Kocamın yeğenleri

Eşiniz yapsın işlerini onun yeğenleri

Eşinize söyleyin ben tatil yapıcam sen akrabalarını davet ettin buyur işlerini yap diye
O beyefendi ders çalışıyor. Konuştum az önce. Ben ortama ayak uyduramayan, her şeyi sorun olarak gören biriymişim. Çocukların ne zararı varmış. Hayat kısaymış, pozitif olmak lazımmış. İyilik etmek lazımmış. Böyle hiç Mutlu olamaz mışım.

Size hak veriyorum kisitli bir sureniz var tatildesiniz kendi cocugunuz yok ama 3 cocuk size tatile geliyor. İnsanlar yeri geliyor kendi cocuklariyla bas edemoyorlar.. Cocuklarin annesi ve babasi da baya rahat insanlar olmalilar

biz kuccukken annemin cektigi eziyet. o zaman biz anlamiyoruz tabi ama dayimlar teyzemler coluk cocuk gelir babam surat yapar. amcanim cocuklar gelir annem gerci surat yazmazdi ama ful hizmet tabi bize gore hava hos cocuk akli gelsin kuzenler ohh ama dusununce of ne zor. hele sizin cocuklariniz olsa onlarla oynasa. oyle de degil. wallahi insanlari anlamak zor belese tatil bu ne rahatlik ya. bisey deseniz kotu olursunuz. umarim sikilp giderler

Yok gidecekler de ben doldum. Belki de erken doldum ama napayım elimde değil. Ruhum sıcaklarla birlikte avazı çıktığı kadar bağırmak istiyor
Siz daha çok kızların tavırlarına takmışsınız galiba , hem züürt hem kibar dedikleri, hem evinizde kalacaklar hem surat yapacaklar, eşiniz de bencil, siz giyin mayonuzu alın eşyalarınızı inin sahile, düşünmeyin yemeği ıvırı zıvırı , pratik karpuz peynir makarna salata geçiştirin zaten de az kalmış bundan sonra kesin tavrınızı koyun eşinize kabul etmezsiniz , anladigim kadariyla dayımızı evi sen de kimsin tavrı takınıyorlar

Madem zararları yok o baksın

Çocuklar acıktık derlerse bugün yemeği amcanız yapıyoooor diyin bir

19 yaş neyse de hadi ortaokul da olmaz ama bir nebze ama ilkokul çağındaki cocugu nasıl gonderebiliyor ailesi.

İlk defa mi geliyorlar size bilmiyorum ama maalesef artık her yıl sizdeler. Asıl tatili anneleri yapıyor.

Taviz tavizi dogurmus ,en basta gelmesinler bakmsm demek ,
Gelincede sadece kahvaltilik vermek lazimdi ,
Byzdolabi orada buyukler cikarsin kucukler yesin,bende tatildeyim hadi canim demek lazim,
En guzeli siz onlar gelince ailemi gorup gelicem diyip gideydiniz ,amca dayi neyse esiniz baksn yegenlerine ,
Evlendiniz diye sulalesinin bakicisi degilsiniz ,
Sicak carpti tansiyonum dustu ,diyip yatin dumduz

Aynen çocukların ne zararı var diyor:) ama kafası şişince gidip odasına çekiliyor
Baska pislikler de yapabilirsiniz esinize mesela surekli para isteyin,cocuklar sunu istedi alicam deyin. Disaridan yemek istediler onu siparis vericem deyin. 3 ogunu disarida gecirin,gezin tozun. Aksam esiniz eve gelsin yemek yok mesela bir sure sonra kendisi pes edecektir

Ka
Siz daha çok kızların tavırlarına takmışsınız galiba , hem züürt hem kibar dedikleri, hem
19 yaş neyse de hadi ortaokul da olmaz ama bir nebze ama ilkokul çağındaki cocugu nasıl gonderebiliyor ailesi.

İlk defa mi geliyorlar size bilmiyorum ama maalesef artık her yıl sizdeler. Asıl tatili anneleri yapıyor.
ilk defa. Ayrıca bunlar ailecek eşimin ailesi ile hiç görüşmüyorlar. Beğenmiyorlar güya :)çocuklar halalarını diğer amcalarını ve kuzenlerini bilmiyorlar :) ama ne hikmetse bu amcaları ile görüşüyorlar. Kibir kibir ve kibir var başka bişey yok.

Gel de çıldırma
Sizde o zaman
Bir kaç gün yemek yok herkes kendi bulaşığını yıkasın tatil yapmaya geldim senin de dediğin gibi hayat kısa tadını almak lazım coğğnııım diyin
Kızıp çıkışırsa da,
Ne dedimki ayol pozitifliğimize ne oldu aslanım kocacım diyin

Merak etmeyin, geldikleri günden beri para harcıyor onlara gık demeden.

:))))

:)))

Merak etmeyin, geldikleri günden beri para harcıyor onlara gık demeden.
Paralar suyunu cekince gorusun siz onunla bence pek eglenceli olur. Eve bir sey lazim olsun ,alinamayinca, askim ayagini yorganina gore uzat bir dahakine 3 cocuk degil bir cocuk cagir dersiniz o mesaji alir

Eşiniz bu konuda hiç anlayışlı değilmiş.
Ben rahatsızım deyip köşeye çekileceksiniz.
Yeme içme ve temizlik işleri eşinize kalacak ki sizi anlayabilsin

Normalde ilgilenilirde her doğuda bunalmışsın hem tatil az hem eşinle vakit geçirmek istersin haklısın o yüzden

Haklısınız. Ne kadar kalıcaklar sizde? Tüm yaz değildir heralde. Çocuk ya da büyük misafirin makbulü en fazla 3 gün yeter. Dediğin gibi tatilinde sınırlı bide çocuk gerçekten zor bide 3 lü yani iyice kudururlar artık.

Kimse kimsenin cocuguyla ilgilenmek zorunda degil ustelik kendi cocuguda yokken ne anlayissiz insanlar varya bazen insan kendi cocugundan bile yoruluyor kafa dinleme ihtiyaci hissediyor.hemde 3 tane esinizle konusun bir an once bence emanet cocuk cokta zordur.

cocuklar kac yaslarindalar? cocuklar olmasa sofra hazirlamicak miydiniz? bana biraz abarti geldi hisleriniz. eger cocuklar icin ekstra is yapiyorsaniz tabi ki tatil sizin de hakkiniz yapmayin o ekstra isleri. ama sofra hazirlamak ve toplamak zaten yapicgnz seyler. yaslari buyukse cocuklqrn size yardimci olmalarini isteyin.

Annelerine kizdim bu ne rahatlik. Esiniz de cagirdi madem ilgilensin siz hizmetci misiniz herkes kendi misafirine baksin arkadas ya ben bu evliliklerdeki sacma erkek baskinligini anlamiyorum birakin ne yerlerse yesinler

Ilk iş kural koyacaksın.. hepsini kullanacaksın.. bunu kötülük olsun diye değil hizmetçi olmadığınız için yapacaksınız. .19 yaşında kız çocuğu elinden geldikçe yardım etmek zorunda.. ver eline süpürgeyi evi süpürsün. Bulaşıkları hallet de..bak gör kendileri gidecek. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…