- Konu Sahibi uzgunkadin918
-
Eski sevgilinize yazıyor tahminimce eşinize değilKendisinin ağzı bıçak açmadı eğer ben gidip konuşmaya çalışırsam dellenirdi ve kötü şeyler yapmasından korktum.
Engellendi diye böyle bir kötülüğü yapmış olacağını düşünmüyorumKendisinin ağzı bıçak açmadı eğer ben gidip konuşmaya çalışırsam dellenirdi ve kötü şeyler yapmasından korktum.
Kendisinin ağzı bıçak açmadı eğer ben gidip konuşmaya çalışırsam dellenirdi ve kötü şeyler yapmasından korktum.
Daha yeni boşanmamız bitti kocamla.Acım taze.Engellendi diye böyle bir kötülüğü yapmış olacağını düşünmüyorum
Biraz öncesi biraz sonrası vardır diye düşünüyorum
Tek face ile ilgili bir durum değil gibi
Kaç zamandır ayrısınız
Yok canım zarım sağlamdı ama başka şeyler yaşadım.Onları öğrendi.Üzüldüğün şeye bak...Böyle bi zihniyet seni hiç sevmemiş ki. Sen onu kaybetmemek için gizlemişsin bazı seyleri cok normal. Kendisi de yaşadığı her şeyi anlattı mı ki...Kimbilir neler yaşadı...Kaldı ki anlatmak hiç hoş olmazdı zaten...
Sevgisi yeterince güçlü olsaydı boşanmazdı...onun için kadın = zarı sağlam olan demekki...Boşver cidden üzülmene değmez.
Neden yalana gerek duydunuz?Evet canım erkekler bu konularda daha katı oluyor.
Ben onu çok seviyordum kaybetmekten korktum.Neden yalana gerek duydunuz?
Bekaret konusunda hassas olduğunu biliyorsunuz madem,ya hiç evliliğe adım atmayacaktınız onunla yada bunu baştan söyleyip,ayrılacaksa da dürüst bir şekilde olurdu bu en azından...
‘Yalancının mumu yatsıya kadar’diye bir söz varya bu geldi aklıma,
Kusura bakmayın...
Sünger çekin geçmişe...
Üzülmeyin.zamanla toparlanırsınız...
İşte kadınlar görün...
Aldatan kocayı affedersiniz yaaa...
Bakın hele onlar affediyor mu?...
Neden yalana gerek duydunuz?
Bekaret konusunda hassas olduğunu biliyorsunuz madem,ya hiç evliliğe adım atmayacaktınız onunla yada bunu baştan söyleyip,ayrılacaksa da dürüst bir şekilde olurdu bu en azından...
‘Yalancının mumu yatsıya kadar’diye bir söz varya bu geldi aklıma,
Kusura bakmayın...
Sünger çekin geçmişe...
Üzülmeyin.zamanla toparlanırsınız...
İşte kadınlar görün...
Aldatan kocayı affedersiniz yaaa...
Bakın hele onlar affediyor mu?...
Peki diğer düşencelerimi yorumlarmısınDaha yeni boşanmamız bitti kocamla.Acım taze.
İyide o görüntüler nasıl ondaydıYok canım zarım sağlamdı ama başka şeyler yaşadım.Onları öğrendi.
Zaten bakireymiş sadece yakınlaşma olmuş...bu kadar özeli de kimse anlatmak zorunda değil
Bilmiyorum canım belki başka bir sebepten dolayı böyle yaptı dediğin gibi.Benim tahminim bu yönde.Peki diğer düşencelerimi yorumlarmısın
Bu sadece engelledin diye birden hop resim atayım dememiştir
Burda biraz eksiklikler var
Ama neyse önemli olan şuanda bulunduğun durum
İnan çok üzgünüm seninn adına
O şerefsizi bulup ağzını yüzünü yamultmalı insan
Keşke eşin çıkıp gitmeden önce karısını tehdit eden adamın,boyunun ölçüsünü verseydi
Umarım en kısa zamanda gönlün ferahlar
Yani o güne kadar ne gördün ne ettinBilmiyorum canım belki başka bir sebepten dolayı böyle yaptı dediğin gibi.Benim tahminim bu yönde.
Bi keresinde üstümde jartiyer varken çıplak resim göndermiştim.İyide o görüntüler nasıl ondaydı
Foto mu çektiniz beraber ? Burayı anlamadım
Çıplak resim mi,sevişme gibi falan mı görüntü
Bu erkekleri anlamak imkansız canım.Yani o güne kadar ne gördün ne ettin
Ne de msjlaştın öylemi
İki seneden sonra birden bire neden resim atar bir insan
Herkes birileriyle,yüzeysel veya daha ileri boyutta birşeyler Yaşar...Zaten bakireymiş sadece yakınlaşma olmuş...bu kadar özeli de kimse anlatmak zorunda değil
Ondan öncesi onu ilgilendirmez herkes için geçerli bu yaşanmış ve bitmişKocam bekaret konusunda takıntılı birisiydi.Ben de elime erkek eli değmedim dedim.Biz evlendik ve çok mutluyduk.Aradan 2 yıl geçti eski sevgilim beni facebook'tan rahatsız etmeye başladı.Ben de onu engelledim.Ama galiba eski sevgilim buna hırslanmış olacak ki kocama daha önceden olan özel fotolarımızı atmış.Kocam bunu gördüğünde yanıma geldi ve hiçbir şey demedi ama öyle bir bakış attı ki hayatım boyunca unutamam.Sonra kapıyı çarparak evden gitti.Boşanana kadar bir kere bile yanıma gelmedi.
Kendisinin daha önce hiçbir şekilde ilişkisi olmamış.İlk ilişkisi bendim.Herkes birileriyle,yüzeysel veya daha ileri boyutta birşeyler Yaşar...
Ama konu sahibesinin,eski eşinin hassaslığını biliyormuş...
Senden önce de vardı birileri gibisinden sohbeti olabilirdi...
Konu sahibesinin,üzüntüsünden mütevellit bende üzüldüm...
Evet olmamış bizi başkaları tanıştırdı.Tanıdıkça aşık olmıuştum ona.Ondan öncesi onu ilgilendirmez herkes için geçerli bu yaşanmış ve bitmiş
Buna rağmen senden boşanıyor sa arkasına bakmadan gidiyorsa üzülmesi gereken sen değilsin canım
Ha ben senin yerinde olsam geçmiş ile ilgili hiç bişey de soylemezdim ne yalan ne gerçek eğer çok sorgularsa bu ilişkiden zaten hayır gelmez
Kendisi çok mu temiz hiç mi sevgilisi olmamış
Kimseyle birlikte olmamış mı ki bu zamanda imkansız ötesi bişey..
Yeni boşandıniz diye acı çekersin bir süre sonra değmediğini anlarsn
Anladım peki bu olaylarıBi keresinde üstümde jartiyer varken çıplak resim göndermiştim.
Bu erkekleri anlamak imkansız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?