Kocamla ben enayi miyiz?

sen zaten kayinvalidene tepkiyi vermişsin...
haklısın demiş de buradaki neyi danişmak istedin onu anlamadim:)
derde benzetemedim..vermeyecegini biliyorum.

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.

Merhaba , ben üç yıllık evliyim bir de bir buçuk yaşında oğlum var .
Kayınvalideler ve kendi annemlerden uzakta başka şehirde yaşıyoruz.
Düğünü eşim kendisi yaptı benim ailemde üzerine düşenleri maddi olarak yaptılar . KV düğünde taktiği bilezikleri bizden geri istiyor diğer oğlu evlendiğinde ona takmak için. Bazı akrabalar bile biliyor bunu hatta demişler ki kıza kıl gibi kolye taktınız kepaze gibi bir de taktiginiz bilezikleri mı istiyosunuz. Ben de kv ile bunu bu yaz konuştum haklısın dogrusun diyebildi sadece.. ama gün gelirde bu konu açılırsa ne olur bilemem ben bileziklerde değilim bı insan oglunu böyle yer mi ya evlat ayırımı yapio resmen. Ve bu bilezikler geri ödeneceği zaman eşim değil ben çalışıyor olacağım evlenip üstüne para vercem bı de şaka gibi .. biz enayi miyiz..
Ben bileziklerde değilim demişsiniz yanlış
Bileziklerde olmalısınız çünkü sizin hakkınız onlar
Asla vermeyin

Hepimiz konu sahibiyiz bı yaşanmışlığımız oluyor dimi.
Şöyle bi de bı konu var, delimiyiz divanemiyiz bu duruma bizi getiriyorlar. Ben de valla hayatımda yapmadığım şeyleri yaptım o akşam. Hani öyle bı hale soktu ki beni en ince noktasına bile vurdum... Ki asla insanları ince noktaları ile vurmam. Ama rezil rezil şeyler yapıp bizim sakın durmamızı beklemesinler.
Almadı dimi altınları inanmıyorum dicem de kk da öyle şeyler okuyoruz ki inanıyorum.
Altin azdi zaten fakat cok fazla hediye ve epey para olmustu.
Zarfla sepete koyulan paralar icin,eh artik onlar da bizim olur yani,gelip giderken yenip iciliyor sonucta filan:KK53:
İsin komigi esim bakiyordu büyük olcude evlerine:KK70:Vermedim tabi ki,bilezik aldim,gelinime takacagim nişanda:)

ay dur dur en en en enayisi biziz. düğünde eşim iki kaynıma da düğünde bize taksınlar diye bilezik aldı. düğünden sonra da tüm takıları satıp kaynımın aldığı dükkana koyduk. ne ortağız ne bişeyiz.3yıl geçti üstünden.:KK11:ne diyeyim daha başka. attık deyin sattık deyin ama sakın vermeyin
Aaaaahhhahhhaaaaa demeyin yaaaaa:D
Hepimiz sollandik arkadaslar,Nasreddin hocanin salvar cepken hikayesine dönmüş sizin yaaa:))
Hoca dukkana girmiş,bir cepken istemiş,incelemiş,sonra salvar istemiş,ona da bakmış.
Demis ki tamam bu iyi,almis çıkıyormuş.
Dukkan sahibi demis ki,hani salvarin parasi?
Onu cepkenin yerine aldım demiş hoca.
Ee onun parasini vermemistin ki deyince,adam sen delirdin mi,niye vereyim ki parasini,zaten tezgahin üzerinde ya işte demiş,salvarla cikmis gitmiş:))

Hayır çok kaliteli bi ürün gerçekten. O kadar kaliteli olduğu için herhalde bize llayık görmedi. Önce bi gös boyama ardından dilenci gibi isteme taktiği meşhurdur onun. Ama diğer oğlu evlenirken gelinine bunu aynen ileteceğim o zaman düşünsünler ayıbı falan hiç umrumda olmayacak
Hmmm,ondan evladiyelik almis demek.
Hepsini onunla evlendirecek,Allah bilir magazaya iade de eder:D

Altin azdi zaten fakat cok fazla hediye ve epey para olmustu.
Zarfla sepete koyulan paralar icin,eh artik onlar da bizim olur yani,gelip giderken yenip iciliyor sonucta filan:KK53:
İsin komigi esim bakiyordu büyük olcude evlerine:KK70:Vermedim tabi ki,bilezik aldim,gelinime takacagim nişanda:)
Ay vallahi pes billahi pes.
İnsan yeğeninin altınlarını göz koyarmı bunu da duyduk ya...
Benimkiler nikahamıza bi gelmişlerdi. Görünce şok geçirdim.
Bilinçli olarak kötülük yapıyorlar.

Ay vallahi pes billahi pes.
İnsan yeğeninin altınlarını göz koyarmı bunu da duyduk ya...
Benimkiler nikahamıza bi gelmişlerdi. Görünce şok geçirdim.
Bilinçli olarak kötülük yapıyorlar.
İnsanda biraz utanma olacak,olmayinca hersey mümkün...

Verirseniz enayi olursunuz evet..

Takılar sizindir. Eşinizin bile söz hakkı yok o konuda..

Çok bunaltırlarsa vermem diyemiyorsanız "sattım bankaya vadeli yatırdım araba alacağım" falan deyin..

Aynısını benmki de yaptı
Neymiş doğal gaz dosetecekmis
Hatta bn bilezikleeimi alır diye Trabzon seti bozdurmustum yüzsüz onu da istemişti ama bn verdirtmedm eşimde onlar senin değil ne hakla istiyorsun diyince sustu kaldı hicbisey diyememisti iş ne sende ne kv de iş eşinde bitiyor o kapatacak kv nin ağzını.

Vermeyin bu kadar basit.
Zorla alacak hali yok sattım deyin, düğünde sana takılan senindir takmasalarmış:)

Keşke sahtesini takaydı bu daha hafif olurdu sanki sövmek gibi birşey😊

Back
X