• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla boşanmak istiyorum ama gitmiyor

Yaa sormayın geçen ben hani vurmuştum ya boynu çizilmişti . Onun fotoğrafını çekmiş . Annesine diyor ki bana saldırdı fotoğraf atacağım size gözümde iyice küçüldü ya. çok fena mesela biz tartışırken gizlice ses kaydı alıyor ama o esnada kendisi alttan alarak konuşıuor onları biriktirmiş annemgile anlatacağım diyor. Ben de ne önemi var boşandıktan sonra dedm ne yaparsan yap dedm
Bunları annesine atmak için değil,ilerde olası mahkemeye sunmak için biriktiriyor bence.

Bunları annesine atmak için değil,ilerde olası mahkemeye sunmak için biriktiriyor bence.
Olabilir valla. Annesi demiş ki gece telefonu yanında tut seni arıcam birkaç kere. Ben zarar vermiş miym diye kontrol etmek için herlade. Kadını da korkutmuş ya 35 yaşında adam . Yaptıkları ne kadar çocukça. Sinir etti beni gece gece. Hayır gideceksen adam gibi git. İnsanları arayıp beni kötülüyor. Akşam da aramış anne bana yemek vermedi diyor. Çocuğun yemeğini yiyordu o senin değil demştm. Başka yemek vardı evde.onu anlatıyor ama eksik şekilde.

Aynen öyle şu an bana hiçbir faydası yok. Kayınvalidem diyor mi babasız büyümek çok zor nasıl kıyacaksın diyor çocuğuna .
Ay o da torununu o kadar düşünüyorsa kendi parayı alıp altin alana kadar size gonderseydi. Oğlunun yükünü sen çekeceksin parasıyla o altin alacak. Kendileri ben bencil sizden fedakarlık bekliyorlar.

Olabilir valla. Annesi demiş ki gece telefonu yanında tut seni arıcam birkaç kere. Ben zarar vermiş miym diye kontrol etmek için herlade. Kadını da korkutmuş ya 35 yaşında adam . Yaptıkları ne kadar çocukça. Sinir etti beni gece gece. Hayır gideceksen adam gibi git. İnsanları arayıp beni kötülüyor. Akşam da aramış anne bana yemek vermedi diyor. Çocuğun yemeğini yiyordu o senin değil demştm. Başka yemek vardı evde.onu anlatıyor ama eksik şekilde.

Eğer adam o fotoğrafları mahkemeye sunarak şiddet gördüğü için dava açarsa görürsün sen 5 yaşında çocuk mu değil mi?

Sadece maddi manevi seni bitirmekle kalmaz, deport ettirir ülkeden. Bonus olarak şiddete meyilli olduğunu öne sürerek çocugu da alabilir. Sonuçta adam çocuğa da kötü davranıyor dese mahkeme heralde ona inanır şiddet görmüş biri olarak. Sana değil. Hatta ve hatta çocuğu sosyal hizmetler bile alabilir.

Sen adamı fazla hafife aliyormussun ve fazla gülüp egleniyormussun gibi geldi bana.

( Bütün bunlar bı yana, bı ülkeye çalışma davetiyle cagrilirsan, belediyeye iş sözleşmesini ve Türkiye'den aldığın çalışma vizeni sunup ona göre çalışma oturumu alıyorsun. Ne alaka oturum alamamak? Ne vizesiyle gittiniz yani, ne saçma, o mektup yolladı halletti geldik laflariyla çocuk mu kandiriyorsun sen? Ne yaptığınızı bilmiyorum ama anlattığıniz şeyin gerçek bir çalışma vizesiyle gidilen göç süreciyle alakası yok, ha yok biz katakulliler ceviriyoruz diyorsan orasini elbette bilemem)

