Kocamla ben enayi miyiz?

Biz de geri vermeden geri verdik her ay başımızı yediler bileziklerin borcunu ödüyoruz sıkıştık diye o zaman bileziklerin yarı parası kadar bir miktarı taksit taksit koparmayı başardılar bizden. Sonra da orda burda övündüler

KV kp put gelin in

sen zaten kayinvalidene tepkiyi vermişsin...
haklısın demiş de buradaki neyi danişmak istedin onu anlamadim:)
derde benzetemedim..vermeyecegini biliyorum.
Diger yorumlardan bir kaç tane okuyun daha anlaşılır olablir

Ben de nişanlıyken elti hanımın düğün takılarının borcunu ödediğimden şüpheleniyorum ama emin olmadığım için günah almak istemiyorum. Bir de bu kadar yapmış olamazlar herhalde diyorum. Yani çok da şaşırmamak lazım

Vermeyeceksin o kadar. Olur mu öyle şey ya... Ne aileler var ya Rabbim.. Sen kızlarımızı bu ailelerden uzak tut...

işte bizde de durum böyle

Vermeyin.
bende böyle bir durumla karşılaştım sayılır.sizinki dürüstmüş yine baştan istemiş.
bizimkiler taksit taksit yalan dolanla kopararak. ne koparsak kar modunla istediler ve düğünü de tamamen eski kocam yapmıştı.
biraz küçük altın feda ettim. arabasının döşeme yaptırmasında yardım ettim.anasının evine doğalgaz yaptırttım kombi aldım(sorsan ben beş kuruş vermezmişim). de baktım doyan yok.
şuan boşanmaya uğraşıyoruz.Ama sebebi sorsan anneme burun kıvırdı.
boşanma dilekçesi cevabında da benden tazminat istemiş bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…