- 16 Mayıs 2018
- 33
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi uzgunkadin918
-
Ben o jartiyeri kocama da giymiştim.Hem vücut ölçülerinden anlaşılıyor.Eski foto bile olsa eski sevgilimin elindeydi sonuçta.Anladım peki bu olayları
Üzerindeki jartiyeri tanımayacak kadar uzak değilsinizdir
Öyle bir jartiyerin olmadığını ve çok eski bir foto olduğunu açıklayabilirdin
Kendisinin daha önce hiçbir şekilde ilişkisi olmamış.İlk ilişkisi bendim.
Bana öyle söyledi.Ne biliyim işte.Garantisi nerde? Şeyinde mi yazıyor nerden belli doğru olduğu...Ya cidden böyle adam için üzülme
Anladım çok üzücüBen o jartiyeri kocama da giymiştim.Hem vücut ölçülerinden anlaşılıyor.Eski foto bile olsa eski sevgilimin elindeydi sonuçta.
Teşekkür ederim canım.Elimden geldiğince uygulayacağım.Dünyada evlat acısı dışında bütün acıların telafisi vardır. Şu an her sey çok taze senin için. Kendini dünyaya kapatma, suclu hissetme. Zaman her şeyin ilacı, ilk başlarda belki hiç mutlu olamayacakmış gibi hissedersin ama geçecek inan bana. Sürekli olan bitenleri düşünürsen atlamazsın. Calışıyorsan işine yoğunlaş, kız arkadaşlarınla çık gez. Maddi durumun varsa tatile çık, yeni yerler gör. Yoksa yaşadığın şehri, bölge illeri gez. Bunların hepsi sana simdilik imkansız görünüyor ama sen kendini kapatırsan hiç atlatamazsın. Hayat kısa, gençlik daha da kısa. Üzülerek geçirecek tek bir günümüz dahi yok hayatın kısalığına bakarsak.
Onun değil yüzünü sesini bile duymak istemiyorum.Anladım çok üzücü
Umarım en kısa zamanda atlatırsın
Peki o adi insana bir şey demedin mi?
Evet en çok da içimi yakan bu.Ay 1 dakka ya...Fotoda sadece sen varsın ve jartiyerle...Ben de baya uygunsuz bi foto sanmıştım..
Bunun için mi boşadı? Bence eski kocan normal değilmiş
Evet en çok da içimi yakan bu.
Erkek psikolojisi işte canım.ben de ikinizin uygunsuz vaziyette fotoları falan sandım...Allah aşkına senin eski kocanın psikolojik problemi varmış arkadaşım..Bak her işte hayır vardır...Sen hem bakireymişsin bunu da biliyor...sevglinle gaza gelip uzaktan bi foto atmış olabilirsin ne var bunda ya...Gitsn psikolojik tedavi görsün...Millet te böyle suratına bakmadan boşayınca aldattın falan sanmışlardır
Erkek psikolojisi işte canım.
Mahkememiz yeni bitti.Erkek psikolojisi bu değil...
Ben olsam mahkemede tazminat isterdim beni geçmiş 1 tane foto için boşamaya kalktığı için
Evet bu durum üzüntümü katmerliyor işte.Sizin gibi evlilikten önce yalan söylemek zorunda kalan bir sürü bayan var bundan emin olabilirsiniz. Cünkü bizim toplunda erkeklere hersey serbest kadinlar da hemen bilmem ne oluyor. Gecen dogumdan sonra doktorumla konustum (yurtdisindayim). Konu türk toplumuna geldi. Oda bana bir hastanin kontrole geldigini ,yazin dügünü varmis, anlatti. Kiz bakire degilmis ama bunu söylese olacaklari kestiremiyormus bile. Onun icin yalan söylemis dedi doktor. . Tamam esinizin bir iliskisi olmamis ve kendisi de öyle birini istemis. Buna empati yapabilirim. Lakin iki senelik esini hic anlamadan dinlemeden bosamak da agir olmus bana göre
Çok mutluyduk bütün çiftler bize özene bözene bakardı.Niyeti olduğunu sanmıyorum.Abi oha ya...
Birincisi eski sevgilinin Allah belasını versin böyle bir adilik şerefsizlik yapan insan öüsveddesi bu belayı hak eder.
İkinci eski eşime pes diyorum!! Bence sizden ayrılmaya niyeti varmış bunu bahane etmiş!! Tövbe!!
Abi oha ya...
Birincisi eski sevgilinin Allah belasını versin böyle bir adilik şerefsizlik yapan insan müsveddesi bu belayı hak eder.
İkincisi eski eşine pes diyorum!! Bence senden ayrılmaya niyeti varmış bunu bahane etmiş!! Tövbe!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?