- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
Yok yahu olur mu öyle şey.dolastiginiz sayfalar esinizin pc sinin ve o wife bagli telinin gecmisindede cikiyor ayni ip yi kullandigi icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yahu olur mu öyle şey.dolastiginiz sayfalar esinizin pc sinin ve o wife bagli telinin gecmisindede cikiyor ayni ip yi kullandigi icin
Eee sonuçu değiştirmedi ki bu durum iki taraf için de bu sebepten tartışmanın saçmalığını değiştirmedi sizce de öyle değil mi neyi anlatmaya çalıştığınızOlay biraz kısa yazılmış olayın başını ve sonunda ben yazayım
Haftasonu ablasının evini yerleştirmek için başka bir ile eşi bir iki etmeden götürmüş orda bu olay yaşanıyor devamında ablası acil işi olduğundan çocuğu kendi evlerine götürmelerini istiyor adam tmm diyor çocuk ablasının telefonu istiyor ablası telefonu veriyor gitsin diye gelip kocasının telefonunu istiyor adam bir iki etmeyip hattını alıp telefonu veriyor yolda çocuk aynı ilde başka bir akrabaya gidecem diye tuttürüyor adam tmm deyip gece götürürken yolu bile kaybetip çocuğu bırakıyor tabi adam sinir küpü olmuş kadına annesinin yanında navigasyonla ilgili kaybolduğu an kızmış kadın şimdi o an kızdı diye adama küsmuş adam eşine küsmemiş düşünün durumu
bizim pc de esimin google hesabi acik ama ben pc den ne zaman gevmise girsem dolastigim butun sayfalar cikiyor hergun o stresle gecmisi siliyorum esim gelincede telefon internetine baglaniyorum nasil cikiyo bi ip den degilse kurtarin benide bu strestenYok yahu.
Aynı pc kullansa geçmişten görür, aynı google hesabı açıksa da google aramalarından görür.
Aynı wi-fi ile alakası yok.
Öyle olsa aynı iş yerinde yada cafelerde herkes herkesi görürdü.
Amaninnn![]()
bizim pc de esimin google hesabi acik ama ben pc den ne zaman gevmise girsem dolastigim butun sayfalar cikiyor hergun o stresle gecmisi siliyorum esim gelincede telefon internetine baglaniyorum nasil cikiyo bi ip den degilse kurtarin benide bu stresten![]()
valla bacim bizim evde oluyor nasil oluyor bende bilmiyorum ozaman ben ıp den diye dusunmustumYok yahu olur mu öyle şey.
Wifiyle görünmez rahat olun.benim tel den wifi ye bağlanıyorum bilgisayar kullanmıyorum o gözükür mü.ve gözüküyorsa nasıl engel olabiliriz
Telefonunda eşinin mail adresi mi var yoksabizim pc de esimin google hesabi acik ama ben pc den ne zaman gevmise girsem dolastigim butun sayfalar cikiyor hergun o stresle gecmisi siliyorum esim gelincede telefon internetine baglaniyorum nasil cikiyo bi ip den degilse kurtarin benide bu stresten![]()
Sizin telefonda da esinizin google hesabi aciksa olur ancak bu.bizim pc de esimin google hesabi acik ama ben pc den ne zaman gevmise girsem dolastigim butun sayfalar cikiyor hergun o stresle gecmisi siliyorum esim gelincede telefon internetine baglaniyorum nasil cikiyo bi ip den degilse kurtarin benide bu stresten![]()
Bunlar kari koca ablasina yardim icin gidiyorlar. Ablasinin acil isi cikiyor. Diyor ki cocugu alin size goturun. Tamam diyorlar. Cocuk annesinin telefonunu istiyor. Annesi veriyor. Annesi de eniste beyden telefon istiyor. Eniste Bey de sim kartini cikarip ablaya veriyor ve yolculuga cikiyorlar cocukla beraber. Cocuk yolda baska bir ailenin yanina gidicem diye tutturuyor. Eniste Bey oraya giderken kayboluyor. Sinirleniyor ve esine kiziyor kaybolduklari icin. Esi de o yuzden küsüyor ama eniste bey kusmuyor aslinda. Ay dogru mu anlamisim acaba![]()
ay benim eski telimi kullaniyo format atmistim ama benim butun sifrelerim aynidir acabildimi acabaTelefonunda eşinin mail adresi mi var yoksa![]()
yok ben onun hesabini hic acmadim telimdenSizin telefonda da esinizin google hesabi aciksa olur ancak bu.
Sizin mail adresiniz açıktır yada sizde onunki özellikle chrome kullanıyorsanız olabiliray benim eski telimi kullaniyo format atmistim ama benim butun sifrelerim aynidir acabildimi acaba
evet chrome kullaniyoruz kesin benim mailim acik ondaSizin mail adresiniz açıktır yada sizde onunki özellikle chrome kullanıyorsanız olabilir
O zaman şifre değiştirme zamanın gelmişevet chrome kullaniyoruz kesin benim mailim acik onda
Bir evlilik kurtulduevet chrome kullaniyoruz kesin benim mailim acik onda
ayyy kiz rezil oldum resmenO zaman şifre değiştirme zamanın gelmiş![]()
aman yok kiz burda ne yaziyosam aynilarini onada soylerim ben farkli bisey yok yani hergun duydugu seylerBir evlilik kurtuldu![]()
Sen bi an önce değiştir şifreni fazla uyanık çıktı eşin benimki hayatta bilmez bunlarıayyy kiz rezil oldum resmenkameralara el sallayarak kocama sesleniyorum vay uckagitci vay
![]()