- 10 Ağustos 2015
- 1.113
- 2.152
- 133
- 47
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
O beyefendi ders çalışıyor. Konuştum az önce. Ben ortama ayak uyduramayan, her şeyi sorun olarak gören biriymişim. Çocukların ne zararı varmış. Hayat kısaymış, pozitif olmak lazımmış. İyilik etmek lazımmış. Böyle hiç Mutlu olamaz mışım.
Bencede ..Eltimin de çocuğu yok. Geçen sene bazi nedenlerden tatile gidemedim. Eltim, esimi., 2 cocugumu, 2 kardeşimi yazlığına çağırıp tatil yaptırmış üstüne yogunluğum nedeniyle daha rahat olabilmem için kızıma tüm sezon bakmisti.
Dahası yazlığı akrabadan dolayı hiç boş kalmamıştı.
Arayıp teşekkür edeyim tekrar.
Kendi evinde baksaydin çocuğuna o zaman kimsenin başına yikmasaydin deseymissiniz keşkeBir gün grev yapın. İş yapmayın. Yemek yapmayın. Eşinize bugün sen yap deyin. Kendi yeğenleri madem kendi yapsın. Bizde yazlık yerde yaşadığımız için yazın gereksiz misafir eksik olmazdı. Gelebilirler mi diye sormak yok tabi.Birde anaları başlardı. Çocuğuma bakmamış. Ay çocuk zayıflamış. Kimse kimsenin hizmetçisi değil.
Benimde aklıma o geldi. Bir yaz babam bizi bir ay boyunca amcalarıma yolladı. Her hafta birinde kaldık. Sağolsun yengelerim el üstünde tuttu bizi. Bide 4 kardeştik (annem babam ayrıydı) yalnız sorumluluk isteyen bir durum herkes almak istemeyebilir birde tabi benim yengelerim ev hanımıydı. Abim bir defa evden habersiz çıkmıştı babamın teyzesinde kalırken ve kaybolmuştu teyzem ne kadar korkmuştu. Abim gelince bi tokat atmıştı kadıncağız. Hala anlatır 20 yıl geçti üzerinden :)Biz de kuzenlerimle küçükken amcama giderdik yengem hep sorardı bize çocuklar ne yapayım size ne pişireyim nereye gidelim gezmeye. İyi zaman geçirmemiz için uğraşırdı. İçten gelmesi lazım siz tabi ki mecbur değilsiniz.
Elaleme hizmetcilik ederek mutlulukta nirvanaya ulasacaz cunkuO beyefendi ders çalışıyor. Konuştum az önce. Ben ortama ayak uyduramayan, her şeyi sorun olarak gören biriymişim. Çocukların ne zararı varmış. Hayat kısaymış, pozitif olmak lazımmış. İyilik etmek lazımmış. Böyle hiç Mutlu olamaz mışım.
Koca halden anlayacak, otele deyip yazlığa gideceksiniz bakicaksiniz keyfinize.Yazlık evleri bu nedenle sevmiyorum ışte geleni gideni anahtar isteyeni eve gelip bir işin ucundan tutmayani bitmez
Kendi evinde daha fazla çamaşır bulaşık yıkayıp ev temizlemek çabası
Dünya kadar otellere para vermek zorunda kaliyoruz bu anlayışsiz insanlar yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?