Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bileziklerde değilim demişsiniz yanlışKonuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.
Merhaba , ben üç yıllık evliyim bir de bir buçuk yaşında oğlum var .
Kayınvalideler ve kendi annemlerden uzakta başka şehirde yaşıyoruz.
Düğünü eşim kendisi yaptı benim ailemde üzerine düşenleri maddi olarak yaptılar . KV düğünde taktiği bilezikleri bizden geri istiyor diğer oğlu evlendiğinde ona takmak için. Bazı akrabalar bile biliyor bunu hatta demişler ki kıza kıl gibi kolye taktınız kepaze gibi bir de taktiginiz bilezikleri mı istiyosunuz. Ben de kv ile bunu bu yaz konuştum haklısın dogrusun diyebildi sadece.. ama gün gelirde bu konu açılırsa ne olur bilemem ben bileziklerde değilim bı insan oglunu böyle yer mi ya evlat ayırımı yapio resmen. Ve bu bilezikler geri ödeneceği zaman eşim değil ben çalışıyor olacağım evlenip üstüne para vercem bı de şaka gibi .. biz enayi miyiz..
Altin azdi zaten fakat cok fazla hediye ve epey para olmustu.Hepimiz konu sahibiyiz bı yaşanmışlığımız oluyor dimi.
Şöyle bi de bı konu var, delimiyiz divanemiyiz bu duruma bizi getiriyorlar. Ben de valla hayatımda yapmadığım şeyleri yaptım o akşam. Hani öyle bı hale soktu ki beni en ince noktasına bile vurdum... Ki asla insanları ince noktaları ile vurmam. Ama rezil rezil şeyler yapıp bizim sakın durmamızı beklemesinler.
Almadı dimi altınları inanmıyorum dicem de kk da öyle şeyler okuyoruz ki inanıyorum.
Aaaaahhhahhhaaaaa demeyin yaaaaaay dur dur en en en enayisi biziz. düğünde eşim iki kaynıma da düğünde bize taksınlar diye bilezik aldı. düğünden sonra da tüm takıları satıp kaynımın aldığı dükkana koyduk. ne ortağız ne bişeyiz.3yıl geçti üstünden.ne diyeyim daha başka. attık deyin sattık deyin ama sakın vermeyin
Hmmm,ondan evladiyelik almis demek.Hayır çok kaliteli bi ürün gerçekten. O kadar kaliteli olduğu için herhalde bize llayık görmedi. Önce bi gös boyama ardından dilenci gibi isteme taktiği meşhurdur onun. Ama diğer oğlu evlenirken gelinine bunu aynen ileteceğim o zaman düşünsünler ayıbı falan hiç umrumda olmayacak
Ay vallahi pes billahi pes.Altin azdi zaten fakat cok fazla hediye ve epey para olmustu.
Zarfla sepete koyulan paralar icin,eh artik onlar da bizim olur yani,gelip giderken yenip iciliyor sonucta filan
İsin komigi esim bakiyordu büyük olcude evlerineVermedim tabi ki,bilezik aldim,gelinime takacagim nişanda:)
İnsanda biraz utanma olacak,olmayinca hersey mümkün...Ay vallahi pes billahi pes.
İnsan yeğeninin altınlarını göz koyarmı bunu da duyduk ya...
Benimkiler nikahamıza bi gelmişlerdi. Görünce şok geçirdim.
Bilinçli olarak kötülük yapıyorlar.
Evet, ablası ve dayısı dabileziği eşinizin yakasına mı taktıbir yaşıma daha girdim
Bunu bastan soyleselerdi , en son siz evlenirdiniz.KV düğünde taktiği bilezikleri bizden geri istiyor diğer oğlu evlendiğinde ona takmak için.
Onlara yemeğe giderken esinizin koluna taksaydiniz şıkır şıkırEvet, ablası ve dayısı da![]()
Bozdurup araba almıştık ama çok iyi fikirmiş yaaaOnlara yemeğe giderken esinizin koluna taksaydiniz şıkır şıkır![]()
Yok oyle yağma,kuyumcu geri bekliyorBunu bastan soyleselerdi , en son siz evlenirdiniz.Saka gibi gercekten.
![]()
E kimin yakasina takildiysa onundur:))Bozdurup araba almıştık ama çok iyi fikirmiş yaaa![]()