- 20 Ocak 2010
- 48.786
- 188.559
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Ne alaka şimdi hep suç kadınlarda doğru unutmuşumben bişi sorucam eşinize karsı ilginizde bı azalma mı vardı sızde kı adamın gözu bu kadar dısarda
Hatirlatma ise yaradiysa konu kapanmistir.bilmiyorum artik benim kocamda milletle beni boynuzlarsa ozaman anlariz var mi yok mu
yanlıs anlasılma oldu.. ama su konuda netım! tabıkı sucun %70 ı kadınlarda.. bı erkek ıstedıgı kadar bı kadının pesınden kossun . kadın kişişı yuz vermezse yesıl ısık yakmazsa o iş olmaz arkadasım. aldatılan kadın degıl erkegın aldattıgı yolludan bahsedıyorum.. ben ilgiden kasıt olarak cınsellk demedım sadece .. erkek her turlu ılgı ıster en azından gununun nasıl gcetıgını bılmek ıster. bı eşle arkadas gıbı de olmakNe alaka şimdi hep suç kadınlarda doğru unutmuşumkırmızı gecelikleri unutmayalım sonra aldatılırız
Evet boşan bak ne güzel maddi anlamda paran var bu nereye kadar gidicek böyle bakıcı tut ailenden birinden destek al çünkü o sessizlik hayra alamet değil benceMerhaba bayanlar. .uzuun zamandır forumu takip ediyorum. Çoğunuzu tanıyorum. Anlatacağım konumda bana ne cesaretsiz korkak bi kadınsın diiceksiniz.Kocami da yerden yere vuracaksiniz. Bunu biliyorum. Lakin belki biriniz bana farklı bir yol gösterir diye yazıyorum. Ya da burada kalır okurum hep..
Şuan 30 yaşındayım. Yaklaşık 8 yıllık evliyim.2 çocuğum var. Akademisyenim. Tezim bitince Yard. Doç. Olacağım insallah. Kocam başka bir alanda memur. Memleketimizden uzaklarda yaşıyoruz işimiz gereği.
Kocam hep rahat bi adam oldu bayanlara karşı.
Bi gün bana soğuk tavirlarindan şüphelenip fatura detaylarına baktım. 3 yıl önceydi. Ben ailemin yanındayım bi numara ile sürekli görüşme çıktı. 1 saatten fazla süren.hergün olan nerdeyse. Aradım kızla konuştum. Memleketten bi işle ilgili tanışmış.kız başta bilmiyormus evli olduğunu.face ten öğrenmiş falan. Sonra bunun normal bi arkadaşlık olduğunu söyledi. Kız da kocam da. Boşanmaya cesaret edemedim. Çok korktum ayriliktan. Büyük çocuğum 2 yaşına girmemisti henüz. Kocam hayatımda sevdiğim tek erkekti ve onunla evlenmistim. Binbir zorlukla sevdiğim adamdan ayrılmayı göze alamadım. Sonra bu kızla ara ara telefon kaydına yansıyan görüşmeler vardı. Bir kaç kez daha aradım. Sadece arkadaş olarak görüşüyoruz dedi. Var benim böyle evli arkadaşlarım. Geçen biriyle öğle yemeği yedik dedi.ve beni arkadaş olduklarına ikna edercesine konuştu. 2.cocuguma doğum yaptığım gün eşim şüpheli bi şekilde caddeye gitti. Falanca arkadasimla buluşuyoruz diyor ama hiç bi ipucu yok. Arıyorum geç ulaşıyorum.sesi sessiz bi ortamdan geliyor. Sonra o ğün sancilandim ve doğum yaptım. Bi kaç ay sonra o günün detayına baktım.öğlen 2 ye kadar haberleşme var.mesaj ve aramayla sonrası yok o kızla. Sonra yine sordum gorusmuyorum.mesajlaşma fln yok diye inkar etti kiz. İstiyorsanız gorusmem bi daha dedi. Eşimle de konuştum.bak kaç yıldır arkadaşım dedi. Bi sıkıntı olsa çoktan ortaya bi şey çıkardi. Aklıma sokma böyle şeyleri dedi her seferinde.
Sonra bugün yine aynı şey oldu. Kocam esrarengiz bi şekilde alakasız arkadaşlarını bahane edip bi yere gidiyoruz dedi. Tabi suphelendim. Aradımher seferinde sesi yine sessiz bi ortamdan geliyor ben aradıktan 2 dk. Sonra dönüyor bana.o kadar yemin etmiştim bakmayacam detaylara diye. Suphelenip baktım ve yine o kızla haberlesmis. Sanırım evine bıraktı geldi.
Şimdi hepiniz bana boşan diyeceksiniz.
