- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
O beyefendi ders çalışıyor. Konuştum az önce. Ben ortama ayak uyduramayan, her şeyi sorun olarak gören biriymişim. Çocukların ne zararı varmış. Hayat kısaymış, pozitif olmak lazımmış. İyilik etmek lazımmış. Böyle hiç Mutlu olamaz mışım.Eşiniz yapsın işlerini onun yeğenleri
Eşinize söyleyin ben tatil yapıcam sen akrabalarını davet ettin buyur işlerini yap diye
Siz daha çok kızların tavırlarına takmışsınız galiba , hem züürt hem kibar dedikleri, hem evinizde kalacaklar hem surat yapacaklar, eşiniz de bencil, siz giyin mayonuzu alın eşyalarınızı inin sahile, düşünmeyin yemeği ıvırı zıvırı , pratik karpuz peynir makarna salata geçiştirin zaten de az kalmış bundan sonra kesin tavrınızı koyun eşinize kabul etmezsiniz , anladigim kadariyla dayımızı evi sen de kimsin tavrı takınıyorlarYok gidecekler de ben doldum. Belki de erken doldum ama napayım elimde değil. Ruhum sıcaklarla birlikte avazı çıktığı kadar bağırmak istiyor
O beyefendi ders çalışıyor. Konuştum az önce. Ben ortama ayak uyduramayan, her şeyi sorun olarak gören biriymişim. Çocukların ne zararı varmış. Hayat kısaymış, pozitif olmak lazımmış. İyilik etmek lazımmış. Böyle hiç Mutlu olamaz mışım.
Baska pislikler de yapabilirsiniz esinizeAynen çocukların ne zararı var diyor:) ama kafası şişince gidip odasına çekiliyor
Siz daha çok kızların tavırlarına takmışsınız galiba , hem züürt hem kibar dedikleri, hem
ilk defa. Ayrıca bunlar ailecek eşimin ailesi ile hiç görüşmüyorlar. Beğenmiyorlar güya :)çocuklar halalarını diğer amcalarını ve kuzenlerini bilmiyorlar :) ama ne hikmetse bu amcaları ile görüşüyorlar. Kibir kibir ve kibir var başka bişey yok.19 yaş neyse de hadi ortaokul da olmaz ama bir nebze ama ilkokul çağındaki cocugu nasıl gonderebiliyor ailesi.
İlk defa mi geliyorlar size bilmiyorum ama maalesef artık her yıl sizdeler. Asıl tatili anneleri yapıyor.
O beyefendi ders çalışıyor. Konuştum az önce. Ben ortama ayak uyduramayan, her şeyi sorun olarak gören biriymişim. Çocukların ne zararı varmış. Hayat kısaymış, pozitif olmak lazımmış. İyilik etmek lazımmış. Böyle hiç Mutlu olamaz mışım.
Merak etmeyin, geldikleri günden beri para harcıyor onlara gık demeden.Baska pislikler de yapabilirsiniz esinizemesela surekli para isteyin,cocuklar sunu istedi alicam deyin. Disaridan yemek istediler onu siparis vericem deyin. 3 ogunu disarida gecirin,gezin tozun. Aksam esiniz eve gelsin yemek yok mesela bir sure sonra kendisi pes edecektir
Gel de çıldırma
Sizde o zaman
Bir kaç gün yemek yok herkes kendi bulaşığını yıkasın tatil yapmaya geldimsenin de dediğin gibi hayat kısa tadını almak lazım coğğnııım diyin
Kızıp çıkışırsa da,
Ne dedimki ayolpozitifliğimize ne oldu aslanım kocacım diyin
Paralar suyunu cekince gorusun siz onunlaMerak etmeyin, geldikleri günden beri para harcıyor onlara gık demeden.
Kızlar
30 yaşındayım. Doğuda görev yapıyorum. Tatilim zaten sınırlı. Yazlığımız var. Çocuğum yok. Kocamın 3 tane yeğeni bizde tatildeler. Nefes alamıyorum. Kafayı yiyeceğim. Belli etmemeye çalışıyorum ama resmen hizmetçi modundayım. Yemek pişir, masa kur, bulaşık topla.. Her gün böyle. Arkalarından tel kapıları yani sineklik kapa, çünkü her zaman açık bırakıyorlar. Nefes alamıyorum. Acaba ben mi abartıyorum, çok mu kötüyüm? Ama elimde değil, kendimi enayi hissediyorum ve zaten yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?