- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Eltimin kıymetini daha bir anlamam.ee yani bunu yazma nedeniniz nedir?
ney başka? konu sahibini mi yerdiniz yani, kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.Eltimin kıymetini daha bir anlamam.
Yani bazılarına zor gelse de bazı insanlara zor gelmemesini ortaya dökmem.
Başka ??????
Tabiki değil. Konuyu okuyunca aynı olay başından geçmiş biri olarak yazdım ve elfinin kıymetini daha iyi anladım.ney başka? konu sahibini mi yerdiniz yani, kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.
siz eltinizin kıymetini anlayacaksınız diye konu sahibine yararı olmayacak yorum yapmanın alemi ne. İçinizde tutsaydınız elti aşkını. Zaten kadının cinleri tepesine çıkmış. Bu' kocam beni sevmiyor galiba' diye dert yanan birine ayy benim kocam beni çok seviyor beni öpücüklerle uyandırıyor diye yazmaya benzemiş.Tabiki değil. Konuyu okuyunca aynı olay başından geçmiş biri olarak yazdım ve elfinin kıymetini daha iyi anladım.
Benimde istediğim yorumu yapma hakkım var.
Yahu konu açan yoruma açık olmalı. Yorum yaparken sizden izin mi alacağım. Şöyle şöyle yazmak istiyorum müsaade eder misiniz diyeceğim.siz eltinizin kıymetini anlayacaksınız diye konu sahibine yararı olmayacak yorum yapmanın alemi ne. İçinizde tutsaydınız elti aşkını. Zaten kadının cinleri tepesine çıkmış. Bu' kocam beni sevmiyor galiba' diye dert yanan birine ayy benim kocam beni çok seviyor beni öpücüklerle uyandırıyor diye yazmaya benzemiş.
Tabiki değil. Konuyu okuyunca aynı olay başından geçmiş biri olarak yazdım ve elfinin kıymetini daha iyi anladım.
ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın.Tabiki değil. Konuyu okuyunca aynı olay başından geçmiş biri olarak yazdım ve elfinin kıymetini daha iyi anladım.
iyi ki bütün yaz akrabaları eltinin evine doluşmuş evi hiç boş kalmamış. Çok doğru bişey gerçekten. Övünülecek bişey.Yahu konu açan yoruma açık olmalı. Yorum yaparken sizden izin mi alacağım. Şöyle şöyle yazmak istiyorum müsaade eder misiniz diyeceğim.
Bırakın konu sahibi sorsun sizi bana sorduklarınızı.
Size doğru olan bana yanlış olur. Herkesin aynı fikirde olması da gerekmez.
Ben konu sahibine neden çocukları dert ediyorsu sen kötüsün mü dedim.
Benle derdiniz ne? Sorun nerede? Konu sahibi benden rahatsız mı?iyi ki bütün yaz akrabaları eltinin evine doluşmuş evi hiç boş kalmamış. Çok doğru bişey gerçekten. Övünülecek bişey.
Yazın tabii canım sinirlenmiş yorulmuş insana çok faydası oluyor, bize mi soracaksınız ,her türlü faydasız hava atmalı yorumu yapın ki konu sahibi ben ne yaptım ne kötü insanmışım desin.
ergen misiniz nesiniz. BayyBenle derdiniz ne? Sorun nerede? Konu sahibi benden rahatsız mı?
Yoksa benim ifadelerim sizi niye gerdi?
Aklımda deli sorular diyeceğim ama aklımda soru moru yok. Sadece tırsıttım dememeniz için cevap yazdım. (Son kez)
Ayrıca akrabalar doluşmadı kendisi defalarca arayıp illaki gelin dedi.
Size uymayacağım. Site kurallarına uyarım ben.
Ha bu arada Konu sahibine ne ben nede başkası kötü demedi.
Bayy canım.
Bence de. Kadının artık aklı nerelerdeyse ama gerçi kendi kaşınmış eltin. Neyse. Konu sahibi elini hiçbir şeye sürme. Ne haltttttt yerlerse yesinler. Beğenmezlerse de defolup gitsinler. Bu tiplerin analarının tek vasfı doğurmak. Bakması başkasından. En ufacık bir tatilde bile çocuklarını yollama merakındalar. E neden doğuruyorsun madem zor geliyor? Çünkü o zaman onların düşüncesine göre tam kadın oluyorsun. Konu sahibi buradaki akılları uygula lütfen.Eltimin de çocuğu yok. Geçen sene bazi nedenlerden tatile gidemedim. Eltim, esimi., 2 cocugumu, 2 kardeşimi yazlığına çağırıp tatil yaptırmış üstüne yogunluğum nedeniyle daha rahat olabilmem için kızıma tüm sezon bakmisti.
Dahası yazlığı akrabadan dolayı hiç boş kalmamıştı.
Arayıp teşekkür edeyim tekrar.
Tatlı dile matlı dile falan gerek yok bence.Bam bam bam.Gonderin valla bu sicaklarda insan kendini cekemiyor yatili misafir nedir?
Insanimn cani bazen birsey yapmak istemiyor misafir olunca mecbur kaliyorsunuz.
Tatiliniz de sinirliymis hizmetcilik yapmayin.
Anlayisli dille artik gercek tatil yapmak istediginizi esinize anlatin anlamiyorsa da ufak capli cinnet iyi gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?