- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
- 83
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
kendimi zaten yapayalnız hissediyordum bir de üstüne tartıştık sudan sebeplerle ne o adım attı ne ben evde 2 yabancıyı oynuyoruz ne zormuş dün gece hiç uyumadım aynı yatakta sabaha kadar döndüm şimdi de o hiç konuşmadan gitti yattı bense ders başından kalktım bilg. açtım kafa almıyo çnkü ..
off ne zormuş hiç konuşmaamak ya ama ben haklıyım gelipp özür dileyecekk yoksa barışmıcam
Zipzip sana bu soru yakisiyor diye kimseye sormuyorum kanimca yaslara gore anket yapiyorsun yaslarin getirmis oldugu aliskanliklar iyi kotu huy diye gidiyordurYaslariniz kac canim?
Bence git yanina yat. Hatta ses yap yatarken uyansin.ayrı yatmk istemıyorum sabaha kadar uyumasam da onun sıcaklığında dönüp durmak yatakta hoşuma gdıoo konu çok saçma bişi o da inat etti bn de küs durmayı sewmez gelir sırnaşırdı ama şimdi yattı koydu bana resmen bu tawrıı o 33 ben 26 yaşındayız çcuk da değiliz aman ne bileyim işte sinirliyim
yok daha neler ne boşanması sinirden yanaşmıyoruzz o da ben de ben yanaşırsam hep benden bekler o bi daha böle bişi olsa yine aynısını bekler ben çok ii tanıyorum onu çünkü eskiden böleydiBen boyle ozur dileme beklemeyi anlamiyorum. Diyelimki intci bir yapiya sahip ve hic ozur dilemeyecek bosanacakmisniz? Bak ne kadar geriliyorsun sen yanas ne var bunda
valla içimden neler yapmak geliyo bi bilsen :) o da uyumamış öksürüyor arada dikkat çekmek için :) emme velakin o goca buraya gelecek :)Bence git yanina yat. Hatta ses yap yatarken uyansin.
Sonra arkasindan saril uyuyamadim cok soguk usudum deo da sana sarilir mis gibi uyur yarin da mutlu uyanirsiniz
ah keşke ben de böle olsam daha ne isterim yaa ne güzl işteBnde hic kus kalamam bu huyumu hic sevmiyorum hemen giderim sarilirim cidfi bi tartisma olmadigi surece oda hic uzatmaz zorla ozur diletirim kendimce icim rahatlar gerci bnm oglan kusmeye firsat vermiyo doya doya trip bile yapamiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?