- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Aramiz oldukça iyidir. Hatta geçen sene gidemedim diye bu sene zorla çağırdı. 10 gün daha oradaydik.Bencede ..
Oyle bir insani biktirmayin usandirmayinda
Sizde farkli yonlerden onunla ilgili minnet duydugunuzu belli edin
Yoksa bir iki cinnet geciriyor insan
Aaaa denir mi hiç öyle. O zamanlar babam için ailesi hindistan 'daki ineklerden bile daha kutsaldı. Ayrıca bizim malımız onların malı, onların malı yine onların malıydı. Şükür girdiler birbirlerine düştüler yakamızdan. Şimdi babama bayıldığı yeğenlerinin her biri ayrı hırlıyor.Kendi evinde baksaydin çocuğuna o zaman kimsenin başına yikmasaydin deseymissiniz keşke
Kızlar
30 yaşındayım. Doğuda görev yapıyorum. Tatilim zaten sınırlı. Yazlığımız var. Çocuğum yok. Kocamın 3 tane yeğeni bizde tatildeler. Nefes alamıyorum. Kafayı yiyeceğim. Belli etmemeye çalışıyorum ama resmen hizmetçi modundayım. Yemek pişir, masa kur, bulaşık topla.. Her gün böyle. Arkalarından tel kapıları yani sineklik kapa, çünkü her zaman açık bırakıyorlar. Nefes alamıyorum. Acaba ben mi abartıyorum, çok mu kötüyüm? Ama elimde değil, kendimi enayi hissediyorum ve zaten yoruldum.
10 yasindayken birgun amcamin evine gitmistim bendisardayken benim misafirligimden duydugu rahatsizlugi anlatiyordu amcama
Ama icimden demistimki bu ev amcamin ve amcam yillarca evlenene karadr bizde kalmisti ve amcami cok seviyordum
Yengeme hic acik kapi birakmadim ve her yaz tatilimin bir haftasini onun yaninda gecirdim velasil alismak zorunda kaldi
Ben buyudum ona saygida kusur etmiyorum basi sikissa gene ben bakarim
Hatta dun gezmelerde beraberdik seyrek fakat guzel vakit geciriyoruz
Yani bos ver genis ol cocuklar yengeyi anne gibi sever ve o yegenler sana cok deger verir
Yapman gereken onlarida twmizlige vs ortak et
Bende gorumcemin cocugunu ayni bakiyorum hatta tatilede bizle gelicek napalim yengelik makami:))
O çocukların anneleri yok mu ? Gelsin çocuklarının hizmetlerini kendileri yapsın . Sen tatil mi edecen cocuk mu bakacak . Büyük cocuklar ise hepsine belli bir görev ver . Her akşam yemeği biri yapsın . Sen kötü falan değilsin valla cok ta iyi niyetlisin bacım :)=Kızlar
30 yaşındayım. Doğuda görev yapıyorum. Tatilim zaten sınırlı. Yazlığımız var. Çocuğum yok. Kocamın 3 tane yeğeni bizde tatildeler. Nefes alamıyorum. Kafayı yiyeceğim. Belli etmemeye çalışıyorum ama resmen hizmetçi modundayım. Yemek pişir, masa kur, bulaşık topla.. Her gün böyle. Arkalarından tel kapıları yani sineklik kapa, çünkü her zaman açık bırakıyorlar. Nefes alamıyorum. Acaba ben mi abartıyorum, çok mu kötüyüm? Ama elimde değil, kendimi enayi hissediyorum ve zaten yoruldum.
ay hiçbir şey yapmadığı gibi bir de size felsefe yapıyor şaka gibi. yapmayın kızlar çok yorgunum biraz da siz yapın, deyin iş yaptırın eminim kaçarlar hemen evlerine.O beyefendi ders çalışıyor. Konuştum az önce. Ben ortama ayak uyduramayan, her şeyi sorun olarak gören biriymişim. Çocukların ne zararı varmış. Hayat kısaymış, pozitif olmak lazımmış. İyilik etmek lazımmış. Böyle hiç Mutlu olamaz mışım.
ee yani bunu yazma nedeniniz nedir?Eltimin de çocuğu yok. Geçen sene bazi nedenlerden tatile gidemedim. Eltim, esimi., 2 cocugumu, 2 kardeşimi yazlığına çağırıp tatil yaptırmış üstüne yogunluğum nedeniyle daha rahat olabilmem için kızıma tüm sezon bakmisti.
Dahası yazlığı akrabadan dolayı hiç boş kalmamıştı.
Arayıp teşekkür edeyim tekrar.
hem yazlıgı olan bır aılede buyumus hemde her yaz otel ve devremulk tatılı yapan bırı olarak sunu soyleyebılırım. egerkı cocuklar bellı bır yasta ıse sofra kaldırma-hazırlama-bulasık ıslerını onlara yaptırın, kahvaltı sorun degıl oglen acıkan acsın dolabı yesın ne bulursa aksamda abartıya kacmadan yapın yemegı, 2-5 arası kesınlıkle evde bulunmayın hem guensın zararsız oldugu hemde en ıdeal saatler gıdın denıze keyıf catın , cocukların gezdırılmesı vs durumu varsa esınıze soyleyın o ılgılensın ve egerkı sıze yardımcı olmuyorlarsa esınızle konusun yeemgı dısardan soylesın ben tatıle geldım kafa dınlemeye mısafırın uc gunlugu makbuldur kımseye hızmet edemem deyın bırsey yapmayın olsun bıtsın...Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?