Eli ayağı tutuyor ama yıllarca çalışmamış üstüne sizin birikiminizle yurtdışına gelmiş. Yetmemiş yurtdışında da hala birikiminizden yiyor lütfedip bir iş bulayım düşüncesi asla yok. O da yetmemiş annesine hakkınızda iftira atıyor. Sizi yıllarca maddi anlamda sömürmüş ama eline geçen ilk paraya da senin bu parada hakkın yok diyor. Siz de hala evden göndermiyorsunuz önüne yemeğini koyuyorsunuz
Ona bu konforu vermişsiniz sizi maddi manevi her anlamda sömürüyor yetmiyor ailesine hakkınızda kötü konuşuyor. Neden evden gitmek istesin ki? Sömürebileceği son noktaya kadar devam edecek. Siz ayrılmayı ertelemeye devam edin bakalım. Bu hayatta her zaman iyi günler yoktur. Allah korusun hasta olursanız önünüze bir bardak su bile vermeyince ya da paranız biterse, bir süre boyunca çalışamayacak durumda olursanız o zaman sizden nasıl kaçacağını izlersiniz artık
Çalışmasa da maddi ihtiyaçları karşılanıyor, yemeği önüne hazır geliyor. Sizi sadece sömürü olarak görüyor. Siz bu kaynağı tükedene kadar yanınızda olur artık. Sizin bu zamana kadar harcadığınız 200 liraysa o 1 lira benim hesabı yapıyor. Siz de hala evde tutuyorsunuz önüne yemek koyuyorsunuz. Ne diyim
Bu prenses hayatını ona başka bir kadın yaşatmaz. Sömürebileceği yere kadar sizinle olacaktır. Bedava yaşamaya alışmış ki sevgisi saygısı bitmesine rağmen hala sizinle olmaya devam ediyor. Bu halini başka bir kadın kabul etmez çünkü. Bu kişiliğine maske takıp bir de iş bulmak zorunda. O da işine gelmez neden konforunu bozsun ki

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar. Daha önce yine bir konu açmıştım. Eşimle alakalı. O günden beri mesajlarınızı da dikkate aldım ve çocuğuma hissettirmemek için olayları alttan aldım. Herhangi büyük bir tartışma olmadı. Neyse bugün şöyle bir sey oldu. Eşim yıllardır evde çalışmıyor çocuğa bakıyor ben işe gidiyordum. 7 ay önce yurt dışına taşındık. Burada ben çocuğa bakıyorum eşim hala iş arıyor. Yanımızda getirdiğimiz nakit ile geçinmeye çalışıyoruz . Neyse bugün bana dedi ki kendisinin evlenmeden önce aldığı arsa satılmış ve kendi payına düşen parayı ailesindeymiş ve altın aldılar dedi. Ama bu kaç gün önce olmuş bana haber vermedi. Ben de bana neden söylemedin ki bunu dedm. O benim şahsi param senle evlenmeden önce aldım sanane dedi. Bende öyleyse yanımızda getirdiğimiz para da benm param dedm. O da hayır falan dedi. Neyse ben Türkiye’ye döneceğim ailemi arıcam dedi. Gitti annesini aradı. Annesi de beni aradı. Psikolojisi bozuk kızım sen sabret diyor. İşe girince düzelir diyor. Ama hiç sanmıyorum . Ben de annemi aradım. Boşanmak istediğimi söyledim . Ama kendisi o kadar gurursuz ki hala içeride benden yemek bekliyor ve gitmiyor. Burada ev bulmak zor o yüzden onun gitmesini istiyorum. Bu durumda ne yapmam lazım . Evden gitmesini nasıl sağlarım . Şimdiden teşekkürler
Almanya da misin Mietvertrag da kimin ismi yaziyor sadece senin ise Ara polisi aninda cikartirlar evden ama ikinizin adi yaziyorsa yapacak birsey yok siddet varsa o baska gene aninda uzaklastirma aldirirsin

Sen ev Bul kurumlar var acil kalacak kisa süreli yerler veriyorlar o sirada da ev ararsin

Eğer adam o fotoğrafları mahkemeye sunarak şiddet gördüğü için dava açarsa görürsün sen 5 yaşında çocuk mu değil mi?

Sadece maddi manevi seni bitirmekle kalmaz, deport ettirir ülkeden. Bonus olarak şiddete meyilli olduğunu öne sürerek çocugu da alabilir. Sonuçta adam çocuğa da kötü davranıyor dese mahkeme heralde ona inanır şiddet görmüş biri olarak. Sana değil. Hatta ve hatta çocuğu sosyal hizmetler bile alabilir.

Sen adamı fazla hafife aliyormussun ve fazla gülüp egleniyormussun gibi geldi bana.

( Bütün bunlar bı yana, bı ülkeye çalışma davetiyle cagrilirsan, belediyeye iş sözleşmesini ve Türkiye'den aldığın çalışma vizeni sunup ona göre çalışma oturumu alıyorsun. Ne alaka oturum alamamak? Ne vizesiyle gittiniz yani, ne saçma, o mektup yolladı halletti geldik laflariyla çocuk mu kandiriyorsun sen? Ne yaptığınızı bilmiyorum ama anlattığıniz şeyin gerçek bir çalışma vizesiyle gidilen göç süreciyle alakası yok, ha yok biz katakulliler ceviriyoruz diyorsan orasini elbette bilemem)
Anam kadin mi adami dövüyor mus vay anasini

Back
X