Kocamla ben enayi miyiz?

Biz de geri vermeden geri verdik😂 her ay başımızı yediler bileziklerin borcunu ödüyoruz sıkıştık diye o zaman bileziklerin yarı parası kadar bir miktarı taksit taksit koparmayı başardılar bizden. Sonra da orda burda övündüler

Biz de geri vermeden geri verdik😂 her ay başımızı yediler bileziklerin borcunu ödüyoruz sıkıştık diye o zaman bileziklerin yarı parası kadar bir miktarı taksit taksit koparmayı başardılar bizden. Sonra da orda burda övündüler
KV kp put gelin in

sen zaten kayinvalidene tepkiyi vermişsin...
haklısın demiş de buradaki neyi danişmak istedin onu anlamadim:)
derde benzetemedim..vermeyecegini biliyorum.
Diger yorumlardan bir kaç tane okuyun daha anlaşılır olablir

Ben de nişanlıyken elti hanımın düğün takılarının borcunu ödediğimden şüpheleniyorum ama emin olmadığım için günah almak istemiyorum. Bir de bu kadar yapmış olamazlar herhalde diyorum. Yani çok da şaşırmamak lazım

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.

Merhaba , ben üç yıllık evliyim bir de bir buçuk yaşında oğlum var .
Kayınvalideler ve kendi annemlerden uzakta başka şehirde yaşıyoruz.
Düğünü eşim kendisi yaptı benim ailemde üzerine düşenleri maddi olarak yaptılar . KV düğünde taktiği bilezikleri bizden geri istiyor diğer oğlu evlendiğinde ona takmak için. Bazı akrabalar bile biliyor bunu hatta demişler ki kıza kıl gibi kolye taktınız kepaze gibi bir de taktiginiz bilezikleri mı istiyosunuz. Ben de kv ile bunu bu yaz konuştum haklısın dogrusun diyebildi sadece.. ama gün gelirde bu konu açılırsa ne olur bilemem ben bileziklerde değilim bı insan oglunu böyle yer mi ya evlat ayırımı yapio resmen. Ve bu bilezikler geri ödeneceği zaman eşim değil ben çalışıyor olacağım evlenip üstüne para vercem bı de şaka gibi .. biz enayi miyiz..

Vermeyeceksin o kadar. Olur mu öyle şey ya... Ne aileler var ya Rabbim.. Sen kızlarımızı bu ailelerden uzak tut...

Aaaaahhhahhhaaaaa demeyin yaaaaa:KK70:
Hepimiz sollandik arkadaslar,Nasreddin hocanin salvar cepken hikayesine dönmüş sizin yaaa:))
Hoca dukkana girmiş,bir cepken istemiş,incelemiş,sonra salvar istemiş,ona da bakmış.
Demis ki tamam bu iyi,almis çıkıyormuş.
Dukkan sahibi demis ki,hani salvarin parasi?
Onu cepkenin yerine aldım demiş hoca.
Ee onun parasini vermemistin ki deyince,adam sen delirdin mi,niye vereyim ki parasini,zaten tezgahin üzerinde ya işte demiş,salvarla cikmis gitmiş:))
işte bizde de durum böyle:kızgın:

Vermeyin.
bende böyle bir durumla karşılaştım sayılır.sizinki dürüstmüş yine baştan istemiş.
bizimkiler taksit taksit yalan dolanla kopararak. ne koparsak kar modunla istediler ve düğünü de tamamen eski kocam yapmıştı.
biraz küçük altın feda ettim. arabasının döşeme yaptırmasında yardım ettim.anasının evine doğalgaz yaptırttım kombi aldım(sorsan ben beş kuruş vermezmişim). de baktım doyan yok.
şuan boşanmaya uğraşıyoruz.Ama sebebi sorsan anneme burun kıvırdı.
boşanma dilekçesi cevabında da benden tazminat istemiş bunun için

Back
X