- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Teşekkür ederim.öyle Üzgünüm ki.Boşandıktan sonra pismanlik yaşamaktan korkuyorum.çünkü çevremde haklı sebeplerle bosanip çocukları orda burda perişan yaşayan arkadaşlarım var. Herşeye raen eşlerini ozleyen. Ve ben gerçekten hep sevdim eşimi.ama artık mecbur hissediyorum.bişey beni itiyor zorla boşanmayaBunları hazmedemeyeceksen boşan işin de varmış zor durumda kalmazsın ama yok bunları unuturum önemli olan evliliğin yürümesi diyorsan ayrılma. Sen bilirsin. Gelecek gurursuz, boşan gibi laflara da hazırlıklı ol. Önemli olan senin ne hissettiğin.
Teşekkür ederim.öyle Üzgünüm ki.Boşandıktan sonra pismanlik yaşamaktan korkuyorum.çünkü çevremde haklı sebeplerle bosanip çocukları orda burda perişan yaşayan arkadaşlarım var. Herşeye raen eşlerini ozleyen. Ve ben gerçekten hep sevdim eşimi.ama artık mecbur hissediyorum.bişey beni itiyor zorla boşanmaya
Herseye rağmen ozlemek!başka bir kadına rağmende mi?bence bosanilacak bir durum var ortada...Teşekkür ederim.öyle Üzgünüm ki.Boşandıktan sonra pismanlik yaşamaktan korkuyorum.çünkü çevremde haklı sebeplerle bosanip çocukları orda burda perişan yaşayan arkadaşlarım var. Herşeye raen eşlerini ozleyen. Ve ben gerçekten hep sevdim eşimi.ama artık mecbur hissediyorum.bişey beni itiyor zorla boşanmaya
BenBende böyle istiyorum. Anlatsam inanamayacaginiz şekilde üzerime çok titrer. Bi an bişeye uzulsem uykusuz kalır. Tüm enerjisi biter.tezimi tamamlamam için binbir türlü imkanı ayağım seriyor.yemegim, temizligim, ben ders calisirken çocuklarım,cayim ona ait. Ama gel gör ki bu gün olanları da kabullenemiyorum. Tam toparlaniyorum.işime odaklaniyorum.derken yine koptumHemen karar verme. Kendini bir dinle. Evli kalırsan 15-20 sene sonra da pişman olabilirsin keşke gençken boşanıp yeni bir yol çizseydim diye. Bunun garantisi yok. Boşanmazsan da pişmanlık olabilir. Sana karşı davranışları nasıl? İyi bir eş ve baba mı? Hepsini tart, ölç, biç. Kimsenin dolduruşuna ve lafına gelme.
Hadi ya. Hatirlattigin iyi oldu. Sanırım sizin öyle bi ozgurlugunuz yok.Ekonomok özgorlogo olon kadinlor boşanobiloyooo !!!!!!!
Merhaba bayanlar. .uzuun zamandır forumu takip ediyorum. Çoğunuzu tanıyorum. Anlatacağım konumda bana ne cesaretsiz korkak bi kadınsın diiceksiniz.Kocami da yerden yere vuracaksiniz. Bunu biliyorum. Lakin belki biriniz bana farklı bir yol gösterir diye yazıyorum. Ya da burada kalır okurum hep..
Şuan 30 yaşındayım. Yaklaşık 8 yıllık evliyim.2 çocuğum var. Akademisyenim. Tezim bitince Yard. Doç. Olacağım insallah. Kocam başka bir alanda memur. Memleketimizden uzaklarda yaşıyoruz işimiz gereği.
Kocam hep rahat bi adam oldu bayanlara karşı.
