• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla anlasmiyoruz :(

Teşekkür ederim dediginiz siteye de girdim ama birşey anlamadım:KK1:

kim anlaşıyorki şekerim..alttan al ..oğlun için..boşansan bir daha evleneceksin sanki alacağın bu koca çokmu iyi olacak..belkide bunu aratır..psikiyatriste git..doktora sanki sen sinirliymişsin gibi aslında kocanın yaptıklarını davranışlarını sen yapıyormuşsun gibi anlat..sana sakinleştirici ilaç verir..onu kocanın yemeğine çayına suyuna kat içir ..doktora direk kocam sorunlu desen o gelsin der..kocanda bunu kabul etmeyecektir..
ama bu suç unsuru. bir insanın içtiğine ilaç katmak çok tehlikeli.
lütfen böyler önerilerde bulunmayın. üstelik suçtur bu. hapise kadar gider. ayrıca o ilacın bir komplikasyonu olur verilene. ölür. başınız derde girer.

lütfen böyler önerilerde bulunmayın. üstelik suçtur bu. hapise kadar gider. ayrıca o ilacın bir komplikasyonu olur verilene. ölür. başınız derde girer.

Oky suc ama bunu cogu kadin yapiyor. Annem dahil. Bitkisel zararsiz yan etkisiz olanlardan tercih edicen ama yoksa valla cok tehlikeli.

Aslında hep kocaları değiştirmeye çalışıyoruz,hiç kendimize bakmıyoruz... Bakın eşinizinde sizde begenmedği eleştirdiği şeyler varmış ,belki onun davranışlarının nedenide sizde begenmediği şeyler ,belki oda size kendinizi değiştirmeniz için mesajlar veriyor belki agresifliğinin nedeni sizsiniz.Yaşınızda küçük müş belkide bu yüzden onun istediği olgunlukta olamiyorsunuzdur
Acaba, İkinizde birbirinizde değişmesini istediğiniz alışkanlıklarınızı, huylarınızı yazsanız ,sonra oturup neleri değiştirebileceğinize ,ilişkinize nasıl faydalı olabileceğine baksanız..Yada birbirinizi olduğu gibi kabullenseniz diyecğim bende..

Birlikte içilmeyecek ilaçlar olabilir.. Adam bilmeden gün içerisinde içebilir, yada ilaçtan sonra alkol alınmaması gerekir. Adam alkol alabilir. Çok tehlikeli işler...

Ailesndn yetrnce kazk yiyor ama bnlar hosuna qidyr aylqmzn hepsini onlara harcyr en bzdn bsy eksk etmz asla ama onlardn da eksik etmz o kdr uzk olmamza raqmn sürekli ordyz daralyrm artk birbrmzle doqru düzgün knsmyz asla canm ddqmizi hic hatrlmyrm inann yasama sewncm kalmdi
Hic farksiz ayni durumdayizzzzz..... Benim yas 25 esimin 32. Biz de ayligi onun ailesine harciyoruz biz de anlasamiyiruz biz de gorucu usulu evlendik biz de hep tartisiyoruz konusamiyoruz cogu zaman biz de 2 yillik evliyiz ve bizimki de bir bebegimiz var... Cozum bulamadim henuz..daha dun aksam Yine tartistik Yine bosanma laflari etti.. bosanmiyo ama lafini ediyo hep... Karakter catismasi var sanirim bizde de sizde de

Birlikte içilmeyecek ilaçlar olabilir.. Adam bilmeden gün içerisinde içebilir, yada ilaçtan sonra alkol alınmaması gerekir. Adam alkol alabilir. Çok tehlikeli işler...
birde adam polis memuru. silah taşıyor,araba kullanıyor. o ilaçları aldığında düşünsenize ,hem kendine hem etrafınada zarar verebilir. bir öneri verirken suçmu ,o kişiye yan etki yaparmı,zarar verirmi,verdirirmi etrafına diye düşünmek gerek

Bizim kadinlarimizin sevgi anlayisi cok degisik.
Al iste bir kocam hayatima s.ciyo ama aslinda beni cok seviyor vakasi daha.
Kardeslerim, bacilarim aklinizi basiniza alin gercek sevgi bu degil, siz cok yanlis gelmissiniz.

