabaklara koymayin
Yemek sonrasinda sofrayi kaldirmayan havuza gidemez diyin
Kural koyun sert olun taviz vermeyin
Yahu benim cocugum 9 yasinda , arkadaslari geldiginde onlara bile sofrayi toplatirim yoksa oyun oynayamacaklarini bilirler
Yuz vermeyin kimsenin kolesi degilsiniz
Valla alditmayacaksiniz , kimse sizden degerli degil , kim ne derse desin , bi kere gereken cevabi verseniz boyle kullanamazlar sizi zatenAy n
Ay nerde ya, amcaları afedersiniz B..k larını yerken, el üstünde tutarken, ben öyle davransam düşünemiyorum. Komşunun torunu var, 4 yaşında onu sevmişim de bunun 9 yaşındaki yeğeninin yanında. Saçmalığa bak. 4 yaşındakiyle bir tuttu 9 yaşındakini.
Ay n
Ay nerde ya, amcaları afedersiniz B..k larını yerken, el üstünde tutarken, ben öyle davransam düşünemiyorum. Komşunun torunu var, 4 yaşında onu sevmişim de bunun 9 yaşındaki yeğeninin yanında. Saçmalığa bak. 4 yaşındakiyle bir tuttu 9 yaşındakini.
Yeğenler küçük mü,?Kızlar
30 yaşındayım. Doğuda görev yapıyorum. Tatilim zaten sınırlı. Yazlığımız var. Çocuğum yok. Kocamın 3 tane yeğeni bizde tatildeler. Nefes alamıyorum. Kafayı yiyeceğim. Belli etmemeye çalışıyorum ama resmen hizmetçi modundayım. Yemek pişir, masa kur, bulaşık topla.. Her gün böyle. Arkalarından tel kapıları yani sineklik kapa, çünkü her zaman açık bırakıyorlar. Nefes alamıyorum. Acaba ben mi abartıyorum, çok mu kötüyüm? Ama elimde değil, kendimi enayi hissediyorum ve zaten yoruldum.
Her yaştan var :)Yeğenler küçük mü,?
1 hafta ama bana oldu 1 yılKaç gündür sizdeler ve ne kadar daha kalacaklar
Ya bunlar bir değişik, iki büyük kız hiç konuşmuyor bir tek amcaları ile arada sırada. Kibirli kibirli dolaşıyorlar. Kendi aralarında iyi konuşuyorlar ama. Bu yüzden zaten enayi hissediyorum ya. Elinden geldiğince ilgili oldum ama yine de çok soğuklarÇok sinir bozucu bir durum.
Tamam belki başka türlü tatil yapma fırsatları yoktur böyle bir fırsat olunca da gelmek istemiş heves etmişlerdir fakat bu ne vurdumduymazlık? Misafirliğe gittiğimde bile yapılacak bir şey var mı ? Ne yapabilirim? Demeden duramıyorum.
Ailelerine de pes. Hiç mi uyarmamışlar yük olmayın bir işin ucundan da siz tutun diye
Bak işte böyle insanları bıktırıp çalacakları kapıyı da kapattırıyolar insana.
Kesinlikle sorumluluk verin laf cambazlığı yapın.Birazdan mutfağı toparlayıp havuza gidicez kızlar sıvayın kolları işimiz bitince de giyin mayolarınızı diyin
Siz ne kadar daha yazlıktasınız , onların kalacağı gün belli mi yoksa gidin sizi ne zaman postalarlarsa o zamana kadar kalın mantığıyla mı yolladılar.....1 hafta ama bana oldu 1 yıl
Yok gidecekler de ben doldum. Belki de erken doldum ama napayım elimde değil. Ruhum sıcaklarla birlikte avazı çıktığı kadar bağırmak istiyorSiz ne kadar daha yazlıktasınız , onların kalacağı gün belli mi yoksa gidin sizi ne zaman postalarlarsa o zamana kadar kalın mantığıyla mı yolladılar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?