Yoksa zaten kurt içimi kemiriyor. Ama nasıl yapacağım bilmiyorum.hiç cesaretim yok suan cocuklarimin o düzenini bozmaya. Biliyorum.bu kız tek değil. Başka biri de vardı. Çok esrarengiz bi kız. Kız eşimle ilgili hem çok farklı şeyler anlatmıştı.çok uzak bi ilde yone isle olgili tanismislar ama hep telefonda gorusmusler. Esim yine kendisini bekar tanitmis. Bu kizi da aradim. 2.cocuguma dogum yaptiktan 1 ay so ra ogrendim.3 yildir konuyorlarmis 2 ayda bir.bazen 6 ayda bir. Bazen haftada hergun. Oyle gunluk seylerden.hem kız kendisi de o denli yerden yere vurduğu kocamla yine görüşmeye veya kandil mesajı göndermeye devam etti.
Telefondan yazıyorum.hatalarım varsa affola.bayagi uzUn yadım sanirim.vakit ayirip yardimi olmaya calisanlara simdiden tesekkur ederim .
ustume gelmeeeeeeeeeeeeSorunun çözüldü konu sahibi kırmızı geceliği unutma kocanla ilgilen tamamdır bu iş
o daha kotu bence ya adam bu sefer alır yurur ..İlla boşanmak istemiyorsanız eşinize gerçekleri bildiğinizi söyleyip boşanmak istemediğinizi fakat formalite bir evlilik yürüteceğinizi söyleyebilirsiniz. Bu da bir seçenek. O şekilde mutlu olurum diyorsanız o da olur. Kendi boşanmak isteyene kadar aynı evin içinde sadece anne-baba sıfatlarıyla yaşayabilirsiniz.
İyi de adamın gittiği kadın evli değilse kadın nasıl yollu oluyor pardon?yanlıs anlasılma oldu.. ama su konuda netım! tabıkı sucun %70 ı kadınlarda.. bı erkek ıstedıgı kadar bı kadının pesınden kossun . kadın kişişı yuz vermezse yesıl ısık yakmazsa o iş olmaz arkadasım. aldatılan kadın degıl erkegın aldattıgı yolludan bahsedıyorum.. ben ilgiden kasıt olarak cınsellk demedım sadece .. erkek her turlu ılgı ıster en azından gununun nasıl gcetıgını bılmek ıster. bı eşle arkadas gıbı de olmak
gerekmez mı ..
o daha kotu bence ya adam bu sefer alır yurur ..
Hayırlı işlersessiz ortammışta falanmış filanmış çocuklarının düzenini bozma sakın kocanında rahatını bozma emi
Be
BenBende böyle istiyorum. Anlatsam inanamayacaginiz şekilde üzerime çok titrer. Bi an bişeye uzulsem uykusuz kalır. Tüm enerjisi biter.tezimi tamamlamam için binbir türlü imkanı ayağım seriyor.yemegim, temizligim, ben ders calisirken çocuklarım,cayim ona ait. Ama gel gör ki bu gün olanları da kabullenemiyorum. Tam toparlaniyorum.işime odaklaniyorum.derken yine koptum
Hadiii kızlar giyin kırmızı gebelikleri kocalar evde otursunnn:)Ne alaka şimdi hep suç kadınlarda doğru unutmuşumkırmızı gecelikleri unutmayalım sonra aldatılırız
dilimi essek arısı soksun
Hah bi sen eksiktinKızlar biri falıma bakabilir mi ya
Merhaba bayanlar. .uzuun zamandır forumu takip ediyorum. Çoğunuzu tanıyorum. Anlatacağım konumda bana ne cesaretsiz korkak bi kadınsın diiceksiniz.Kocami da yerden yere vuracaksiniz. Bunu biliyorum. Lakin belki biriniz bana farklı bir yol gösterir diye yazıyorum. Ya da burada kalır okurum hep..
Şuan 30 yaşındayım. Yaklaşık 8 yıllık evliyim.2 çocuğum var. Akademisyenim. Tezim bitince Yard. Doç. Olacağım insallah. Kocam başka bir alanda memur. Memleketimizden uzaklarda yaşıyoruz işimiz gereği.
Kocam hep rahat bi adam oldu bayanlara karşı.
