Kocamin yıllardır görüştüğü bayan arkadaşıyla gizli buluşmaları

kariyerin isin meslegin var ne duruyorsun neden bosanmiyorsun bu adamdan . seni baglayan tek cocukmudur. alirsin cocugunu bosanirsin .

Ne alaka şimdi hep suç kadınlarda doğru unutmuşum kırmızı gecelikleri unutmayalım sonra aldatılırız
yanlıs anlasılma oldu.. ama su konuda netım! tabıkı sucun %70 ı kadınlarda.. bı erkek ıstedıgı kadar bı kadının pesınden kossun . kadın kişişı yuz vermezse yesıl ısık yakmazsa o iş olmaz arkadasım. aldatılan kadın degıl erkegın aldattıgı yolludan bahsedıyorum.. ben ilgiden kasıt olarak cınsellk demedım sadece .. erkek her turlu ılgı ıster en azından gununun nasıl gcetıgını bılmek ıster. bı eşle arkadas gıbı de olmak
gerekmez mı ..

Evet boşan bak ne güzel maddi anlamda paran var bu nereye kadar gidicek böyle bakıcı tut ailenden birinden destek al çünkü o sessizlik hayra alamet değil bence

İlla boşanmak istemiyorsanız eşinize gerçekleri bildiğinizi söyleyip boşanmak istemediğinizi fakat formalite bir evlilik yürüteceğinizi söyleyebilirsiniz. Bu da bir seçenek. O şekilde mutlu olurum diyorsanız o da olur. Kendi boşanmak isteyene kadar aynı evin içinde sadece anne-baba sıfatlarıyla yaşayabilirsiniz.

o daha kotu bence ya adam bu sefer alır yurur ..

İyi de adamın gittiği kadın evli değilse kadın nasıl yollu oluyor pardon?
Kadına ne, o mu aldatıyor birisini?
Vicdanen bir mutsuzluğun üzerine ilişki kuruyorsa bu sadece onu ilgilendirir.
Ayrıca niyet varsa seks işçiliği de söz konusu.
Burada fatura her zaman evli olana kesilmelidir, çünkü evlilik iki kişiliktir.
Üçüncü bir kişinin tahriğine ya da akıl oyunlarına gelmesi, o evli kişinin karaktersizliğidir.
Bir bıraksak artık suçu evdeki ya da dışarıdaki kadınlarda görmeyi...

Hayırlı işler sessiz ortammışta falanmış filanmış çocuklarının düzenini bozma sakın kocanında rahatını bozma emi
Ne alaka şimdi hep suç kadınlarda doğru unutmuşum kırmızı gecelikleri unutmayalım sonra aldatılırız
Hadiii kızlar giyin kırmızı gebelikleri kocalar evde otursunnn:)

ben böle olaylarda şunu anlayamıyorum
o görüşmeyi yakalamışsınız, mutsuz olmuşsunuz, güveniniz kırılmış vs
neden 2. bir çocuk yapıyorsunuz? yani hakikaten anlayamıyorum, imalı değil, gerçekten

bir de neden sürekli kızları arıyorsunuz?
aralarında birşey varsa da o kız/kızlar söyler mi?
sonuna kadar inkar etmezler mi?
herşeyden önce, boşanma davası açıp kıza da tazminat davası açacak olabilirsiniz, böyle bir riske girer mi o kızlar?

onları arıyorsunuz da elinize ne geçiyor?
birşey elde edemediğiniz gibi "kadına bak, biliyor ama yutuyor" konumuna düşmüş olmuyor musunuz?
illa aldatma var demiyorum, diyelim ki ilişkileri yok
yine de, hergün 1 saat aynı kişi ile konuşmak "ilgi" dir
ve bu kızlar da bunun sonuna kadar farkındadır
"eşinizin başka bir kızla ilgilendiğini bile bile susuyor, yutuyor" durumuna düşürmüyor musunuz kendinizi?

bence, boşanmayacak ve bu şekilde devam edecek iseniz, öncelikle kızları aramaktan vazgeçmelisiniz.

çözüm önerime gelince
bunu daha önce de 2 kişiye yazmıştım
bence sağlıklı düşünemiyorsunuz
sağlıklı düşünemediğiniz için bir karar vermemelisiniz
öncelikle bir uzmandan, evlilik terapisti değil, şahsınız için bir uzmandan yardım almalısınız
böylelikle evliliğinize daha objektif bakıp, ne istediğinizi daha net görüp, belki unuttuğunuz bazı duyguları hatırlayıp, ona göre daha sağlıklı karar verebilirsiniz.

Son düzenleme:

Olgun olmak ayrı bişey. Bazen yazılan yorumları okuyorum da ipe sapa gelmez, yardım etmeye mi çalışıyor, insanın yarasına tuz mu basıyor belli değil. Kötü kalplilikten başka bir şey değil bu. Ne güzel akıl vermişsiniz arkadaşa.

teşekkür ederim
bazı yorumlar bana da çok acımasız geliyor, evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…