Kocamın yeğenleri

Kalsın çocuklar madem.esiniz size bir zararı olmadığını söylüyor. Hicbirsey yapmayın siz de aynı eşiniz gibi tatil yapın sadece. Acıkan ne.bulursa onu yesin çamaşırları canınız isterse yıkayın evi temizlemeyin sadece ama sadece tatil yapın.esiniz birşey derse de tatile gelmedik mi benim ne zararım var size tatilimi yapıyorum deyin:)

Kolay değil.. Allah yardımcın olsun.. Tatil boyunca sizde kalacak değillerdir umarım.. Onların aileside rahatmış.. Gelin baksın.. Biz rahat edelim mantığı.. Hiç hoş değil

Ne kadar kalıcaklar ki ?
Bir iki hafta idare ederdim ben olsam

Tabiki değil. Konuyu okuyunca aynı olay başından geçmiş biri olarak yazdım ve elfinin kıymetini daha iyi anladım.
Benimde istediğim yorumu yapma hakkım var.
siz eltinizin kıymetini anlayacaksınız diye konu sahibine yararı olmayacak yorum yapmanın alemi ne. İçinizde tutsaydınız elti aşkını. Zaten kadının cinleri tepesine çıkmış. Bu' kocam beni sevmiyor galiba' diye dert yanan birine ayy benim kocam beni çok seviyor beni öpücüklerle uyandırıyor diye yazmaya benzemiş.

Yahu konu açan yoruma açık olmalı. Yorum yaparken sizden izin mi alacağım. Şöyle şöyle yazmak istiyorum müsaade eder misiniz diyeceğim.
Bırakın konu sahibi sorsun sizi bana sorduklarınızı.
Size doğru olan bana yanlış olur. Herkesin aynı fikirde olması da gerekmez.
Ben konu sahibine neden çocukları dert ediyorsu sen kötüsün mü dedim.

iyi ki bütün yaz akrabaları eltinin evine doluşmuş evi hiç boş kalmamış. Çok doğru bişey gerçekten. Övünülecek bişey.
Yazın tabii canım sinirlenmiş yorulmuş insana çok faydası oluyor, bize mi soracaksınız ,her türlü faydasız hava atmalı yorumu yapın ki konu sahibi ben ne yaptım ne kötü insanmışım desin.

Benle derdiniz ne? Sorun nerede? Konu sahibi benden rahatsız mı?
Yoksa benim ifadelerim sizi niye gerdi?
Aklımda deli sorular diyeceğim ama aklımda soru moru yok. Sadece tırsıttım dememeniz için cevap yazdım. (Son kez)
Ayrıca akrabalar doluşmadı kendisi defalarca arayıp illaki gelin dedi.
Size uymayacağım. Site kurallarına uyarım ben.
Ha bu arada Konu sahibine ne ben nede başkası kötü demedi.
Bayy canım.

ergen misiniz nesiniz. Bayy

Bence de. Kadının artık aklı nerelerdeyse ama gerçi kendi kaşınmış eltin. Neyse. Konu sahibi elini hiçbir şeye sürme. Ne haltttttt yerlerse yesinler. Beğenmezlerse de defolup gitsinler. Bu tiplerin analarının tek vasfı doğurmak. Bakması başkasından. En ufacık bir tatilde bile çocuklarını yollama merakındalar. E neden doğuruyorsun madem zor geliyor? Çünkü o zaman onların düşüncesine göre tam kadın oluyorsun. Konu sahibi buradaki akılları uygula lütfen.

Gonderin valla bu sicaklarda insan kendini cekemiyor yatili misafir nedir?
Insanimn cani bazen birsey yapmak istemiyor misafir olunca mecbur kaliyorsunuz.
Tatiliniz de sinirliymis hizmetcilik yapmayin.
Anlayisli dille artik gercek tatil yapmak istediginizi esinize anlatin anlamiyorsa da ufak capli cinnet iyi gider..

Tatlı dile matlı dile falan gerek yok bence.Bam bam bam.

%100 haklısın. Ben bir haftadır kaynım var diye yoruldum, bıktım. Sen 3 çocukla uğraşıyorsun. Kamu spotu yapılsın bu konuyla ilgili. Lütfen gittiğiniz yerde uzun kalmayın. Kalacaksanız evin işini azıcık elinizi sürün. Evin kurallarına uyun, begenmezlik yapmayın. Ev sahibine yarenlik edin gıcıklık değil. Oh rahatladım. Gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…