Bi gün bana soğuk tavirlarindan şüphelenip fatura detaylarına baktım. 3 yıl önceydi. Ben ailemin yanındayım bi numara ile sürekli görüşme çıktı. 1 saatten fazla süren.hergün olan nerdeyse. Aradım kızla konuştum. Memleketten bi işle ilgili tanışmış.kız başta bilmiyormus evli olduğunu.face ten öğrenmiş falan. Sonra bunun normal bi arkadaşlık olduğunu söyledi. Kız da kocam da. Boşanmaya cesaret edemedim. Çok korktum ayriliktan. Büyük çocuğum 2 yaşına girmemisti henüz. Kocam hayatımda sevdiğim tek erkekti ve onunla evlenmistim. Binbir zorlukla sevdiğim adamdan ayrılmayı göze alamadım. Sonra bu kızla ara ara telefon kaydına yansıyan görüşmeler vardı. Bir kaç kez daha aradım. Sadece arkadaş olarak görüşüyoruz dedi. Var benim böyle evli arkadaşlarım. Geçen biriyle öğle yemeği yedik dedi.ve beni arkadaş olduklarına ikna edercesine konuştu. 2.cocuguma doğum yaptığım gün eşim şüpheli bi şekilde caddeye gitti. Falanca arkadasimla buluşuyoruz diyor ama hiç bi ipucu yok. Arıyorum geç ulaşıyorum.sesi sessiz bi ortamdan geliyor. Sonra o ğün sancilandim ve doğum yaptım. Bi kaç ay sonra o günün detayına baktım.öğlen 2 ye kadar haberleşme var.mesaj ve aramayla sonrası yok o kızla. Sonra yine sordum gorusmuyorum.mesajlaşma fln yok diye inkar etti kiz. İstiyorsanız gorusmem bi daha dedi. Eşimle de konuştum.bak kaç yıldır arkadaşım dedi. Bi sıkıntı olsa çoktan ortaya bi şey çıkardi. Aklıma sokma böyle şeyleri dedi her seferinde.
Sonra bugün yine aynı şey oldu. Kocam esrarengiz bi şekilde alakasız arkadaşlarını bahane edip bi yere gidiyoruz dedi. Tabi suphelendim. Aradımher seferinde sesi yine sessiz bi ortamdan geliyor ben aradıktan 2 dk. Sonra dönüyor bana.o kadar yemin etmiştim bakmayacam detaylara diye. Suphelenip baktım ve yine o kızla haberlesmis. Sanırım evine bıraktı geldi.
Şimdi hepiniz bana boşan diyeceksiniz.
Yoksa zaten kurt içimi kemiriyor. Ama nasıl yapacağım bilmiyorum.hiç cesaretim yok suan cocuklarimin o düzenini bozmaya. Biliyorum.bu kız tek değil. Başka biri de vardı. Çok esrarengiz bi kız. Kız eşimle ilgili hem çok farklı şeyler anlatmıştı.çok uzak bi ilde yone isle olgili tanismislar ama hep telefonda gorusmusler. Esim yine kendisini bekar tanitmis. Bu kizi da aradim. 2.cocuguma dogum yaptiktan 1 ay so ra ogrendim.3 yildir konuyorlarmis 2 ayda bir.bazen 6 ayda bir. Bazen haftada hergun. Oyle gunluk seylerden.hem kız kendisi de o denli yerden yere vurduğu kocamla yine görüşmeye veya kandil mesajı göndermeye devam etti.
Telefondan yazıyorum.hatalarım varsa affola.bayagi uzUn yadım sanirim.vakit ayirip yardimi olmaya calisanlara simdiden tesekkur ederim .
ben böle olaylarda şunu anlayamıyorum
o görüşmeyi yakalamışsınız, mutsuz olmuşsunuz, güveniniz kırılmış vs
neden 2. bir çocuk yapıyorsunuz? yani hakikaten anlayamıyorum, imalı değil, gerçekten
bir de neden sürekli kızları arıyorsunuz?
aralarında birşey varsa da o kız/kızlar söyler mi?
sonuna kadar inkar etmezler mi?
herşeyden önce, boşanma davası açıp kıza da tazminat davası açacak olabilirsiniz, böyle bir riske girer mi o kızlar?
onları arıyorsunuz da elinize ne geçiyor?
birşey elde edemediğiniz gibi "kadına bak, biliyor ama yutuyor" konumuna düşmüş olmuyor musunuz?
illa aldatma var demiyorum, diyelim ki ilişkileri yok
yine de, hergün 1 saat aynı kişi ile konuşmak "ilgi" dir
ve bu kızlar da bunun sonuna kadar farkındadır
"eşinizin başka bir kızla ilgilendiğini bile bile susuyor, yutuyor" durumuna düşürmüyor musunuz kendinizi?
bence, boşanmayacak ve bu şekilde devam edecek iseniz, öncelikle kızları aramaktan vazgeçmelisiniz.
çözüm önerime gelince
bunu daha önce de 2 kişiye yazmıştım
bence sağlıklı düşünemiyorsunuz
sağlıklı düşünemediğiniz için bir karar vermemelisiniz
öncelikle bir uzmandan, evlilik terapisti değil, şahsınız için bir uzmandan yardım almalısınız
böylelikle evliliğinize daha objektif bakıp, ne istediğinizi daha net görüp, belki unuttuğunuz bazı duyguları hatırlayıp, ona göre daha sağlıklı karar verebilirsiniz.
Olgun olmak ayrı bişey. Bazen yazılan yorumları okuyorum da ipe sapa gelmez, yardım etmeye mi çalışıyor, insanın yarasına tuz mu basıyor belli değil. Kötü kalplilikten başka bir şey değil bu. Ne güzel akıl vermişsiniz arkadaşa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?