- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
O kadar mı yani kadinligimizla mi eve bağlarız kocamizi:)Hadiii kızlar giyin kırmızı gebelikleri kocalar evde otursunnn:)
Adamın gözü dışarda olduktan sonra, hiç bişeyle eve bağlayamazsın fulyairem lafım sana değil belki sende bi hata vardır diyen arkadaşa.bunu da o yüzden yazdımO kadar mı yani kadinligimizla mi eve bağlarız kocamizi:)
Benim bi akrabam var maalesef karısını yıllardır başka başka kadınlarla aldatıyo ama karısının yanındayken deli gibi aşık olduğunu söylüyorAldattığı kesin mi hiç konuşmadiniz mi kabullendi mi yani aldatilmak çok kötü ya siz seviyorsunuz ama o sevmiyorum demek ki sevgi olmadan tek taraflı sevgiyle evlilik de yürümez ama üzerine titremesi de düşündürücü sevmese niye yapsın anlayamadım. .
İki yüzlü demekki Allah korusun böyle insanlardan bizi domuz gibi Afedersiniz karısı aldatsa ne olur bunların kadın yapınca kötü erkek yapınca iyi mi nasıl bi düşünce ya kadının kabullenmemesi lazım işte resti çekmesi lazım madem başka kadına gideceksin boşan kardeşim delikanlı gibi bu ne böyle .Benim bi akrabam var maalesef karısını yıllardır başka başka kadınlarla aldatıyo ama karısının yanındayken deli gibi aşık olduğunu söylüyor
Sende bir hata vardır demedim tekrar okuyun lütfen. Erkekler bizden daha çok başka konulara önem veriyorlar dedim. Bazen hepimiz bu farklılığı unutuyoruz. Haşa sende hata vardır demek haddime düşmez.Adamın gözü dışarda olduktan sonra, hiç bişeyle eve bağlayamazsın fulyairem lafım sana değil belki sende bi hata vardır diyen arkadaşa.bunu da o yüzden yazdım
Zaten karısını bu yüzden boşamıyo benim inadıma gider başkasıyla evlenir diyoİki yüzlü demekki Allah korusun böyle insanlardan bizi domuz gibi Afedersiniz karısı aldatsa ne olur bunların kadın yapınca kötü erkek yapınca iyi mi nasıl bi düşünce ya kadının kabullenmemesi lazım işte resti çekmesi lazım madem başka kadına gideceksin boşan kardeşim delikanlı gibi bu ne böyle .
Mantığa bak ya harem kursun o zaman tel kadinla yetinmiyorsa tövbe kadın gitsin silah zoruyla mi duruyo aldatmak boşanma sebebi değil mi?Zaten karısını bu yüzden boşamıyo benim inadıma gider başkasıyla evlenir diyo
Pardon canım ben yanlış anlamışımSende bir hata vardır demedim tekrar okuyun lütfen. Erkekler bizden daha çok başka konulara önem veriyorlar dedim. Bazen hepimiz bu farklılığı unutuyoruz. Haşa sende hata vardır demek haddime düşmez.
Kadının haberi yok kiMantığa bak ya harem kursun o zaman tel kadinla yetinmiyorsa tövbe kadın gitsin silah zoruyla mi duruyo aldatmak boşanma sebebi değil mi?
Bu da olabilir. Ya da büyük oğluma aşırı düşkün. Ondan ayrılmak için bana katlanır da olabilir.bazen bunu düşünüyorum.o sana çocuk için katlanıyor.sen de yap aynısını die. Ama ben rol yapamıyorumsahsı fıkrım aldatan erkek sucluluk pskolojısı ıle normalden daha fazla ılgı gosterır...
Ah öyle kötüyüm bir bilsen iz. Uyumadiysan bu gün şimdi. Karanlıkta gözlerimi kapatıp bekledim.yorumlarınızı okudum.
Kırmızı iç. Çamaşırı fln hikaye.sorun benim eşimde.karsiki kız da sorunlu zaten ama hayat kadını olduğunu fln düşünüyorum. Ama gidene kadar 20 den fazla mesaj var. Bi kaç kez 3 veya 5 dakikalık konuşmalar. Yani ikna ediyor gibi sanki. Ne olduğunu anlayamıyorum.
Şuan bulunduğumuz ilde doktora çalışmam gereği 1 yıl kalmak zorundayım.
Her an felç geçirme riski olan, beni canından çok seven dedem ve annannem ar. Ben onlarin yanında büyüdüm. Böyle bişey onları kahreder.
Ben eşimle daha yakın olabilmek için ne varsa araştırdım denedim.burayı da o yüzden takip ediyordum. Şu aldatma konularinin cogunu okudum. Kiyasladim.yol çizmeye çalıştım ama yok.
Bi boşanmak istediğimi söylemek kaldı. Onu da denemek istiyorum delilleri toplayıp
Yani gizli bakmak sayılır. Ben kendimi ikna etmek, keskeye mahal bırakmamak için delil istiyorum mahkemede sunmak için değilHakkınızda hayırlısı olsun. Karar verdikten sonra her şey daha kolay olacak inanın. Siz yeterki emin olun. Deliller eğer özel hayata giren şeylerse mahkemede delil olarak sunulamıyor. Yani cep telefonuna gizli bakmak falan.
Kadının haberi yok ki
Kuzenim şahit olmuş kur an ın üstüne yemin etmiş,duyunca kanım donmuştu
Beni anlayarak yorum yaptığınızı anlıyorum. Teşekkür ederim. Hep uzerinden zaman geçtikten sonra öğrendim görüşmeleri. Bu kez ilk defa sıcağı sıcağına.Hakkınızda hayırlısı olsun. Karar verdikten sonra her şey daha kolay olacak inanın. Siz yeterki emin olun. Deliller eğer özel hayata giren şeylerse mahkemede delil olarak sunulamıyor. Yani cep telefonuna gizli bakmak falan.
Allah yardımcın olsun umarım iş işten geçmeden doğru bi karar verirsinBir de evet kızları arayarak kendimi dusuruyorum ama eşim de zaten onlara karşı adim atarak beni çoktan düşürüyor.
Anlamıyorum. Tamam adam karaktersiz ama bu kalarak ne oluyor. Bile bile evli çocuklu adamla görüşmede ne zevk var anlamıyorum.
Önceden bana soğuk davrandığı zamanlar suphelenirdim. Şimdi bu aşırı ilgiyle anlamiyorum sebebiniAldattığı kesin mi hiç konuşmadiniz mi kabullendi mi yani aldatilmak çok kötü ya siz seviyorsunuz ama o sevmiyorum demek ki sevgi olmadan tek taraflı sevgiyle evlilik de yürümez ama üzerine titremesi de düşündürücü sevmese niye yapsın anlayamadım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?