Arkadaşlar 8 aylık bir kızım var.Kızım ilk doğduğunda gece onu sallarken bile bana sarılan benimle birlikte olan kocam son 4 aydır kanepede tv karşısında uyuyor.Ayda 1den fazla seks yapmadığımızı söylememe gerek yok.Tvde klip izleyip kendi ihtiyacını görüyor.Benimle birlikte olduğu zamanlarda da bunu istekle değil görev ve mecburiyet için yaptığını hissediyorum. Önceleri iş stresi diye kondurmasam da KOCAM BENDEN TAMAMEN SOĞUDU.
Dün alakasız bir konuda ona hak vermediğim için arka planda kalan asıl düşüncesini ağzından kaçırdı.''BENDEN UZAK OL DA BAŞKA BıRŞEY ıSTEMıYORUM''
Ben de beni istemediğinin farkındayım.Beni istemeyeni ben hiç istemem.Bence de birbirimizden uzak duralım dedim.Benimle mecburiyetten birlikte olan bir erkekğe ihtiyacım yok.Senin yaptığını ben de yapabilirim.ıstediğin yerde uyu dedim.Salona geçip tv izledim.
Hiçbirşey söylemedi, battaniyeyi getirdi ve kanepeyi açıp orda uyudu.Sabah kahvaltı yapmadı.
Mutsuz ve sevgisiz yaşamak istemiyorum.Ama kızımı da düşünüyorum
Ne demekmiş bebeğin uyanmalarından rahatsız olması?
Birincisi o bebek onun da evladı.
İkincisi bu kadının canı yok mu tek başına gidip rahat rahat uyuyacak salonda, sonra da babayım ben diye geçinecek?
Yok yaa!
Sebep buysa çok çirkin.
Kilo ya da bakımsızlıksa daha da çirkin!
Çünkü bu kadın onun karısı.
İyi günde kötü günde yanında olmayacaksa, kocayım diye de geçinmesin.
Yaa çok sinirlendim arkadaşım, otur konuş neymiş derdi anlatsın açık açık!
Gündüz arkadaş, gece yabancı!
Bu ne yaa, başlarım böyle aşkın ızdırabına!!!
bence konuşma.bana işe yaramıycak gibi geliyor.umursamıyormuş gibi davran,evde dikkat çekici birşeylerle dur.tabi seksi gecelik falan demiyorum.mesela mini etek şort,güzel bir elbise gibi.sürekli hoş görün.dediğim gibi onu umursamadığını hayatından memnun olduğunu hissettir.biraz kıskandırmaya da çalışabilirsin.tabi abartmadan.eşinin neleri kıskanabileceğine bağlı.bunları hiç çizgini bozmadan uygularsan herşey yeniden yoluna girebilir.uygula girdiğini göreceksin. bununla bile yoluna girmiyorsa da eşin artık tamamen senden geçmiş demektir yapacak birşey yok.ama bence eşinde sadece sana alışma,senin ona olan ilgisinden emin olup umursamama durumu var.senin değiştiğini ,senin sevgini kaybedebileceğini bir hissetsin gör bak nasıl değişiyor.
nedeni süslenmemeniz olabilirmi ?
Yani $öyle bir gercek varki erkekler paspal kadinlardan hoslanmaz.
Dush almak dislerini fircalamak herzaman yeterli olmaz.
Bebekle nasil oluyor, insanin hicmi vakti kalmiyor bilmiyorum ama,
10 saniye hemen bir rimel sürmek, biraz sürmek cekmek ruj allik sürmek, okadarda vakit alan bisey degil.
Üstüne güzel bi elbise giyivermek cok vakit alan bisey degil.
Erkekler cok bencil bunu cok iyi biliyorum, Kendileri göbekli bakimsiz dolasabiliyor ama eslerinden bu özeni bekliyorlar..
Insan bence kendi icin süslenmeli, bunun birazda olsa faydasini göreceginizden eminim. Kendiniz icin süslenin :asigim:
"Ve kış boyu ayağında yeşil potur ve atletle evde dolaşan bir adamı ben 4 senedir çekici buluyorum "
Canım benim bu cümlen beni gülümsetti, yerim seni ben
Bu nankör kadir kıymet bilmez erkekleri biz her halleriyle seviyoruzda, onlar bizi kilolu olunca sevmeyeceklerse -ki onun çocuğunu doğururken alınıyo o kilolarda- hiiiiç sevmesinler diyesim geliyo...
Umarım eşin geçici bi bunalım evresindedir, dediğin gibi iş yoğunluğundandır, arada bir olur onlara öyle malesefinşallah geçici birşeydir ve düzelir ortada bir çocuk var çünkü. Sen biraz daha sabırlı olmaya çalış
Ben zaten pek umursamıyum artık, düşündüm de iş olacağına varır...
Sürekli bu evlilikte toparlayan, aksak yönleri gören, ikaz veren taraf benim..
Şimdi bebekten dolayı ve tabi 3 yıllık evliikten sonra iş ev bebek üçgeninde fazlasıyla hırpalanan ve bu defa toparlanması gereken benim
Mutlu edilmeyi hiç bu kadar haketmemiştim, KENDİSİ BİLİR ..
sebep nedir anlayamadım.doğum sonrası erkeğin kadını artık bi kadın değilde bi anne gibi görmeside olabilir..seks objesi göğüsler mesela..artık bebeğiniz beslenme kaynağı..alınan kilolar..kadının kendini salması kadın tarafından çok anne tarafının ağır basması sebepler olabilir ama bunlarıda kendi kafasında itmeli ve düşünmemeli eşin..umarım düzelir aranız..
evet, doğru diyosun.. bunlar neden olabilir ama OLMAMALI! sanki kadın kendi için doğuruyor bebeği. çok sinir oldum Şuraya da yazıyorum bi gün kısmet olur da bi çocuk doğurursam vericem babasının kucağına o baksın, altını da değiştirsin, gazını da çıkartsın. ben de sadece sevmek için alıcam.
olumunekankayizsmile
aynen öyle canım....
Sanırım hepsi aynı bunların, o yüzden takmamak, umursamamak gerek...
Ama şu vibratör alma fikri bence de ona güzel bi ders olurdu.... alsanaalsanasmile
Ben gerçekten merak ediyorum.
Bu sıkıntı sadece hamilelikle beraber ve doğum yaptıktan sonra mı oldu.
Hamile kalmadan önce de sıkıntılar var mıydı.
Psikolojide de bunun yeri vardır mutlaka ama bana çok tuhaf geliyor, kadının doğum yapmış olmasının yatağını ayıracak kadar bir seviyeye getirmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?