- 11 Mart 2010
- 5.252
- 718
- 398
- Konu Sahibi derindeniz_55
-
bırak burnum düşse almamı, gözüm kulağım başım yere düşse almamBence git yanina yat. Hatta ses yap yatarken uyansin.
Sonra arkasindan saril uyuyamadim cok soguk usudum deo da sana sarilir mis gibi uyur yarin da mutlu uyanirsiniz
onu dün yaptım ben uyandı bakındı geri yattı sonra yattım ben sarıldı arkadan tersledim çok sinirliydim pişmanım şimdi yapsa keşkeBenimki.kustugunde
Yatak odasina gidiyorum bilerek ses cikartiyorum isigi aciyorum uyutmuyorum:)
valla içimden neler yapmak geliyo bi bilsen :) o da uyumamış öksürüyor arada dikkat çekmek için :) emme velakin o goca buraya gelecek :)
o pislik gurur bende de warr yaaaabırak burnum düşse almamı, gözüm kulağım başım yere düşse almam
öyle pis bi gurur huyum var
gelip özür dileyecek
ben baştan anlaşma yaptım onunla. tartışma yapsam sen özür diliyceksin dedim yoksa sittin sene barışamam dedim
gerçi son zamanlar bi haller oldu anlaşmayı bozuyor özür mözür dilediği yok
Aslinda guzel bisey bu cunku ben kuslugu devm ettirmedigim icin oda buyutmez ben yanina gitmezsem cidden kizdim sanip gelir gonlumu alir hmn barisiriz:)ah keşke ben de böle olsam daha ne isterim yaa ne güzl işte
saol bebeemm muckss .. sorma kız gariban şimdi de güya gıcık tutmuş boğazına da güya ben hala uyumadım dio kıyamam amma getmem gidemem işte gitmicem hıh :)çok şirinsiniz ya. Sen burda derdini Dök rahatla adamın bir erkekler kulübü bilem yok. Naapsın öksürüyor tıksırıyor dikkat çekmek için :)
benim senin gibi olmamı ister hep ama işte napıyım bu zalım gurur yidi biitirdi beniAslinda guzel bisey bu cunku ben kuslugu devm ettirmedigim icin oda buyutmez ben yanina gitmezsem cidden kizdim sanip gelir gonlumu alir hmn barisiriz:)
saol bebeemm muckss .. sorma kız gariban şimdi de güya gıcık tutmuş boğazına da güya ben hala uyumadım dio kıyamam amma getmem gidemem işte gitmicem hıh :)
ya harbiden küslük ne meret bişiymiş be gerçekten ortadan çatlıcam 2gündür sırnaşaamadım ona çatlıyorum şu an var ya bi konuşsak gıdı gıdı neler anlatıcam da nasip işte :)Bizim rekor 12 gün,ikimizde keçiyiz bir küstük 12 gün konuşmadık..
Laz damarı var ikimizde de..
Küslük kötü bi'şey yaww,anlatacak şeyler oluyor küs olduğun için paylaşamıyorsun ve paylaşamadığın için çatlıyorsun..
Bence bir bardak su götür. Çok ciddiyim.saol bebeemm muckss .. sorma kız gariban şimdi de güya gıcık tutmuş boğazına da güya ben hala uyumadım dio kıyamam amma getmem gidemem işte gitmicem hıh :)
alıştırmaktan korkuyorum canım nedense sanki o dediğini br kere yapsam hep benden bekler die korkuyorumUç günlük dünyada 1 saat bile küs kalinmamali. Gidin siz sarılın, ilk adimi atin, ne olacak ki?
1.5 yıllık evliyiz canım ama sanki zaman geçtikçe birbirimze daha sıkı bağlanıyoruz ilk zamanlar olsa konuşmazdım uzun süre ama nedense dayanamıyorum artıkYeni evlisiniz herhalde. Kusluk ilk yillarda oluyor ama sonra hele coluk çocuk olunca kusluge zaman kalmiyor unutuyon bile niye kustugunu hatta lan ben adama küsmüştüm niye sariliyomm diyonhayat kisa sebebi ne olursa olsun hakli da olsan uzatma laf at bakalım o da istekli mi konusacak mi. H er tartismadan sonra ozur olaylarina girmeyin bence. Çünkü haksiz yokki herkes hakli kendine göre. Soyleyecegini söyleyecen yaşamaya devam edecen bence. Seytan gobek atıyor bu arada daha fazla sevindirme git kocana saril uyu. Tatli uykularrr
tamam canım bir kere daha öksürürse suyu götürürüm lambayı açıp neyin var sana bir bitki çayı yapayım mı derim :) sonra siteye girmezsem artık gerisini sen düşünBence bir bardak su götür. Çok ciddiyim.
ben 26 o 33 tatlım :)Yaslariniz kac canim?
Hadi bakalimtamam canım bir kere daha öksürürse suyu götürürüm lambayı açıp neyin var sana bir bitki çayı yapayım mı derim :) sonra siteye girmezsem artık gerisini sen düşün
Hahaha cok guldum, super. :)tamam canım bir kere daha öksürürse suyu götürürüm lambayı açıp neyin var sana bir bitki çayı yapayım mı derim :) sonra siteye girmezsem artık gerisini sen düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?