Kocamla birbirimize bir türlü yaklasamiyiruz

Aynı durumu ben de yaşadım. Biz de bi seneye yakın birlikte olmadık...tabi hamilelikle başlayan kırgunlıklar... karşılıklı adım atamadık. Şimdi düzeldik ama çok zor süreçlerden geçtik defalarca boşanma gündeme geldi. Eğer kocanızı seviyorsanız adımı atın...geri dönüş her zaman zordur.

Anlattıklarınıza göre bence sizinle birlikte aynı yatakta uyumak istiyor ama sizden çekiniyor, "Nerde yatayım" sorusu çok masumane geldi bana, istese hiç sormadan direkt diğer odada yatmaya devam edebilirdi, "Zaten hiç halim yok" diyerek aslında o amaçla sizin yanınızda uyumak istemediğini vurgulamak istemiş, ben hiç kötü birşey görmedim, sizden yakınlık bekliyor, sonuçta eşiniz ve evliliğinizi sürdürmek istiyorsunuz, neden günlerinizi hem kendinize hem ona zehir ediyorsunuz ki , bırakın size yakın olmasına izin verin, herşey gönlünüzce olur umarım

Arkadaşlar merhabalar, 3 yillik evliyim oğlum 1 yaşında ve dogumdan sonra biz hala birlikte olamadik.
Eşime olan kizgunliklarim vardı hamileyken Olan tartışmalar vs.bana soyledigi sözlerden dolayı ondan soğudum.
Birkere sarılmak istedi izin vermedim.
Araya mesafe koydim çocuk küçük olduğu için ayrı odalarda yattık en baştan.
Ama ben kendisine yat dmedim gece çalıştığı için uyuması gerekiyordu.
Çocukta gece uyanıyor ağlıyor kendisi dedi ben diğer odada kalsam olur mu diye.
Sanki 2 yabancı gibiyiz kizgunliklarim unuttum.
Artik istiyirum herşey düzelsin ilişkimiz çünkü bu şekilde cinsellik olmayınca ikimizde gergin oluyiruz mutsuz.
Ben öle bi mesafe koyduğum için kendiside yaklasamiuor.
Şuanda işi nedeniyle küçük koy gb bır yerdeyiz aldatma olmadigindan eminim işinde gücünde çocuğuyla ilgiki kendı halinde bir insandır evine bağlı.
Şöyle bir olay oldu,biz oglumla anneme gittik 15 günlüğüne tatil için.
Döndüğümde odasındaki yatagi toplamis bana sordu nerede yatayım. Diye.
O günde şansızlık o kadar hastaydim.ki ateşim var kotuydu yani tek yatmak istedim.
Hastayım sanada bulaşmasın dedim.
Ama istiyorsan gel yat dedim bana sole birşey soledi "zaten halim yok"dedı.
Oysa ki ben yat dmekle birşeyler yaparizi kastetmemistim.
Demek ki aklındaki bu dedim kendo kendime ben sadece yatağında yatabilirsin anlamında solemistim.
Yaklasamiyirum surekli birşey çıkıyor.
Sanki sogutma buyusu var yaklasamiuoruz birbirimize garip bir durum gerçekten anlamıyorum.
Çok uzak.kaldığımız için sanırım böyle bazen istediğini dusunuyirum.ama araya giren soğukluk sanırım. Oda çekiniyor.
Nasıl duzeltebilirim artık. Bu durumu.
1 sene mi? :KK57:

Bilemiyorum aldatma olmadığından eminim ama çok soğuttu birbirimizi ayrı yatmakta etkiliyorben ittim onu
Ananemin bi lafı var kocanla yatakları ayırırsan yatak arkadaşın seytan olur ayırmayın yatağınızı iyi olmaz seytan aranızı soğutur derdi. Öyle bişey olmuş demiyorum asla ama bi bildikleri var eskilerin. Eski güzel anılarınızı hatırlatın şu gün çok güzeldi değil mi tekrar gidelim mi yapalım mı gibi fotoğraf albümlerinize bakın düğün albümünüz olur telefondan eski fotolar olur arayı ısıtın Allah korusun çocuğunuz küçücük daha

Son durumunuzu merak ettim. İnşallah hersey gönlünüzce olmustur
Merhaba gittim eşimin yanına ayri yatiyiruz ya :)sasirdi beklemiyordu bişey konusucam dedim direk sarıldı öptü falan konuşmaya gerek kalmadı ben deddim. Bunun için gelmemistim konuşmak için gelmiştim diye oda cok özlemis ve aynı yani hissettiğim duygular sarıldığımda ona çok güzeldi artık dayanamadım mutlu son yani teşekkür ederim yardımlarınız için.

Merhaba gittim eşimin yanına ayri yatiyiruz ya :)sasirdi beklemiyordu bişey konusucam dedim direk sarıldı öptü falan konuşmaya gerek kalmadı ben deddim. Bunun için gelmemistim konuşmak için gelmiştim diye oda cok özlemis ve aynı yani hissettiğim duygular sarıldığımda ona çok güzeldi artık dayanamadım mutlu son yani teşekkür ederim yardımlarınız için.
KK'ca rahatladık :halay:
Artık uyuyabiliriz.açıkçası cinsel hayatınız bize bile dert olmuştu :-)
Umarım son darginliginiz,kirginliginiz artık adı neyse o olur.

Yemin ederim tam bir başak:KK49: bende küs oldugumda yanina gittiğimde uzandigimda anında ya anında sarılıyor. :dondurma: adınıza cok sevindim mutluluklar :) bunun icin gelmemistim konusmak icin geldim demenize koptum ama . Guruuuuuur:KK200: :) bir daha olmaz ins boyle seyler herkes yuvasinda mutlu olsun insallah

Bunun için gelmemistim konuşmak için gelmiştim...

Bu söz hiç doğru değil. Eşiniz iyi tolare etmiş sizi. Vallahi ben darlandım. Siz evlisiniz. Cinselliği arzulamak, istemek isteyen kişi olmak bu kadar mı kötü. Ne bileyim bilemiyorum.

Yemin ederim tam bir başak:KK49: bende küs oldugumda yanina gittiğimde uzandigimda anında ya anında sarılıyor. :dondurma: adınıza cok sevindim mutluluklar :) bunun icin gelmemistim konusmak icin geldim demenize koptum ama . Guruuuuuur:KK200: :) bir daha olmaz ins boyle seyler herkes yuvasinda mutlu olsun insallah
Başak Burcu erkeklerinin çoğu zaman gururdan aşkı kaçırdıklarını düşünüyorum. karşılarındaki de gururuna yeni dusuyorsa eger

Başak Burcu erkeklerinin çoğu zaman gururdan aşkı kaçırdıklarını düşünüyorum. karşılarındaki de gururuna yeni dusuyorsa eger
Evet öyleler zaten benim başımda bir tane var ve bence kibirliler de.O sessiz duruşlarının altında kim bilir ne fırtınalar kopuyor. Ben gururuma yenik düşünce aynı ev icinde 3 gün kusuz. Adım atınca ama hemen sarılıyor. Bu kadar iyi kalpte ne diye gurur :(

Nihayet.. Olması gereken de buydu zaten. İnşallah tekrarı olmaz. mutluluklarr

Back
X