Kocamla aramız iyi ama kv görümce

Şikayetler hep kv görümce ile ilgili.Esin pasifse bir süre annenin evinde kal.Baktin düzelmiyor o zaman boşanmayı düşün.

Yanlış anlamayın da öz annesinin evine istediği gibi gider kalır görümce , gelin aman rahatsız olmasın denmez. Siz Kv evinde yaşıyorsunuz. Bunu kabul etmeyecektiniz. Ev sizin değil kızı da torunu da gelir gürültü de yaparlar.
Ha ben de çok rahatsız olurum kalabalıktan o yüzden gerekirse evlenmem yine de yaşamam

Atanmadan evlenmek,kv ile birlikte oturmak,ev açmayan tiynetsiz adamların peşinde harap olmak,o kadar değeriniz yok ki adam uğraş vermiyor" fazlasını bekleme" ederin bu diyor ama sonuç aynı evlilikte hep fedakar olması gereken herşeyi sineye çeken aşk dilenen ,umut eden kadın yazık.......

Neden birlikte oturuyorsunuz ki? Eğer ömür boyu oturacaksınız çekilmez, eşiniz de aynı kafaysa hiç çekilmez boşanmak olur çözüm. Zaten eşiniz de pek sizi sallıyor gibi değil

Adam gitme dememiş kararını sen ver demiş. Adama göre ha kalmışsın ha gitmiş . Bence tükürdüğünü yalama. Geri dönersen nasıl olsa dönüyor diye her tartışmada kovar

Nerden baksanız elinizde kalıyor, çok haklısınız. En üzücüsü eşinizin bunları normal görüp şu aşamada adım atmaması hakkınızda hayırlısı olsun

Farklı eve çıkın diyeceğim ama eşinizin onu da kabul edeceğini sanmıyorum. Ev üstüne ev olmaz derler, kimse o durumlara maruz kalmasın insaAllah.
Eşiniz de çaba görsem çift terapisi önerirdim ama maalesef o çabalamazken geri dönerseniz kat ve kat büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz, nasil olsa geliyor dayaniyor derler. İyi yanindan bakin aileniz destek oluyor bu sizi guclendirsin ve pasif görünmeyin

Ya okumuş insansınız ne diye ev içine gittiniz ki yazık değilmi size , hele ki atanmak istiyorsun ,o kaynana görümce sana rahat verirmi canım ya sen oturup ders çalışcan ,onlarda kurt kaynıyacak içten içe . Senin oturup ders çalışman göze batacak ,görümce bir tabağı yıkasa bile hep söylencek . Ben iş yapıyorum evdeki gelin ders çalışıyor diye ayy yazarken darlandım kusura bakma ama yol yakınken boşan gitsin . Annen iyiki seni geri göndermemiş ki kimse evladını yerden bulmamış seni savunmayan erkekten sana hayır gelmez

Görümce evli madem, niye haftada dört gün gelip orada yatılı kalıyorlar? O esnada kocası nerere oluyor?

Bir de başlıkta kocamla aramız iyi demişsiniz. Bu mu iyi haliniz?

Konu her yerden dökülüyor. Daha işin gücün yok ne acelen vardı ya 23 yaşında evlendin? Bir de hangi akla hizmet kayınvalideyle aynı evde yaşıyorsun, evin yok kendine ait. Kocan desen kendine ait karakteri olmayan bir adam.
Hala kayınvalidem hiçbir şey yapmadı diyosun. Sen kocanla evlisin fark etmedin sanırım?

Güzel kızım sen evlenmeden önce bir Allah'ın kulu sana yapma etme demedi mi? Sen ateşe atlamışsın, çıkabilmenin tek yolu anne evine dönüp ders çalışıp atanman.

Keşke yazdıklarınız bu kadar doğru olmasaydı..

Şöyle bir adamla aranız nasıl iyi olabiliyor? Annesinin ağzına bakan böyle oğlan çocuklarına nasıl saygı duyup koca diye yanınızda tutabiliyorsunuz anlamıyorum.
Ayrı eve çıksanız da değişmez böyle bir ana kuzusu. Boşa harcayacak yıllarım var diyorsanız devam edin.

Eşim ayrı eve çıkarsak bile gelip gitmenin sürekli olacağını,ve onun ailesine kaç kere gidilerse benim ailemede o kadar gidilebileceğini söylüyor
Öyle saçmalık mı olur, evlenmeseymiş o zaman, daha arada köprü olmayı beceremiyor dengeyi kuramıyor, böyle olmaz açıkçası, böyle ilerlemez, karar sizin.

Zaten kız çocukları anne sahip çıkmayınca daha çok eziliyor kaynana biliyor seni kollayan yok , istediği ip te oynamış ,kendin mücadele edeceksin ,çoğu sahipsiz bırakılan kızların anneleri çok cahil ,
İki laf söyleyemiyorlar damatlarına ben damatımı köşeye çekip doğumdan önce kulağını çekip kızdım benim kızım
Doğum esnasında sana bağıra bilir , annenle tartışa bilir onun özel durumu var hem anneni hem kızımı idare edeceksin kızımı annene ezdirmiyeceksin dedim ,keşke bunu bütün anneler yapsa aynen eşimde damadı köşeye çekip kesinlikle kızım üzmeyeceksin demiş kızımı bunu kız aileleri yapması şart

KAMU SPOTU/ Kabile halinde yaşamayın. /KAMU SPOTU SONA ERDİ

Benim ailem yapmadı tam tersi eşimi savundular....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…