Bi gün bana soğuk tavirlarindan şüphelenip fatura detaylarına baktım. 3 yıl önceydi. Ben ailemin yanındayım bi numara ile sürekli görüşme çıktı. 1 saatten fazla süren.hergün olan nerdeyse. Aradım kızla konuştum. Memleketten bi işle ilgili tanışmış.kız başta bilmiyormus evli olduğunu.face ten öğrenmiş falan. Sonra bunun normal bi arkadaşlık olduğunu söyledi. Kız da kocam da. Boşanmaya cesaret edemedim. Çok korktum ayriliktan. Büyük çocuğum 2 yaşına girmemisti henüz. Kocam hayatımda sevdiğim tek erkekti ve onunla evlenmistim. Binbir zorlukla sevdiğim adamdan ayrılmayı göze alamadım. Sonra bu kızla ara ara telefon kaydına yansıyan görüşmeler vardı. Bir kaç kez daha aradım. Sadece arkadaş olarak görüşüyoruz dedi. Var benim böyle evli arkadaşlarım. Geçen biriyle öğle yemeği yedik dedi.ve beni arkadaş olduklarına ikna edercesine konuştu. 2.cocuguma doğum yaptığım gün eşim şüpheli bi şekilde caddeye gitti. Falanca arkadasimla buluşuyoruz diyor ama hiç bi ipucu yok. Arıyorum geç ulaşıyorum.sesi sessiz bi ortamdan geliyor. Sonra o ğün sancilandim ve doğum yaptım. Bi kaç ay sonra o günün detayına baktım.öğlen 2 ye kadar haberleşme var.mesaj ve aramayla sonrası yok o kızla. Sonra yine sordum gorusmuyorum.mesajlaşma fln yok diye inkar etti kiz. İstiyorsanız gorusmem bi daha dedi. Eşimle de konuştum.bak kaç yıldır arkadaşım dedi. Bi sıkıntı olsa çoktan ortaya bi şey çıkardi. Aklıma sokma böyle şeyleri dedi her seferinde.
Sonra bugün yine aynı şey oldu. Kocam esrarengiz bi şekilde alakasız arkadaşlarını bahane edip bi yere gidiyoruz dedi. Tabi suphelendim. Aradımher seferinde sesi yine sessiz bi ortamdan geliyor ben aradıktan 2 dk. Sonra dönüyor bana.o kadar yemin etmiştim bakmayacam detaylara diye. Suphelenip baktım ve yine o kızla haberlesmis. Sanırım evine bıraktı geldi.
Şimdi hepiniz bana boşan diyeceksiniz.
Yoksa zaten kurt içimi kemiriyor. Ama nasıl yapacağım bilmiyorum.hiç cesaretim yok suan cocuklarimin o düzenini bozmaya. Biliyorum.bu kız tek değil. Başka biri de vardı. Çok esrarengiz bi kız. Kız eşimle ilgili hem çok farklı şeyler anlatmıştı.çok uzak bi ilde yone isle olgili tanismislar ama hep telefonda gorusmusler. Esim yine kendisini bekar tanitmis. Bu kizi da aradim. 2.cocuguma dogum yaptiktan 1 ay so ra ogrendim.3 yildir konuyorlarmis 2 ayda bir.bazen 6 ayda bir. Bazen haftada hergun. Oyle gunluk seylerden.hem kız kendisi de o denli yerden yere vurduğu kocamla yine görüşmeye veya kandil mesajı göndermeye devam etti.
Telefondan yazıyorum.hatalarım varsa affola.bayagi uzUn yadım sanirim.vakit ayirip yardimi olmaya calisanlara simdiden tesekkur ederim .
Hadi ya. Hatirlattigin iyi oldu. Sanırım sizin öyle bi ozgurlugunuz yok.
Be
BenBende böyle istiyorum. Anlatsam inanamayacaginiz şekilde üzerime çok titrer. Bi an bişeye uzulsem uykusuz kalır. Tüm enerjisi biter.tezimi tamamlamam için binbir türlü imkanı ayağım seriyor.yemegim, temizligim, ben ders calisirken çocuklarım,cayim ona ait. Ama gel gör ki bu gün olanları da kabullenemiyorum. Tam toparlaniyorum.işime odaklaniyorum.derken yine koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?