Kocamın yeğenleri

Esinize devamli soylenmek ve dert yanmaktan vazgecin
Cunku anlayabilen insan olsa bu durumda olmazdiniz..
Tatildesiniz cikin denizmi var havuzmu gidin kendinizi eve kapatmayin kimseye endeksli yasamayin
Aksamlari vs disardan istensin yorgunum diyin
Kitap okuyun muzik dinleyin siz keyfini cikarin
Ailesiz 3 cocugu birine gondermek nedir yaa? ..
Ama siz siz olun esinize dirdir yapmayin anlamaz anlamayacak
Sessiz sakince kendi bildiginizi okuyun

Ben oglumu gonderemezdim. Hem de 3 tane birden. Kolay gelsin. Aileleri biraz badindan atmis gibi olmus.

Yazlık bi yerde yaşıyorum
Yaz geliyor diye tüylerim diken diken oluyor
Sanki burası benim evim değil pansiyon
Bide yaranamazsın
Çocukların ailesinin densizliği.bikaç gün hadi bi hafta neyse.insan eti ağır olur.
Allah yardımcınız olsun

"Senin iyilik yapmaya hiç ihtiyacın yok sanırım" deyin.
Keyfinize bakın, bırakın mutfak dağınık dursun.
Çıkın yürüyüş yapın, denize girin.

Eltimin de çocuğu yok. Geçen sene bazi nedenlerden tatile gidemedim. Eltim, esimi., 2 cocugumu, 2 kardeşimi yazlığına çağırıp tatil yaptırmış üstüne yogunluğum nedeniyle daha rahat olabilmem için kızıma tüm sezon bakmisti.
Dahası yazlığı akrabadan dolayı hiç boş kalmamıştı.
Arayıp teşekkür edeyim tekrar.

Bencede ..
Oyle bir insani biktirmayin usandirmayinda
Sizde farkli yonlerden onunla ilgili minnet duydugunuzu belli edin
Yoksa bir iki cinnet geciriyor insan

Yeni evliyken eltimde 3 çocuğunu bana bırakıp giderdi gezmeye, hemde yatiya, bn oraya gittigimde peşime takarlardı. Eşime istemediğimi ima etmek bile şiddetli tartışmalara neden olurdu.
Aklıma o günler geldi sinirlendim, seni cok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda alırlar.
3 çocuğum var çok şükür kimseye birakmam, mecbur kalirsam da annemden başkasına birakmam asla.
Yat keyfine bak, gez eğlen, cocuklar sıkılsın gitmek istesinler

Hem rahatlar,hiçbirşeye dokunmuyolar,hem sizinle muhatap olmuyolar,havaları bin beşyüz,külfetleri ağır...Yani tahammül edilecek gibi değil ki.Hani yardımcı olmalarını geçtim,sizinle diyalogları güzel olsa,yine bu kadar zor gelmeyecek ağırlamak.İnsan kendini hizmetçi gibi hisseder,böyle muamele görünce.
Eşiniz de ne kadar anlayışsızmış ya,insan karısını hiç mi düşünmez.
Tatil uzayacaksa,hasta olun bence siz.

Haklısın tabi ki,kendi çocuğun olsa tamam ama baskasinin çocuklarına tatil boyunca bakıcılık etmek zorunda değilsiniz aileleri nasıl gönderiyor ya da neden kendilerinde gelmiyor ? En kısa zamanda gönder bence

Kendi evinde baksaydin çocuğuna o zaman kimsenin başına yikmasaydin deseymissiniz keşke

Benimde aklıma o geldi. Bir yaz babam bizi bir ay boyunca amcalarıma yolladı. Her hafta birinde kaldık. Sağolsun yengelerim el üstünde tuttu bizi. Bide 4 kardeştik (annem babam ayrıydı) yalnız sorumluluk isteyen bir durum herkes almak istemeyebilir birde tabi benim yengelerim ev hanımıydı. Abim bir defa evden habersiz çıkmıştı babamın teyzesinde kalırken ve kaybolmuştu teyzem ne kadar korkmuştu. Abim gelince bi tokat atmıştı kadıncağız. Hala anlatır 20 yıl geçti üzerinden :)

Elaleme hizmetcilik ederek mutlulukta nirvanaya ulasacaz cunku
Odunla dovecen bu kocalari,hem de islatip islatip

Koca halden anlayacak, otele deyip yazlığa gideceksiniz bakicaksiniz keyfinize.
Buradan anlaşıldığı üzre yazlik gizli alinmali...!

Bir arkadaşım anlatmıştı yazlığına bir haftalığına gelmisler tek bir şeye ellerini atmamislar
Geldiklerinde bir karpuz getirmişler bes kisi yayılıp kalmislar
Bir gün zeytinyağlı fasulye yapmis kadin yemek bu muydu
Başka şey yok muydu bir izgara falan yapsaydiniz demişler utanmadan
Kadin dayanayip benim yemeğim bu yerseniz bu yoksa alin karpuzunuzu yiyin demiş sonraki gün utanmadan kalmaya devam etmişler

Cok sacma ben yazliga kendi arkadaslarimi bile kabul etmedim hizmet edemem onlara gore yasayamam diye siz bide cocuklari almissiniz ben olsam yatarim aksama kadar paralari varsa disarda yerler yoksa kurubekmek yesinler bende insanim usaklik edemem kimseye

Ayrica kimse kizmasin ama yok gelen 5 gun kaldi 7 gun icti diosaniz problem sizde net bicimde gevseksiniz bodrumluyum marmariste yasiyorum kimseyi de kabul etmiyorum surda bi yaz tatilim var milletin arkasini toplayamam zaten kismede suratimi cekmek istemediginden gelmiyor ben cok net belli ederim anlamayana da yatmaya mi geldiniz derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…