kocamla 2 gündür konuşmuyoruzz :(

Bence git yanina yat. Hatta ses yap yatarken uyansin.
Sonra arkasindan saril uyuyamadim cok soguk usudum de o da sana sarilir mis gibi uyur yarin da mutlu uyanirsiniz
bırak burnum düşse almamı, gözüm kulağım başım yere düşse almam
öyle pis bi gurur huyum var
gelip özür dileyecek
ben baştan anlaşma yaptım onunla. tartışma yapsam sen özür diliyceksin dedim yoksa sittin sene barışamam dedim
gerçi son zamanlar bi haller oldu anlaşmayı bozuyor özür mözür dilediği yok

valla içimden neler yapmak geliyo bi bilsen :) o da uyumamış öksürüyor arada dikkat çekmek için :) emme velakin o goca buraya gelecek :)
çok şirinsiniz ya. Sen burda derdini Dök rahatla adamın bir erkekler kulübü bilem yok. Naapsın öksürüyor tıksırıyor dikkat çekmek için :)

o pislik gurur bende de warr yaaaa

çok şirinsiniz ya. Sen burda derdini Dök rahatla adamın bir erkekler kulübü bilem yok. Naapsın öksürüyor tıksırıyor dikkat çekmek için :)
saol bebeemm muckss .. sorma kız gariban şimdi de güya gıcık tutmuş boğazına da güya ben hala uyumadım dio kıyamam amma getmem gidemem işte gitmicem hıh :)

Aslinda guzel bisey bu cunku ben kuslugu devm ettirmedigim icin oda buyutmez ben yanina gitmezsem cidden kizdim sanip gelir gonlumu alir hmn barisiriz:)
benim senin gibi olmamı ister hep ama işte napıyım bu zalım gurur yidi biitirdi beni

Bizim rekor 12 gün,ikimizde keçiyiz bir küstük 12 gün konuşmadık..
Laz damarı var ikimizde de..
Küslük kötü bi'şey yaww,anlatacak şeyler oluyor küs olduğun için paylaşamıyorsun ve paylaşamadığın için çatlıyorsun..

Uç günlük dünyada 1 saat bile küs kalinmamali. Gidin siz sarılın, ilk adimi atin, ne olacak ki?

ya harbiden küslük ne meret bişiymiş be gerçekten ortadan çatlıcam 2gündür sırnaşaamadım ona çatlıyorum şu an var ya bi konuşsak gıdı gıdı neler anlatıcam da nasip işte :)

Yeni evlisiniz herhalde. Kusluk ilk yillarda oluyor ama sonra hele coluk çocuk olunca kusluge zaman kalmiyor unutuyon bile niye kustugunu hatta lan ben adama küsmüştüm niye sariliyomm diyon hayat kisa sebebi ne olursa olsun hakli da olsan uzatma laf at bakalım o da istekli mi konusacak mi. H er tartismadan sonra ozur olaylarina girmeyin bence. Çünkü haksiz yokki herkes hakli kendine göre. Soyleyecegini söyleyecen yaşamaya devam edecen bence. Seytan gobek atıyor bu arada daha fazla sevindirme git kocana saril uyu. Tatli uykularrr

1.5 yıllık evliyiz canım ama sanki zaman geçtikçe birbirimze daha sıkı bağlanıyoruz ilk zamanlar olsa konuşmazdım uzun süre ama nedense dayanamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…