kocamla 2 gündür konuşmuyoruzz :(

ahanda bi küs daha..
biz de 2 gündür küsüz..
bugün şehir dışına gitti..
kapıyı çarptı çıktı..
şimdi o horul horul uyyodur ben krizlerdeyim..
aaahh bi gamsız olaydım..
öküz hem suçlu hem güçlü..
yağdırdım watsaptan tüm kinimi kustum..
hiç bişey yok gibi evle ilgili sorular sormuş..
güya sallamıyom mesajı veriyo..
hele bi gelsin burnundan getircemm..

Ay bizim rekor kırılmış bizimde 10 gün. Çocuk olmadan önce bende bir naz bir kapris. 10 gün sürmüştü. Ilk bir hafta hiç konuşmadık oda konuşmadı sonra ben kendimi o işten gelmeye yakın odaya kilitliyordum o sabah gidince kapıyı açıyordum. 8. Gün kilitledim kendimi. 9. Gün geldi kapının önüne . 10. Gün çok Afedersiniz sıkışınca tuvalete gideyim dedim koridor da yakalandım yine naz niyaz kapattım kendimi odaya. Sonra midem kazandı çok açım bana yemek hazırla diye msj attım.

Ahh ah çocuk olmadan önceydi bunlar şimdi nerelere gideyim ben

benim rekorum 8 gün 7 gece
artık dayanamadığım zaman yatağa girip ses mes çıkartıyorum ben
farketmeden sayemde uyanıyor
bi yerim ağrımış gibi falan yapıyorum ilgilenmek zorunda kalıyor ilgilenincede barışmak için o adım atmış oluyor
farketmeden barıştırıyorum. üstüne bide naz niyaz trip yapıyorum

Hahha aynı ben yaaa..

o kendini odaya kilitleme işini ben bir kere yaptım ama pişman oldum gece apartmanı yıkıyordu nerdeyse kapıyı kıracaktı kapıyı açmasam herkes kapıya toplanacaktı korkudan açtım sonra hiçbişe yokmuş gibi beni göğüsne yatırdı barıştık :)

Çok fenayız yaaaaaaa...

ben küs kalamıyorum...o da kalamıyorr..hıc bısı yok gıbı konusuorr..

Oyyy çok güzel ama . Offf çocuk olmadan yapın valla bunları barışmanın tadı da ayrı oluyor.

hahah bunu ben de çok yapıyorum sıkıştığımda bu aktik kurtarır beni hep :) ne fenayız kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…