- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi kalimero79
yok hayır ikizler değil
merak ettim burcu ne peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok hayır ikizler değil
merak ettim burcu ne peki?
canım, öncelikle temennim, allah yardımcın olsun. bence eşinn temel problemi babasından bu tarz görerek büyümüş olması(ben çok şanslıyım bu konuda çünkü benim k.v. kpederi çok ezer ve eşim de gelecekte bizim de aynı olacağımıza inanır). ikincisi sizzin aynı işyerinde olmanız. ben en son işime başladığımda eşimle aynı serviste gidebileceğim ve onun çalıştığı birime çok yakın olan bir birimde işe başlama ihtimali vardı, eşime keşke oraya atansam dediğimde bana saçmalama, olmaz öyle şey, başka yer olsun fln dediçok zoruma gitti benm ama erkekler sanırım işte de bir arada olunca bunalıyorlar.
bir de benden sana tavsiye; eşinden beklentilerini en aza indir. ondan bişey isteme, bekleme. çocukla ilgilenirken bile isteme, dara gir kendin bunal ama ondan bişey isteme, onla muhabbet etme, ne evde ne işte, uzak dur, sevdiğini saydığını tavırlarınla göster ama uzaklaş. ben uzun süren bunalımımızın ardından yaklaşık 3 ay bunu yaptım ve sonunda eşim bazı şeyleri anladı, benle konuşmak istedi kendiliğinden, onu sevip sevmediğimi sorgulamaya, ondan boşanabileceğim korkusuna kapıldı ve tavırlkarı değişti bana karşı. hatta daha bu sabah rüyasında ondan boşanmak istemişim fln, rüya görmüş sarıldı seni sevyrm dedi. kızım 2 yaşına yaklaştı ve son 1 senemiz azap gibi geçmişti, şimdi şimdi bu taktikle bu durumdan kurtuluyoruz inşallah...
Gıcık oluyorum şöyle adamlara ( Lafın gelişi adam)
Bence ona rahatlık batmış
Gül gibi eşi ve çocuğu var , kıymet bilmiyor
En azından işyerleriniz farklı olsaydı daha iyi olurdu.. Sabah akşam iç içe olmakta çok iyi değil.. Bir de pozisyonunuz ondan üstünse bunu hazmedemiyor olabilir..
[/QUOT
isyeri sorusuna acıklık getirmeye calıstım keske butun mesle bu olsaydı
simdi soyle diyim ikimiz de kariyer anlamında şu an icin gayet istediğimiz yerlerdeyiz, ama bilmiyorum onun kendi ic hesaplasmalarını catısmalarını
beni surekli kucumser tavırlarının altında kıskanclık var mı bilmiyorum
kıskanması icin aslında pek bir sebep de yok dediğim gibi ailenin yıldızı bana göre o
boyle dusunmemin sebebi onun bana yaptıgı surekli telkinler olabilir
sen bensiz yapamazsın, ben olmasam sen yasayamazsın lafını cok kullanır mesela
Bu evliliğin artılarını eksilerini tart ona göre düşün..Eşine eğer ki ayrılık yönünde karar alacaksın bu konuda net olduğunu bilmeli..Çünkü ben bu kadına ne edersem edeyim katlanacak diye düşünüyordur muhtemelen..
Çok çirkin yaşanılan şeyler..
Hiç unutmam gece ayağıma kramp girdi eşim ve kızım oturma odasındaydı ..Eşime koş diye bağırdım ve ayağımı ovalarken kızım arkasından geldi..Olayı sanırım yanlış algılamış olacakki..Annneee annneee ne oldu sana baba annemi dövme diye ağlamaya başladı( Canım yavrum nasıl korktu..Halbu ki eşim bana yardımcı oluyordu ayağımı ovalıyordu ve acıdan attığım çığlıkları kızım yanlış algılamıştı..
Üstelik bizim eşimle olan kavgalarımıza pek şahit olmamışken bir çocuk bunu akledebilmişti..Öyle üzülmüştüm ki onun o haline..Hemen sarıldık babasının beni dövmediğini ayağım acıdı diye yardım ettiğini anlattık((
Kızım çok duygusal,etkileniyor hemen olaki az sesimiz yükselse ev içinde ağlamaya başlıyor..Babasıyla el şakaları yapsak birbirimize hemen koşup bana sarılıyor o olayı farklı algılıyor çünkü biz bunu bir türlü aşamadık..Kızım böyle ve mecburen dikkat etmek zorunda kalıyoruz..
Destek almadan karar vermeyin lütfen. Yalnızca çocuğunuz bile bu çabaya değer. Belkide eşinizin gerçekten öfke kontrol sorunu vardır. Bende malesef eşiniz gibiyim,hiç istememe me rağmen azıcık sinirlensem en ağır tepkiyi veriyorum eşime. Ama bu onu sevmediğim kırmak isteiğim anlamına gelmiyor. Bu bir hastalık,sorun. Varsayın ki eşiniz hasta oldu,eğer tedavi almak bunu düzeltmek için çabası varsa birlikte aşabileceğinize inanıyorum.
Sevgiler...
peki sen neler yapıyorsun, cozum yolu adınaBenim eşimde böyle hatta daha fazlası artık o sinirlendiğinde ben ondan küfürler hakaretler duymaya başladım
düzelecek diye bekliyorsun ama düzelmiyor öfkesini kontrol edemeyen bir insan
her cocugun mizacı aynı olmuyor tabii, benim oglum da duygusal anlamdacok derin dusunuyor, artık o bize akıl vermeye calısıyor is buyumesin diye
3,5 yasında bir cocugun soylemleri mi bunlar Allah askına diyor ki lutfen hadi gerilmeyin, biz annemle baska odaya gideceğiz sen burda kalacaksın, cok sıkıldım artık sizin kavganızdan yeter artık diyor, iş büyüyünce başlıyor cıglık cıglıga ağlamaya
benim ogluma bu sozleri soyletmemeliydik, o kadar hayat dolu ki aslında her cocuk gibi
umarım en dogru kararları verirsin canımevladiniza gercekten cok üzüldüm...3,5 yasindaki bi cocugun bunlari söylemek akil etmek zorunda kalmasi gercekten cok aci....
Allah sabir versin
benim cocuk yapmama engel olan sebebte aynisi esimin baskasinin yaninda yapmasada agzina aldigi kelimeleri secmemesi...
konunuzu okuyunca dogru düsündügümü bir kez daha anladim....