Kocamla 4 aydır ayrı uyuyoruz

Nerede okuduğumu hatırlamıyorum belki bu forumda okumuşumdur, doğum sonrası evlilik ve cinsel yaşam konulu bir yazıda kadın doğum yaptıktan ve bebeğini emzirmeye başladıktan sonraki yaklaşık bir sene boyunca kadının erotik diye tabir edilen bölgelerinin annelik için kullanılıyor olmasının erkekleri eşlerinden cinsel anlamda soğuttuğu yazıyordu. Yani eskiden erkeğe çekici gelen göğüs bölgesi tamamen bebeğin hizmetine sunulmuş vaziyette ve günde kaç defa (tam bilemiyorum çocuğum yok bekarım henüz =))) ) bebeği beslemek için kullanılıyor. Kadında gayet normal olarak sürekli bir annelik içgüdüsü hakim. Erkek de ,bir süre annelik yapması için kendi haline bırakıyor ve psikolojik olarak çekici bulmuyor kadını. Yani kadını arzulanacak bir eş değil,bebeğini emziren anne olarak görüyor kafasında. Bu tarz şeyler yazıyordu keşke bulsam da linkini versem sizin için... ılk bir yılın zor geçebileceği,cinsel anlamda soğukluklar olabileceği fakat bu durumun bir süre sonra düzeleceği yazıyordu hatırladığım kadarıyla. Umarım sizinki de geçici bir dönemdir ve kısa zamanda normale döner. Nasıl ki biz kadınlar zor dönemlerden geçiyorsak erkekler de bizimle birlikte yeni düzene alışmaya ve uyum sağlamaya çalışıyorlar...

ah canım benim ya üzülme şu yeşille işaretlediğim yerlerdekiler oluyosa zaten sağlıklı bi evlililk değil gibi görünüyor çünkü bi erkek evliyken hemde eşi müsaitken kendi kendini tatmin etmesi son derece çirkin kırmızı işaretlediğim yerdeki söz ise gerçekten çok kırıcı Allah yardımcın olsun canım ama bi çözüm bulmalısın yinede evledın için yuvanı bozma derim psikolojisine yazık o yavrunun:1no2:

çok üzüldüm... bilmiyorumkismile

böyle saçmalık olmaz baba olmak iste çocuk yap. ev işlerine destek olma eş kendine vakit ayıramasın ondan uzaklaş.
kendini rahatlatması tv deki kadınlardan ereksiyon olması beni delirtir hatta cinnet geçirtebilirdi.. pes yaa pişkin adam. klava:

bence hemen diyete ve spora başlayın. evde açık saçık şıkır şıkır giyinin. bebeği uyuttuğunu gibi aynanın karşısına geçin. maşa yapın topuz yapın düğüne gider gibi süslenin. ev işlerini de aksatın.
kendi havanızda takılın. hatta hala tv izleyerek rahatlarsa netten bir vibratör alacağınızı söyleyin.
siz de kendi havanızda çalar oynarsanız mutlaka deli olacak ve sizi anlayacaktır.

katılıyorumkötükedihüsoklava:sende tv karşısında aynı şeyi yap bakalım o ne dicek bu kadar iğrençlik olur mu ya adama bakkötükedihüso

bu erkekler niye böyle yahuu
mis gibi karın var evladın var
bunların hiç bir işine akıl sır ermez valla.

Nedense çocuk doğurduktan sonra çoğu bayan aynı şeyden şikayetçi...
Yatakları ayırdık, cinsel hayatımız bitti gibi şeyleri doğum yapan çoğu bayandan duyuyorum...
Acaba bayanlar bebeğe olan ilgiyle eşine olan ilgiyi dengeleyemiyor mu bilemiyorum...

valla canım ya sende yap aynısını yada numaradan yapıyor gibi görün geç tv nin karrşısına bende yapayım bakalım daha mı zevkli oluyormuş de bakalım ne olcak

bence konuşma.bana işe yaramıycak gibi geliyor.umursamıyormuş gibi davran,evde dikkat çekici birşeylerle dur.tabi seksi gecelik falan demiyorum.mesela mini etek şort,güzel bir elbise gibi.sürekli hoş görün.dediğim gibi onu umursamadığını hayatından memnun olduğunu hissettir.biraz kıskandırmaya da çalışabilirsin.tabi abartmadan.eşinin neleri kıskanabileceğine bağlı.bunları hiç çizgini bozmadan uygularsan herşey yeniden yoluna girebilir.uygula girdiğini göreceksin. bununla bile yoluna girmiyorsa da eşin artık tamamen senden geçmiş demektir yapacak birşey yok.ama bence eşinde sadece sana alışma,senin ona olan ilgisinden emin olup umursamama durumu var.senin değiştiğini ,senin sevgini kaybedebileceğini bir hissetsin gör bak nasıl değişiyor.

