Çok haklısın birbirimizden uzağız işte sarılmayız öpmeyi aramıza bir uzaklık girdi sogukluk nedenleri vardı birazda benim bilerek yaptığım bir durumdu son zamanlarda aramızda bir çekim okdugunu dusunuyirum direk cinsellik istemiyirum dogumgununde soliycem ıste bunları duygularımı bazen aynı evdede uzak olabiliyor gördüğün gb uzakta olupta özlemek belki daha iyidir.ya böyle konular okuyunca çok üzülüyorum. iş nedeniyle eşimle uzun süredir ayrıyız. ne mutlu eşinizle çocuğunuzla birliktesiniz, kıymetini bilip sevginize yoğunlaşın. birinin gururu bırakıp ilk adımı atması gerekli sadece, siz adım atın eşinizde size 10 adım atar umarım. cinsellik dışındaki ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama genel olarak söyleyeceğim, hemen cinsellik yaşamaya odaklanmak yerine muhabbetinizi artırmaya çalışın. şu an hasta olması sizin için bir fırsat, hastalığıyla ilgili ona karşı sevginizi, şefkatinizi gösterebilirsiniz
Film benim tahminim yani delil görmedim artij ben adım aticam çok yorucu her iki taraf içinde çünkü istek var çok tuhaf bir durum inanın elimde değil hergün şunu yapacam diyorum yapamiyirumEşinize haksızlık yaptığınızı düşünüyorum. Anlatiminiza göre o adım atmaya çabalamış siz geri çevirmişsiniz. Adam da haklı olarak uzak duruyor. Film izleyerek rahatlamasini cok rahat kabullenmeniz beni çok şaşırttı. Büyü gibi bir bahane vicdanınızi rahatlatmak için sanırım. Eger bu bir büyüyse bunu bozmak sizin elinizde.