Kocamın yeğenleri

Bencede ..
Oyle bir insani biktirmayin usandirmayinda
Sizde farkli yonlerden onunla ilgili minnet duydugunuzu belli edin
Yoksa bir iki cinnet geciriyor insan
Aramiz oldukça iyidir. Hatta geçen sene gidemedim diye bu sene zorla çağırdı. 10 gün daha oradaydik.
Aramızda böyle şeyler asla sorun olmaz inşallah da olmaz.

Kendi evinde baksaydin çocuğuna o zaman kimsenin başına yikmasaydin deseymissiniz keşke
Aaaa denir mi hiç öyle. O zamanlar babam için ailesi hindistan 'daki ineklerden bile daha kutsaldı. Ayrıca bizim malımız onların malı, onların malı yine onların malıydı. Şükür girdiler birbirlerine düştüler yakamızdan. Şimdi babama bayıldığı yeğenlerinin her biri ayrı hırlıyor.

Millet ne rahat ya? TATil köyümü orası hadi canım.. tatil isteyen otele gitsin. Tatil bitti herkes evine moduna geçin bence az yiyip tatile gitsinler otele

eşin birşey demiyor mu

Kaç gündür tatildesiniz? Hadı 2-3 gun olur anlarımda fazla kalmasını bende istemezdim kocana soyle ben rahat olmak istiyorum dinlenmek istiyorum diye tavır koy

10 yasindayken birgun amcamin evine gitmistim bendisardayken benim misafirligimden duydugu rahatsizlugi anlatiyordu amcama
Ama icimden demistimki bu ev amcamin ve amcam yillarca evlenene karadr bizde kalmisti ve amcami cok seviyordum
Yengeme hic acik kapi birakmadim ve her yaz tatilimin bir haftasini onun yaninda gecirdim velasil alismak zorunda kaldi
Ben buyudum ona saygida kusur etmiyorum basi sikissa gene ben bakarim
Hatta dun gezmelerde beraberdik seyrek fakat guzel vakit geciriyoruz
Yani bos ver genis ol cocuklar yengeyi anne gibi sever ve o yegenler sana cok deger verir
Yapman gereken onlarida twmizlige vs ortak et
Bende gorumcemin cocugunu ayni bakiyorum hatta tatilede bizle gelicek napalim yengelik makami:))

işte tamda bu sebepten dolayı yazlık ev al mı yo rum ,

niye yazlık almıyorsun diyenlere ( çunku deniz ve havus delisiyim ) buna kemık yapım musait değil diyorum ,

çünkü çabuk yorulurum ve kendıne hizmet etitiren yatılı misafirlerden nefret edeirm .

bu çocuklar kaç yaşında , bir kaç günlüğüne şehir dışan çıkmak zorunda kal ailelerine yolla çocukları

keşke dediğğiniz gibi olsa , insanlar çok nankör

konuyu okuyunca bir yaz kalacaklar sandım ve doğuya git evine demek istedim. ama yorumları okudukça 1 hafta 10 gün kalacaklarını anladım. bence idare edilebilir. ama biraz onlara da sorumluluk verin hadi kızlar bugünde sizin elinizden yemek yiyelim deyin. onlar yemek yapsın siz bulaşığı halledin. çamaşırları yıkayın kızlar çamaşırları asar mısınız çok yoruldum. hadi bugünde dışarda yiyelim deyin. evi siz süpürün onlar silsin. yani siz başlayın devamını onlara bırakın. ama bu bir yaz sürecekse evinize dönebilirsiniz.

O çocukların anneleri yok mu ? Gelsin çocuklarının hizmetlerini kendileri yapsın . Sen tatil mi edecen cocuk mu bakacak . Büyük cocuklar ise hepsine belli bir görev ver . Her akşam yemeği biri yapsın . Sen kötü falan değilsin valla cok ta iyi niyetlisin bacım :)=

Allah kolaylık versin..biz de Allah izin verirse yazlık bi yerden ev alıcaz.. şimdiden ben eşime söyledim, benim yılda 20 gün iznim var onun bunun çocuğuna bakamam. kimin öyle bi düşüncesi varsa çok bekler dedim. baştan tavrınızı koysaydınız keşke..

Cesit cesit yemek yapma. Kahvaltiya peynir zeytin yag bal tamam. Yemege de her oglen makarna fix olsun. Aksam yemeklerini de esine kitle. Temizlik falan yapma esin rahatsiz okursa yardimci cagirsin. Surekli havuzda vakit gecir birsey isterlerse tatildeyim ben de.

İşte tam da bu sebepten yazlık almaktan korkuyorum ben.Birileri benim yazligimda kalmanin planını yapacak ,ben tum yaz rezervasyonlu gelen akraba eş dosta hizmet edeceğim,eşimde ne var bunda diyecek...Sinir hastası olurum kesin..

ay hiçbir şey yapmadığı gibi bir de size felsefe yapıyor şaka gibi. yapmayın kızlar çok yorgunum biraz da siz yapın, deyin iş yaptırın eminim kaçarlar hemen evlerine.

Son düzenleme:
ee yani bunu yazma nedeniniz nedir?

hem yazlıgı olan bır aılede buyumus hemde her yaz otel ve devremulk tatılı yapan bırı olarak sunu soyleyebılırım. egerkı cocuklar bellı bır yasta ıse sofra kaldırma-hazırlama-bulasık ıslerını onlara yaptırın, kahvaltı sorun degıl oglen acıkan acsın dolabı yesın ne bulursa aksamda abartıya kacmadan yapın yemegı, 2-5 arası kesınlıkle evde bulunmayın hem guensın zararsız oldugu hemde en ıdeal saatler gıdın denıze keyıf catın , cocukların gezdırılmesı vs durumu varsa esınıze soyleyın o ılgılensın ve egerkı sıze yardımcı olmuyorlarsa esınızle konusun yeemgı dısardan soylesın ben tatıle geldım kafa dınlemeye mısafırın uc gunlugu makbuldur kımseye hızmet edemem deyın bırsey yapmayın olsun bıtsın...
bız yazlıkta her ısı ortak yaparız kahvaltıdan sonra aksam 5-6 yakadar kımse kımseye karısmaz ıste yapılmaz... sızde ya ıs bolumu yapın yada ıs yapmayın bu kadar basıt.

mecbur değilsiniz bu işler gönüllülükle olcak işlerztn az bi tatilin var 1 tane olsa neyse bide 3 tane neyse gelmişler artık kırma kalplerinide eşinde sürekli hale getirmesin

3 çocuğunu yalnız başına tatile gönderen anne baba utansın siz değil. kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil çok tatil istiyorsa çocukları alıp denize götürsünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…