- 16 Mayıs 2018
- 33
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi uzgunkadin918
-
O bana vermedi maalesef.Verseydin ikinci sansi?
Bosanmasaydiniz?
Neden vermediO bana vermedi maalesef.
Neden vermedi
Büyük bi yalanımı yakaladı.Affetmek istemedi beni.Neden bosandiniz ? Esiniz evliliginizi ikinci sansi vererek kurtarmak istememis,bu yuzden kendinizi hirpalamayin. Sizden ayrilmayi goze almis biriyle olmak sizi ne kadar mutlu edebilirdi ki ?
Ne yalanı keşke daha detaylı anlatsanızBüyük bi yalanımı yakaladı.Affetmek istemedi beni.
Büyük bi yalanımı yakaladı.Affetmek istemedi beni.
Kocam bekaret konusunda takıntılı birisiydi.Ben de elime erkek eli değmedim dedim.Biz evlendik ve çok mutluyduk.Aradan 2 yıl geçti eski sevgilim beni facebook'tan rahatsız etmeye başladı.Ben de onu engelledim.Ama galiba eski sevgilim buna hırslanmış olacak ki kocama daha önceden olan özel fotolarımızı atmış.Kocam bunu gördüğünde yanıma geldi ve hiçbir şey demedi ama öyle bir bakış attı ki hayatım boyunca unutamam.Sonra kapıyı çarparak evden gitti.Boşanana kadar bir kere bile yanıma gelmedi.Ne yalanı keşke daha detaylı anlatsanız
Evet canım erkekler bu konularda daha katı oluyor.Kadınlar hala affetme yoluna gitsin. Buyurun örnek; yalanını yakaladı ve affetmedi.
Kadınlar hala affetme yoluna gitsin. Buyurun örnek; yalanını yakaladı ve affetmedi.
Ay bu çok kötü bir olayKocam bekaret konusunda takıntılı birisiydi.Ben de elime erkek eli değmedim dedim.Biz evlendik ve çok mutluyduk.Aradan 2 yıl geçti eski sevgilim beni facebook'tan rahatsız etmeye başladı.Ben de onu engelledim.Ama galiba eski sevgilim buna hırslanmış olacak ki kocama daha önceden olan özel fotolarımızı atmış.Kocam bunu gördüğünde yanıma geldi ve hiçbir şey demedi ama öyle bir bakış attı ki hayatım boyunca unutamam.Sonra kapıyı çarparak evden gitti.Boşanana kadar bir kere bile yanıma gelmedi.
Bakireydim canım ama bir şeyler yaşamıştım neticede.Takıntılı olsam ne yazar ki zar yok erkeklerde anlaşmıyor.Keşke siz de onun bekareti konusunda takıntılı olsaydınız evlenirken..Acaba kendisi de bakire miydi? Bu ne saçma bi zihniyet.Böyle birinden ayrıldığınız iyi olmuş bence adam onu ilgilendirmeyen geçmiş bi olay için boşuyor...Kadınlar ise neleri affediyor...
Kendisinin ağzı bıçak açmadı eğer ben gidip konuşmaya çalışırsam dellenirdi ve kötü şeyler yapmasından korktum.Ay bu çok kötü bir olay
Nasıl bukadar vicdansız ve kötü biri olabilir o adi insan
Allahımm böyle insanla karşılaştırmasın kimseyi
Keşke oturup konuşsaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?