Veterinerden at sakinlestiricisi temin edin, Eşinizin kilosuna uygun bir miktar belirleyip cayina, çorbasına, pogacasina falan koyun. Baktınız ise yaramiyor dozu arttirin, gebersin gitsin. Bana da bir sinir geldi aniden.
Puhahaha su forum hayatimda en icten kahkahayi bu yoruma attim.:rolleyes:

Oky suc ama bunu cogu kadin yapiyor. Annem dahil. Bitkisel zararsiz yan etkisiz olanlardan tercih edicen ama yoksa valla cok tehlikeli.
kim onu ayıracak. her bitkisel ilaç herkese iyide gelmez. doktorlar bille bas bas bağırıyor. bir arkadaşınızın önerdiği hiçbir ilacı almayın diyeki,bu sakinleştirici ilaç. doktoruda suça alet ediyor resmen. ona git,sinirli taklidi yap,ilaç yazsın.
ayrıca en önemlisi annende yanlış . bu suç.
her kadın yapmıyor bunu üstelik

kim onu ayıracak. her bitkisel ilaç herkese iyide gelmez. doktorlar bille bas bas bağırıyor. bir arkadaşınızın önerdiği hiçbir ilacı almayın diyeki,bu sakinleştirici ilaç. doktoruda suça alet ediyor resmen. ona git,sinirli taklidi yap,ilaç yaz.
ayrıca en önemlisi annende yanlış . bu suç.
her kadın yapmıyor bunu üstelik

Babamin raporlu sinir ilaclari var annem onlari veriyor. Cunku ic deyince icmiyor siz icin siz hastasiniz der :))) Ama babam doktora gitmeden ilaclarini almadan oonce de eczanede recetesiz satilan bitkisel bi surubu yemegine atardi. Hem de suc ortagi eczaci arkadasiydi. Akli o vermisti anneme. Kadin da ayni taktikleri uyguluyodu. Ben de hayretlerle izliyorum valla.

Bu arada doktoru kandirmak cok yanlis. Dra esim sinirli ne yapsak seklinde soylese bari :D

Defalarca konstk herseye sinirlenio bnm hicbrseyimi beqnmio sewdiqini söylüyo ama bnde artk tiksindm yani kaldrmyrm ewn tek kzydm 5 erkk war bnm dsmda bbm bna cok dskndr o yzdn kocmn yaptklari zoruma qidio

konuşurken konu çözülmeden mi kapanıyor? ayrıca. eşiniz sizde hoşlnamdiği yada sizden görmek istediği davranışları size söylüyor da siz yapmıyorsanız sizde de düzelmesi gerekenler elbet vardır derim. birbirinizi anlamaya gidin. o ne istiyorsa harfiyen yapmayı deneyin düşmanın değil ya hayat arkadaşın. oda inanıyorum dank edecektir çünkü sinirlenecek bişe kalmayacaktır. herşey karşılıklıdır. sinirlendiği şeyleri düzeltmeyi denediniz mi hiç?

Son düzenleme:
Babamin raporlu sinir ilaclari var annem onlari veriyor. Cunku ic deyince icmiyor siz icin siz hastasiniz der :))) Ama babam doktora gitmeden ilaclarini almadan oonce de eczanede recetesiz satilan bitkisel bi surubu yemegine atardi. Hem de suc ortagi eczaci arkadasiydi. Akli o vermisti anneme. Kadin da ayni taktikleri uyguluyodu. Ben de hayretlerle izliyorum valla.

Bu arada doktoru kandirmak cok yanlis. Dra esim sinirli ne yapsak seklinde soylese bari :D
raporlu doktorun verdiği ilaçtan bahsediyorsun sen.
bu öyle değilki.

en önemliside bir insanın haberi olmadan içeceğine ilaç katmak suçtur. bunuda gözardı etmemek lazım.
eczacıda iyiymiş,babana birşey olsa sorumluluğu alacakmıydı bakalım.
bunlar tehlikeli sular.

Back
X