Ben de başlıycam böyle aşkın ızdırabına:)
İki gecedir yatak odasına geliyor bakalım kendini ne kadar sıkabilecek??
Ben de katılıyorum iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dekse bu evlilik beni her halimle sevmeli
Ha benim bakımlı olmamı istiyorsa karıcım kızı ben oyalarım sen git bir kuaföre havan değişsin demeli
Çünkü ben ilk evlendiğimizde onun giyim stilini hiç beğenmiyprdum özel günlerde aldığım hediyelerle güzel ve şık giyinen bir adam yaptım onu
Aman ne bileyimmmm

Ben zaten pek umursamıyum artık, düşündüm de iş olacağına varır...
Sürekli bu evlilikte toparlayan, aksak yönleri gören, ikaz veren taraf benim..
Şimdi bebekten dolayı ve tabi 3 yıllık evliikten sonra iş ev bebek üçgeninde fazlasıyla hırpalanan ve bu defa toparlanması gereken benim
Mutlu edilmeyi hiç bu kadar haketmemiştim, KENDİSİ BİLİR ..

Doğru diyorsun kendim için süslenmeliyim...sürekli pijamayla gezen bi tip de değilim...
Dışarı çıktığımızda ki hafta 2- 3 en az çıkıyoruz zaten o dediklerini fazlasıyla yapıyorum
Ama sanırım şuan ücrretsiz izinde olduğumdan eskisi gibi her gün taranıp kuşanıp gezemiyorum...

Seni biraz daha gülümseteyim inanmazsın ama iç kazağı da giyiyorohaoldumsmileohaoldumsmile:1shok:

olumunekankayizsmile
aynen öyle canım....
Sanırım hepsi aynı bunların, o yüzden takmamak, umursamamak gerek...
Ama şu vibratör alma fikri bence de ona güzel bi ders olurdu.... alsanaalsanasmile

sebep nedir anlayamadım.doğum sonrası erkeğin kadını artık bi kadın değilde bi anne gibi görmeside olabilir..seks objesi göğüsler mesela..artık bebeğiniz beslenme kaynağı..alınan kilolar..kadının kendini salması kadın tarafından çok anne tarafının ağır basması sebepler olabilir ama bunlarıda kendi kafasında itmeli ve düşünmemeli eşin..umarım düzelir aranız..

evet, doğru diyosun.. bunlar neden olabilir ama OLMAMALI! sanki kadın kendi için doğuruyor bebeği. çok sinir oldum Şuraya da yazıyorum bi gün kısmet olur da bi çocuk doğurursam vericem babasının kucağına o baksın, altını da değiştirsin, gazını da çıkartsın. ben de sadece sevmek için alıcam.

O dediklerin 6 aydan sonra belki olur da şeker ilk 6 ay anne kokusuna muhtaç bebişler:)
Çirkin ördeğim en iyi antidepresandan bile daha etkili bir ilaç:)

olumunekankayizsmile
aynen öyle canım....
Sanırım hepsi aynı bunların, o yüzden takmamak, umursamamak gerek...
Ama şu vibratör alma fikri bence de ona güzel bi ders olurdu.... alsanaalsanasmile

VİBRATÖR iyi fikirmiş hakkaten almışken modelli bişi aliim baridelikafadulden:teytey:

Ben gerçekten merak ediyorum.
Bu sıkıntı sadece hamilelikle beraber ve doğum yaptıktan sonra mı oldu.
Hamile kalmadan önce de sıkıntılar var mıydı.
Psikolojide de bunun yeri vardır mutlaka ama bana çok tuhaf geliyor, kadının doğum yapmış olmasının yatağını ayıracak kadar bir seviyeye getirmesi.

Hamileliğimin son ayında bile daha aktiftik:) Ne bileyim hele hamileliğimden önce haftada 2den aşağı hiç düşmezdi...
Umarım geçicidir, çünkü hani benimde başıma vurmasından korkuyorumkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…